Mihaela, fetita mea Alessia a fost operata acum 2 ani de tetralogie fallot. Din septembrie, cand s-a racit vremea , a inceput sa haraie, in special in timpul somnului, sa respire foarte greu, tuse seaca insotita de voma. M-am speriat fiindca am crezut ca e ceva in neregula la inima. Am fost initial la dr. A. Nicolescu care ne-a asigurat ca evolutia postoperatorie e buna, iar acele simptome nu au legatura cu inima. Dr. pediatru ne-a spus ca nu e racita si este posibil sa aiba polipi; dr. orl-ist a observat ca are amigdalele marite si ele determina acele simptome. Am luat antibiotic, analizele sunt bune, dar n-am scapat de haraiala si respiratia greoaie in totalitate(in special in timpul somnului). Am apelat si la alte metode: am cumparat un aparat de salinizare, uleiuri volatile cu eucalipt , aerosoli si am reusi sa diminuam acele simptome.
In ceea ce priveste greutatea , Alessia are acum 9 kg si sunt multumita. Urmam o cura de ingrasare din noiembrie, la recomandarea dr pediatru, iar rezultatele incep sa se vada. Am schimbat laptele, acum bea numai Nutrini, vitamine- Viusid, Colostrum cu probiotice, enzime si am reusit astfel sa depasim bariera de 7 kg.
Multa sanatate si pupam inimioarele!