nu mi este clar daca este pe aici cineva destul de constient de ce urmeaza .
desi nu sunt mama omida si nici macare fiica ei , previziunile mele sunt urmatoarele .
aceasta lege va intra in vigoare in 2012 , prin dezbatere publica si sau asumare , ceea ce inseamna sinuciderea politica a clanului basescu , dar daca au ajuns aici inseamna ca e mai presus de vointa lor , chiar de la Dumnezeul momentului . FMI .
chiar daca e mai putin vizibil , aceasta reforma a inceput deja , prin inchidera unor spitale si deja intrata in vigoare coplata.
pentru ca nu exista legi de aplicare , norme de punere in practica adica , aceasta lege va produce haos si blocaje, cel putin in prima faza . destul de previzibil, banii alocati formularelor e vor fi blocati , pana la reglementarea legala a autoritatii care va fi in masura sa dispuna de ei, si anume , conform noiii legi , asiguratorii privati .
o mare parte dintre voi urmeaza sa fiti reoperati, unii in cursul urmatorului an .
doina ar putea concepe in numele vostru o , nici nu stiu cum sa i spun , adresa , catre urmatoarele autoritati .
- societatea de cardiologie , care este , in ciuda faptului ca , scuzati cacofonia , cardiologia e in coma
- acel dom vladescu care a conceput legea
-copac , asociatia bolnavilor cronici , care face ceva dar nu si pentru copiii cu malformatii ,pentru ca nimeni nu s a afiliat la ei .
- inima copiilor . stimatul alex popa
- salveaza vieti , care are deja o voce puternica .
- in romania , inca o perioada , nu se vor putea opera copiii cu malformatii cardiace complexe .
sunteti cu totii, sau cei mai multi , dependenti de formularele e , si aveti nevoie sa stiti cum se va reglementa acest lucru prin noua lege ,
- in mod normal , numai medicii chirurgi din romania pot decide pe cine trimit , ce cazuri sunt urgente sau care ii depasesc , desi in procedura de obtinere a formularului scrie ca medicul de specialitate , care poate fi si cardiologul pediatru presupunandu se ca acesta are deja opinia medicului chirurg .
acesti medici se numara pe degete , ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca unele diagnostice ii depasesc complet , numai medicii care stiu cate ceva despre respectivele diagnostice , si anume cei care au experienta , si nu se gasesc in romania , pot decide cat e de urgent acel caz
faceti aceste lucruri cunoscute , inainte sa va treziti in fata faptului implinit , si anume imposibilitatea de a opera copiii afara .