Buna!
In urma unei banale radiografii, facute la cererea noastra ca parinti (avem obiceiul ca o data pe an sa le facem analize celor 2 copii ai nostri, dar nu tot timpul aceleasi), s-a observat o oarecare marire a inimii. Am fost trimisi la cardiolog. Locuim in Iasi si, de aceea, am fost indrumati catre un cardiolog pediatru de la Spitalul de copii "Sf. Maria". I s-a facut o echocardigrafie in august 2007 si una in ianuarie 2008. Initial, s-a constatat un DSA de 7,7 mm ostium secundum fara HTAP, insuficienta tricuspidiana gr. 2 si artera pulmonara usor modificata. La al doilea control (ni s-a zis sa asteptam 6 luni, insa nu am mai avut rabdare) au fost unele modificari ale rezultatelor, inclusiv DSA de 6,8 - 7 mm, insa ni s-a zis ca poate sa fie si o eroare de masurare.
Saptamana viitoare, luni, avem programare la Centrul de cardiologie din Iasi, la prof. dr. Grigore Tinica (din cate stiu, a fost coleg si a si colaborat la editarea de carti cu dr. Sandica). Suntem nerabdatori sa auzim parerea sa. Va tinem la curent.
Am uitat sa zic: Calin e un copil absolut normal, nu oboseste, nu e cianotic, mananca normal, nu exista nici un simptom ca ar avea ceva. Poate ca e mai micut de statura, dar si sotul meu a fost la fel si si-a revenit pe traseu.
Toate cele bune!