buna , andreea , sunt obisnuita sa fac lucrul asta

, si pe de alta parte nu am nimic de pierdut sau de castigat , e motivul pentru care eu cred ca mamele se vor mobiliza in cele din urma .
legat de medicul de familie , e un lucru bun ca toate informatiile legate de conditia medicala a unei persoane se vor centraliza la medicul de familie , cu conditia sa le limiteze numarul de pacienti , la max 2´-3 sute , acest lucru va da o sansa tinerilor medici sa opteze cu succes pt aceasta specializare . e doar aparent ingrijorator faptul ca si la urgente tb sa treaca la medic de familie , in realitate poti merge ''linistit'' la urgenta , vei aduce intr un termen de o luna , trimiterea de la medic, asha este si aici , la fel si la optica sau la dentist . se vor decongestiona si spitalele , pentru cá multe mame merg direct in spital , la cazuri minore care pot fi tratate lamedic de familie .
lucrul rau este ca nu este definit pachetul de la casa , si nu stii exact in ce masura va acoperi copilul , motiv pentru care ,
eu personal , ash cere ca si copilul sa fie prins in asigurarea parintelui , parintilor care lucreaza , pe langa asigurarea de la cas .
in plus , asiguratorul privat trebuie obligat sa preia copilul , indiferent daca e bolnav sau nu , ca nu pot doar sa castige .
personal , am obtinut acasa tot ce se poate obtine legal pentru bela , singurul meu regret este ca nu am incercat sa obtin compensarea cumadinului si a testerelor , am considerat ca procedura era de lunga durata , si noi nu aveam timp , am ales sa plecam , si nu doar pentru cumadin si testere. dar daca ash fi ramas as fi inceput aceasta procedura .
cumadinul este un medicament care nu se regaseste pe lista de compensate. in astfel de situatii exista doua posibilitati sa ti l acoperi .
exista acasa o structura care se ocupa cu rezolvarea acestei probleme , vezi subiectul deschis de histamina pe desprecopii,
ea nu a reusit sa obtina compensarea unei medicatii care nu se regaseste pe lista .
a doua procedura este calea legala , pe care eu andreea ti am expus o deja, dupa ce obtii negatia de la casa , ceri pe instanta .
in mod normal , medicii cardiologi trebuie sa inceapa aceste demersuri , catre o comisie care se ocupa cu asta , de pe langa casa de asigurari , dat fiind ca e un medicament care va fi din ce in ce mai folosit, care este folosit si acum de pana la o suta , poate mai mult sau mai putin , de operati , copiii si adulti . nu stiu de ce medicul cardiolog nu cere acest lucru ,poate pentru ca nu are timp sau pentru ca inca, interesul pentru evolutia pacientului sau este limitat .
statisticile copiilor operati care folosesc aceasta medicatie, le pot furniza numai mediciii de familie si e important sa atasezi o statistica .