Author Topic: Sa ne cunoastem (11)  (Read 6400 times)

0 Members şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (11)
« Reply #30 on: Iulie 23, 2011, 12:00:02 pm »
 Si noua, ni s-a spus sa-l lasam sa faca ce vrea el, sa nu-i interzicem sa alerge cat vrea, dar observ ca dintre toti copii, el este cel mai transpirat si de multe ori dupa mai mult alergat alaturi de alt copil, Iustin este ca si iesit de sub dus iar cand oboseste, incepe sa aiba o tuse ca si cum ar avea "ceva depus in gat". Este adevarat, ca singuri se opresc cand nu mai pot, insa Iustin daca este incantat de un joc se epuizeaza si tot nu vrea sa se opreasca...Este tare greu sa-l conving atunci sa se opreasca!
« Last Edit: Iulie 23, 2011, 12:04:22 pm by kamy »

soli

• Guest
« Reply #31 on: Iulie 25, 2011, 10:49:14 am »
cristina (gherghina ) , ce v au spus de la deutsche, aveti scrisoare si programare ,s#au acum incerci sa obtii programarea ?? aveti programare la cateter sau doar la control?

kamy stiu ca tu ai plecat cu iustin la cateter , stiu ca ai adunat bani, nu exista nici o posibilitate sa obtii formular pentru cateter ? ai incercat ?

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #32 on: Iulie 25, 2011, 11:52:50 am »
Draga Soli, noi am fost la cateterism anul trecut cu formularul iar ceea ce are Iustin nu se poate face cu ajutorul lui, este necesara o alta inteventie pentru implant de conduct Contegra. Am adunat bani pentru un RMN, anul acesta. Suntem in asteptarea momentului oportun pentru interventie. Sunt lucruri pe care eu le-am mai scris aici.
Te pupam si te imbratisam!

soli

• Guest
« Reply #33 on: Iulie 25, 2011, 12:31:03 pm »
kamy , cristina tb sa vina la control si cateter , si mi a spus ca nu au bani pentru cateter , te rog sa ne spui care a fost procedura de obtinere e ?

soli

• Guest
« Reply #34 on: Iulie 25, 2011, 12:31:37 pm »
si eu va pup, ma uit cu drag la iustin , e o frumusete !

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #35 on: Iulie 25, 2011, 01:29:22 pm »
 Formularul se poate obtine si pentru cateterism, asa cum scrie si pe acceptul clinicii "investigatii si tratament", numai sa gasesti un medic care sa vrea sa-ti completeze raportul. Noi anul trecut, nu stiam ce anume se va intampla, insa acolo mi-au spus ca incearca sa-i dilate artera si sa repare valva cu ajutorul cateterismului.
Lucrurile astea le-am detaliat scriind aici de-a lungul timpului...
Nu suntem singurii care am mers pentru cateterism cu formularul, chiar aici, au scris si alte cateva mamici despre asta, deci se poate... Este pacat sa nu incerce sa obtina formularul, ca de adunat bani prin donatii este extrem de greu si dureaza foarte, foarte mult timp si nu ai nici o certitudine ca se va strange suma necesara dar cred ca stii ce inseamna asta. Sa nu ezite sa apeleze la formular. Poate citi din urma sa vada ca se poate si ceea ce are de facut in obtinerea formularului.
« Last Edit: Iulie 25, 2011, 02:05:39 pm by kamy »

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #36 on: Iulie 25, 2011, 01:43:27 pm »
Si noi am facut cateterism anul acesta. Am fost cu formularul, obtinut pe baza invitatiei pentru "investigatii si tratament".
Nu am stiut inainte daca va fi suficient cateterismul sau va fi necesara o operatie. Am plecat pentru stentarea unei stenoze pulmonare periferice.

soli

• Guest
« Reply #37 on: Iulie 28, 2011, 01:01:12 am »
sper ca a citit si cristina ,stiu ca intra rar! si probabil , deja se pregateste sa plece .

ar fi pacat sa nu incerce sa scoata un e pt cateter !
incerc sa o sun dimineatza .

multumesc

alina

• Jr. Member
  • **
  • Eric-Cristian
    • View Profile
« Reply #38 on: Iulie 29, 2011, 10:40:26 pm »
Am fost ieri la control la Dr Nicolescu si ne-a spus ca evolutia lui Eric este foarte buna, a ramas la fel. Urmeaza sa mergem in luna septembrie sa mai facem un control si sa ne pregatim de operatie. Atunci vom lua legatura si cu Dr Sandica sa ne faca o programare.
Legat de deschiderea sectiei de la Marie Curie nu ne-a dat nici o speranta. Nu se stie daca se vor face operatii nici macar la sfarsitul acestui an. Desi s-au facut atatea donatii pentru a fi ajutate aceste sufletele nevinovate, ne lovim de birocratie si de nesimtirea unor conducatori de spitale.

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #39 on: Iulie 30, 2011, 01:36:59 am »
Alina, te asteptam cu vesti.

Referitor la sectia de la MS Curie este strigator la cer ce se intampla. Ai tot ce iti trebuie, o sectie echipata la standardele de afara si nu este considerata o prioritate, in timp ce parintii a sute de copii nu stiu unde sa alerge sa trateze bebelusii sau copiii. S-au strans banii necesari si cu toate acestea.....Bogdanel- protagonistul clipului are slabe sanse de a fi tratat aici. In ultimele zile au aparut diverse articole in presa si TV....poate se TREZESC!!!! Este vorba de copii si bebelusi care nu au nicio sansa sa traiasca fara tratamentul chirurgical. Sunt parinti care nu pot ajunge in strainatate sau pur si simplu copilasii nu mai au timp.

gherghina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #40 on: Iulie 30, 2011, 04:20:48 pm »
Buna ziua dragele mele.Imi pare rau ca Rodi a inteles ca mergem in Germania dar sa facut o incurcatura.Noi mergem de fapt la Fundeni la cateter ca nu am mai facut un control cam de mult timp.Am vb cu cardioloaga lui si a spus ca trebuie sa ii facem si un cateter sa vedem evolutia si sa vedem daca e cazul sa umblam si la medicatie.Din pacate Rodi a inteles ca mergem in Germania,deocamdata nu ne permitem luxul asta.Imi car scuze ca scriu asa rar dar citesc mereu mesajele voastre si sunt alaturi de fiecare mamica si fiecare copil care are o problema.Despre Damian ce sa va spun este bine decit ca din cind in cind se cam albeste dar in rest face numai traznai.Va pup si mai ales pe Rodi si ii multumesc ca isi face griji pentru noi.

codrutzu24

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #41 on: Iulie 30, 2011, 10:26:57 pm »
mamicilor am si eu un sfat si o rugaminte:pentru mamele care n-au semnat petitia de la campania ;vreau si eu parintii mei;, intrati pe stirileprotv.ro si semnati petitia sa nu mai fie atatia copii abandonati, sa fie declarati adoptabili mult mai usor si repede, sa nu mai stea cu anii in centre de plasament, sa gaseasca familii minunate care sa-i iubeasca, printre ei sunt si multi copii bolnavi , eu am intalnit cativa care nu erau tratati de asistentele maternale tocmai bine sa le dam sansa toate impreuna la o MAMA si un TATA, la dragoste parinteasca si la tratament ;VA multumesc si va pupam

soli

• Guest
« Reply #42 on: Iulie 31, 2011, 01:30:40 am »
cristina - eu asha am inteles !! scuze, toate cele bune tie si lui damian , trimite si la noi poze proaspete . imi pare rau ca nu poti sa ajungi !! poate faci un efort , ca intotdeauna daca vrei se poate .

loredana , incerc sa duc mai departe blogul bellei in beneficiul altor copiii ca ea si lucrez la asta impreuna cu o prietena . va dau vesti noi curand !! spor la ce trebuiri avetzi .

codrutzu24

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #43 on: Iulie 31, 2011, 12:02:45 pm »
pe Codrut l-am dat la inot azi a fost  prima zi .A   fost ok i-a placut mult, nu are restrictii de efort . Rodi te pup si-ti multumesc pt toate incurajarile tale ,multi pupici ANEI DIN PARTEA MEA
VA LAS CA AM PROGRAM DE ALERGAT CU BICICLETA CODRUT PE EA SI EU SCOT LIMBA PE LANGA EA .O DUMINICA FRUMOASA

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #44 on: August 02, 2011, 06:45:47 pm »
Avem o problema cu care nu ne-am mai confruntat pana acum; Iustin a facut pneumonie interstitiala iar eu sunt cam nedumerita pentru ca mi se pare slab tratamentul: Zinat-antibiotic, Eurespal si Erdomed. Are obstructie nazala si de 2 zile ii fac aerosol si parca tot degeaba, respira foarte repede...Of, am dormit din cauza caldurii prea mari cu geamul putin deschis si cred ca dimineata a fost mai rece ca asa a inceput cu stranuturi si peste doua zile pneumonie.  :-[
« Last Edit: August 02, 2011, 10:37:08 pm by kamy »