Author Topic: Primele 6 luni de dupa operatie  (Read 1210 times)

0 Members şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
Răspuns: Primele 6 luni de dupa operatie
« Reply #30 on: August 24, 2011, 10:50:50 pm »
Exact modelul Mures, uitasem de partea superioara mai lata.  ;D

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #31 on: August 24, 2011, 10:54:47 pm »
Ce ziceti, facem un concurs ?! :P
Noi cred ca avem din start locul I pentru "bonusul" constand in stelutele de la drenuri (2+3) ca tot ieseau si erau mutate pe unde se mai putea, plus liniutele si punctele din zona gatului de la catetere centrale.  ;D

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #32 on: August 24, 2011, 11:27:29 pm »
Exact modelul Mures, uitasem de partea superioara mai lata.  ;D

Exact!
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #33 on: August 24, 2011, 11:28:23 pm »
Noi cred ca avem din start locul I pentru "bonusul" constand in stelutele de la drenuri (2+3) ca tot ieseau si erau mutate pe unde se mai putea, plus liniutele si punctele din zona gatului de la catetere centrale.  ;D

Magda.... ma faci sa pun poza.....si noi cu 5 gaurele ;D
 Doua mai sus, doua jos si una in mijloc. Exact ca 5 la zar
« Last Edit: August 24, 2011, 11:45:31 pm by doina »
www.acbcc.ro

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #34 on: August 24, 2011, 11:40:55 pm »
A... m-ai dat gata !
Da, cu cateterele cum stati? Si pe stanga, si pe dreapta ?! Noi avem aici un punct in "minus": pe o parte sunt cicatrici aproape invizibile.  ;D
Sa nu uit, daca aveti si liniuta de punctie de la subrat, va cedam locul I.  ;D

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #35 on: August 25, 2011, 12:12:04 am »
Fetelor, imi pare rau ca sunt lasate asa urme. Uitandu-ma putin in urma, Andreiutul meu a avut o operatie mai frumoasa decat cezariana....
Da, intr-adevar, ramansesera ceva urme si de la catetere, insa parea ca totul se vindeca rapid.
Si Mihaela(Florina) are ceva semne, abia astept sa o vad luna viitoare sa vad cum mai este.

In mod normal, acestea ar trebui sa treaca in timp si sa nu mai deranjeze vizibil.

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #36 on: August 25, 2011, 12:17:45 am »
Mie mi se par ok, dupa reactia persoanelor din jur de la mare (mai bine zis lipsa unei reactii) mi se pare ca sunt deja la categoria "nu deranjeaza vizibil".  :)

liviams

• Full Member
    • View Profile
« Reply #37 on: August 25, 2011, 08:19:11 am »
Operatia Irinei s-a cicatrizat foarte frumos. i-au facut cusutura pe interior, iar acum e doar o dunga alba, care se vede tot mai putin!
Am intalnit in Franta o domnisoara de 17 ani, care fusese operata cand avea cateva luni si era cu un decolteu de toata frumusetea, unde se vedea cicatricea de aprox 10 cm, cat e si acuma, usor mai alba decat restul pielii si nu era deloc deranjata de aceasta!
Cresc cu aceasta cicatrice si eu zic ca daca noi le spunem povestea lor, evidentiind cat de curajosi si puternici au fost ei, vor considera acea cicatrice un semn de mandrie!
Si pana la urma asa este!
Sunt niste copii puternici!!!

liviams

• Full Member
    • View Profile
« Reply #38 on: August 25, 2011, 10:30:10 am »
Avem si noi stelute de la tburile de dren, dar sunt numai 4!! :D

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #39 on: August 25, 2011, 11:35:15 am »
A... m-ai dat gata !
Da, cu cateterele cum stati? Si pe stanga, si pe dreapta ?! Noi avem aici un punct in "minus": pe o parte sunt cicatrici aproape invizibile.  ;D
Sa nu uit, daca aveti si liniuta de punctie de la subrat, va cedam locul I.  ;D

Mai de astea nu l-am cautat ;D ;D ;D. Bine ca mi-ai zis.Revin cu lamuriri dupa ce fac inventarul. ;D
www.acbcc.ro

liviams

• Full Member
    • View Profile
« Reply #40 on: August 25, 2011, 12:55:18 pm »
Adevarul ca dupa doua operatii nici nu se poate sa ramana fara cicatrici, dar cel mai important este sa fie bine in spatele acelor cicatrici si atunci nimic nu mai conteaza!

Gilia

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #41 on: August 25, 2011, 02:37:29 pm »
Si tipa de care v-am zis eu, am intalnit-o la un coafor, am stat vreo 5 ore pe-acolo si-n timpul asta n-a stat locului o secunda....tundea, vopsea, facea coafuri sofisticate, avea o energie incredibila...avea peste 40 de ani (mi-am dat seama de asta doar fiindca mi-a zis ca prima operatie a avut-o in '84, cand avea 14 ani (!!!) la Fundeni, iar a doua, cand i-au schimbat valva, dupa vreo 10 ani, la Mures....)  arata incredibil de  bine, se vedea ca face sport si avea si ea un decolteu prin care i se vedea cicatricea, era doar o dunga lunga si alba, ca la Lorelai...m-am emotionat atat de tare cand am vazut-o, ca nu m-am putut abtine sa nu deschid subiectul, abia ma intorsesem cu Lorelai de la operatie de 2 saptamani...; mi-a zis si ea ca n-o deranjeaza deloc operatia si ca n-a impiedicat-o niciodata sa fie foarte activa in viata. Am plecat de acolo mult mai increzatoare in viitor...

meme

• Full Member
    • View Profile
« Reply #42 on: August 25, 2011, 04:55:46 pm »
Si noi stam bine la capitolul cicatrici. doar avem doua operatii la Mures"" Avem partea lata de sus cu multiple gaurele pe langa restul inciziei, ( eu le zic buzunarase) avem 4 urme ale drenurilor plus o ditamai urma de la cateterul pus la gat.  Si impresia mea este ca dupa a doua operatie au cusut pielea in piezis caci aureola sanului drept pare coborata cu cativa centimetri fata de stangul. Dar sotul meu a zis ca asta este ultima noastra grija, sa fie ea bine ca dupa 18 ani vom face tot efortul pentru o operatie de chirurgie plastica si va putea face toples fara probleme.