Alina, in spital primesti lapte de la ei. Aptamil. Insa, daca apar diverse (complicatii, infectii etc) bebelusului ii este recomandat un anumit tip de lapte. Spre exemplu mie mi-a fost recomandat Aptamil HA (hypo-alergic). Din ce am mai citit si vorbit cu Gilia, Lorelai a primit si ea un tip de lapte special pentru afectiunile ei. Nu iti face griji din pricina laptelui. Poti lua cu tine insa, daca tii neaparat - formula de lapte pe care o are in prezent. Andreiutului meu i s-a schimbat de trei ori laptele. In prima faza l-am alaptat, manca din doua in doua ore (nu ma chinuiam sa verific cat mananca si nu cantaream pentru ca nu vroiam sa ma stresez si nici pe el sa nu il stresez). De cate ori cerea, de atatea ori ii dadeam (asta inainte de a i se depista afectiunea). In spital in Bucuresti a primit Nan, iar de la HDZ Aptamil HA-pe care l-am cumparat si pentru acasa. Din momentul in care a putut sa suga din nou, i-am dat san si aptamil, insa fara a verifica dozele pe care eu le "produceam". Chiar domnul doctor pediatru mi-a recomandat sa nu mai cantaresc cantitatea si sa nu ma stresez,dar sa am laptic de cate ori cere el. Aptamilul se gaseste si la noi mai nou, acceasi formula ca si in Germania, difera insa ambalajul.
Sper ca dupa control sa va intoarceti cu vesti bune.
Noi suntem alaturi de tine si iti impartasim experientele noastre, care speram sa te ajute.