Dragele mele,
doar ce am aterizat din Germania de 2 ore si trebuie sa impartasesc cu voi vestile bune ...luni am plecat din Bucuresti si am fost un grup mare, Mirela cu Razvanel, Dana Ivascu + sot + gemene, Silviu + mama lui si eu, iar surpriza cea mare a fost la aeroport, Dl.Dr. Sandica a mers cu acelasi avion.
La pensiune am cunoscut-o pe Cristina, mama Andreei, iar seara tarziu i-am facut o vizita Andreei, voiam sa o cunosc si sa-i transmit mult curaj, avea emotii, dar este o fetita atat de frumoasa si de isteata, m-a impresionat cum statea ea cumintica in pat si astepta ca peste cateva ore sa fie operata. Ieri de dimineata a fost interventia, iar dupa amiaza pe la ora 5 le-a spus parintilor "nu va mai holbati la mine, mergeti la pensiune pentru ca vreau sa dorm", iar de aici trageti voi concluziile despre cat de bine se simtea Andreea daca la 3-4 ore dupa operatie ea deja vorbea ...
Astazi de dimineata l-am vizitat si pe Razvanel (luni au fost in carantina, ieri i-au facut RMN) si nu puteam pleca daca nu ii dadeam un pupic, trebuia sa intre in sala de operatii pe la pranz, nu avea voie sa bea si sa manance, era putin marait, dar simpatic foc, nu stiu ce tot zicea de "doctoru' Nicolescu", m-a facut sa rad, de cand ne-am cunoscut m-a facut sa rad, Silviu plangea luni pe aeroport, eu o cautam pe Mirela sa ne cunoastem si sa fiu sigura ca sunt bine, iar Razvan imi spune despre Silviu "da-l afara" (pentru ca plangea tare), apoi peste cateva minute m-am intors la ei, dar fara Silviu si ma intreaba "gata, l-ai aruncat?"
Simpatic si frumos foc, e maricel si intelege foarte multe, astazi cand imi luam la revedere de la ei, o incurajam pe Mirela (care ieri s-a simtit rau, dar astazi era mai bine), iar pe fata lui Razvanel am vazut tristete, stia despre ce discutam.
Astazi ne-am intors iar in grup, Fam Ivascu + noi, parintii cu Mario, operat a doua oara, dulce dulce, se simtea foarte bine (Andreea, si-au amintit de tine) + o fetita din Covasna cu mama + tatal Andreei, care s-a intors la serviciu, stiind ca si-a lasat puiul iubit pe cele mai bune maini si in cea mai mare siguranta.
Silviu al nostru este foarte bine, saturatii foarte bune, concluzia: deocamdata nu ne gandim la Fontan, poate mai tarziu, insa trebuie lucrat pe partea neuro, din pacate sechelele de la Targu Mures au ramas, dar el este atat de dulce, iar dupa controlul de ieri am realizat inca o data ca acestui copil i s-a intamplat o minune, fara nici o sansa la viata, a intilnit cel mai bun chirurg, iar de atunci au trecut trei ani ...
De asemenea, Alexandra, fetita Danei, este foarte bine, iar impreuna cu Andreea, sora ei geamana, m-au incantat pur si simplu, sunt fenomenale, la aproape 3 ani stiu tot ce se intampla in viata mondena si au atata energie si vorbesc continuu, sunt delicioase.
Sper ca toti sunteti bine, sper ca v-am adus vestile pe care le asteptati si astept vesti in continuare din Germania. Va pupam pe toti.
Am primit acum mesaj de la Cristina, Razvanel e bine, Mirela nu putea sa-mi raspunda la telefon pentru ca este langa el la terapie. Doamne-ajuta!