Despre noi

Stimati parinti,

Ma bucur ca acest website infiintat la initiativa mea de doamna Nicoleta Serban a fost de ajutor unui mare numar de copii cu malformatii cardiace care din pacate nu si-au gasit rezolvarea in cadrul centrelor de chirurgie cardiaca din Romania.

Prin ceea ce a realizat, doamna Nicoleta Serban a contribuit, putem spune decisiv, la salvarea vietii multor copii cu malformatii cardiace congenitale si din acest motiv merita toata recunostinta noastra.

Multe lucruri se pot schimba repede in bine daca acest exemplu ar fi urmat de cat mai multi oameni dornici sa faca ceva pentru semenii lor aflati in suferinta.

In cele de mai jos veti gasi informatii care sa va ajute in luarea unei decizii privind copilul dumneavoastra care a fost diagnosticat cu o malformatie cardiaca.

Sper ca macar o parte din intrebarile dumneavoastra si-au gasit raspuns pe acest site.

Pentru celelalte nu ezitati sa scrieti. Trebuie sa fiti corect si complet informati pentru a putea lua o decizie corecta.

De retinut este ca nu sunteti singuri in aceste imprejurari dificile si ca impreuna putem sa oferim sansa la o viata cat mai apropiata de normal copiilor cu malformatii cardiace.

Ma puteti contacta la:

Dr.med. Eugen Sandica
Direktor des Departments für die Chirurgie angeborener Herzfehler
Zentrum für Angeborene Herzfehler
Herz- und Diabeteszentrum NRW
Ruhr-Universität Bochum
Georgstraße 11
D-32545 Bad Oeynhausen
Tel.: 00495731 97 2328
Fax: 00495731 97 2830
Email: esandica[la]hdz-nrw.de (nu uitati sa inlocuiti [la] cu @)
esandica@yahoo.com

@Nicoleta Serban: Am creat acest site din dorinta de a ajuta !

In urma cu cateva luni am fost nevoita sa lupt pentru viata nepotelului meu diagnosticat cu malformatie cardiaca complexa, aveam nevoie de informatii ca de aer, le-am gasit singura pe internet dupa multe ore de cautare, a trebuit sa le adun ca pe un puzzle si sa iau decizii rapide, mi-ar fi fost de ajutor un site unde sa gasesc toate informatiile necesare, unde sa gasesc parinti care au trecut prin astfel de experiente.

Imi doresc sa devenim o comunitate unita si puternica pentru ai ajuta pe copii cu malformatii cardiovasculare, sa ne facem auziti, sa stie medicii din Romania ca existam si ca nu mai acceptam ca acesti copii sa moara, sa stie Ministerul Sanatatii Publice ca avem nevoie de o clinica pentru copii cu astfel de malformatii. Va astept pe Forum sa va spuneti povestea, sa ne cunoastem, sa comunicam deschis.

Ne puteti contacta la:

malformatiicardiace[la]gmail.com (nu uitati sa inlocuiti [la] cu @)
Sau pe forum