Author Topic: Sa ne cunoastem (10)  (Read 5985 times)

0 Members şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (10)
« Reply #15 on: Iunie 06, 2011, 12:02:24 am »
Mirela, drum bun si sa reveniti curand. Vezi ce faci cu litera aceea a numelui. Ar fi indicat sa ajungi ceva mai devreme decat indicat in aeroport pentru a putea rezolva micul necaz.

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #16 on: Iunie 06, 2011, 08:53:45 am »
Mirela, acum am vazut ca voi astazi sunteti in drum spre Bad, va dorim si noi multa putere si Razvanel sa se intoarca cu o inimioara care sa-l ajute sa-si traiasca in continuare copilaria! Doamne ajuta !

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #17 on: Iunie 07, 2011, 03:32:52 pm »
Iustin a scapat in sfarsit de secretiile pe care le avea de cateva luni bune insa tot face acele pauze de respiratie cand doarme. :( Astep sa vedem ce ne va spune in urma RMN-ului si apoi daca nu este de la inima trebuie sa facem investigatii neurologice. :'(
Am adunat atata oboseala fizica si psihica incat atunci cand pun capul pe perna nu ma mai trezesc dar el adoarme inaintea mea si vad cum respira. am sperat sa se regleze aceasta respiratie dupa operatia de polipi dar...

Este destul de speriat de spitale, imi spune ca s-a saturat de doctori iar eu ii spun ca trebuie sa mergem la doctor pentru ca el ne face bine insa imi raspunde: "medicamentele ne fac bine"... In spital la Budimex a vrut numai in brate cand a auzit ca-i va pune branula si striga " lupta pentru mine mami, lupta pentru mine". Nu am avut probleme cu el pana acum dar cred ca a crescut si trebuie sa-l pregatesc mai bine pentru tot ce va urma, ca este speriat si satul de spitale, poate, nu stiu.

Multa sanatate tuturor copilasilor si putere parintilor! :-*

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #18 on: Iunie 07, 2011, 04:55:59 pm »
ANDREEA ESTE  FOARTE BINE

cred ca si mirela a ajuns cu bine ,dar ce credeti ,a calatorit in avion cu domnul doctor  :o :o

Kamy ma bucur ca iustin e bine

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #19 on: Iunie 07, 2011, 05:17:03 pm »
Mirela ma rog pt voi sa reusiti fie ca puiutul tau sa treaca cu bine peste aceasta interventie D-zeu sa va ajute

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #20 on: Iunie 07, 2011, 05:46:07 pm »
Ce vesti bune Mariana!!!Ma bucur pentru Andreea si pentru Mirela ca doar a calatorit in cea mai mare siguranta :)
Sanatate multa in continuare tuturor :-*

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #21 on: Iunie 08, 2011, 10:44:42 am »
Felicitari, Andreea!!

liviams

• Full Member
    • View Profile
« Reply #22 on: Iunie 08, 2011, 11:29:22 am »
Mirela -mult noroc si sanatate si sa va intoarceti acasa fericiti!
Cristina -recuperare rapida si usoara!

ailioaieanamaria

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #23 on: Iunie 08, 2011, 11:54:56 am »
Buna tuturor,am o problema poate ma poate ajuta cineva ,am depus actele pt.formular ,dar au zis ca nu e suficient raportul de la domnul dr.Nicolescu si ca ar mai trebui si de la alt medic negatia ,voi ati rezolvat doar cu raportul de la dr.Nicolescu?,va multumesc

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #24 on: Iunie 08, 2011, 01:57:10 pm »
Andreea este bine, iar Razvanel intra in cateva minute in operatie ! Tinem pumnii stransi pentru amandoi !

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #25 on: Iunie 08, 2011, 09:18:23 pm »
Dragele mele,

doar ce am aterizat din Germania de 2 ore si trebuie sa impartasesc cu voi vestile bune ...luni am plecat din Bucuresti si am fost un grup mare, Mirela cu Razvanel, Dana Ivascu + sot + gemene, Silviu + mama lui si eu, iar surpriza cea mare a fost la aeroport, Dl.Dr. Sandica a mers cu acelasi avion.

La pensiune am cunoscut-o pe Cristina, mama Andreei, iar seara tarziu i-am facut o vizita Andreei, voiam sa o cunosc si sa-i transmit mult curaj, avea emotii, dar este o fetita atat de frumoasa si de isteata, m-a impresionat cum statea ea cumintica in pat si astepta ca peste cateva ore sa fie operata. Ieri de dimineata a fost interventia, iar dupa amiaza pe la ora 5 le-a spus parintilor "nu va mai holbati la mine, mergeti la pensiune pentru ca vreau sa dorm", iar de aici trageti voi concluziile despre cat de bine se simtea Andreea daca la 3-4 ore dupa operatie ea deja vorbea ...

Astazi de dimineata l-am vizitat si pe Razvanel (luni au fost in carantina, ieri i-au facut RMN) si nu puteam pleca daca nu ii dadeam un pupic, trebuia sa intre in sala de operatii pe la pranz, nu avea voie sa bea si sa manance, era putin marait, dar simpatic foc, nu stiu ce tot zicea de "doctoru' Nicolescu", m-a facut sa rad, de cand ne-am cunoscut m-a facut sa rad, Silviu plangea luni pe aeroport, eu o cautam pe Mirela sa ne cunoastem si sa fiu sigura ca sunt bine, iar Razvan imi spune despre Silviu "da-l afara" (pentru ca plangea tare), apoi peste cateva minute m-am intors la ei, dar fara Silviu si ma intreaba "gata, l-ai aruncat?"
Simpatic si frumos foc, e maricel si intelege foarte multe, astazi cand imi luam la revedere de la ei, o incurajam pe Mirela (care ieri s-a simtit rau, dar astazi era mai bine), iar pe fata lui Razvanel am vazut tristete, stia despre ce discutam.
Astazi ne-am intors iar in grup, Fam Ivascu + noi, parintii cu Mario, operat a doua oara, dulce dulce, se simtea foarte bine (Andreea, si-au amintit de tine) + o fetita din Covasna cu mama + tatal Andreei, care s-a intors la serviciu, stiind ca si-a lasat puiul iubit pe cele mai bune maini si in cea mai mare siguranta.

Silviu al nostru este foarte bine, saturatii foarte bune, concluzia: deocamdata nu ne gandim la Fontan, poate mai tarziu, insa trebuie lucrat pe partea neuro, din pacate sechelele de la Targu Mures au ramas, dar el este atat de dulce, iar dupa controlul de ieri am realizat inca o data ca acestui copil i s-a intamplat o minune, fara nici o sansa la viata, a intilnit cel mai bun chirurg, iar de atunci au trecut trei ani ...

De asemenea, Alexandra, fetita Danei, este foarte bine, iar impreuna cu Andreea, sora ei geamana, m-au incantat pur si simplu, sunt fenomenale, la aproape 3 ani stiu tot ce se intampla in viata mondena si au atata energie si vorbesc continuu, sunt delicioase.

Sper ca toti sunteti bine, sper ca v-am adus vestile pe care le asteptati si astept vesti in continuare din Germania. Va pupam pe toti.

Am primit acum mesaj de la Cristina, Razvanel e bine, Mirela nu putea sa-mi raspunda la telefon pentru ca este langa el la terapie. Doamne-ajuta!
« Last Edit: Iunie 08, 2011, 09:27:26 pm by nicoleta »

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #26 on: Iunie 08, 2011, 10:16:05 pm »
Nicoleta, ma bucur pentru Silviu si pentru faptul ca este bine.

Ma bucur pentru Cristina si Andreea, pentru Razvanel si pentru Mirela.

De parintii lui Mario imi aduc si eu aminte. Peripetii mari cu pompa Medela.......Sper ca micutul Mario este bine acum.

Ana, referitor la negatie- te rog sa citesti legea pe care MQQM a postat-o aici pe site. Nu scrie niciunde ca ai nevoie de asa ceva. Cu incredere in tine si cu legea in mana, mergi la Casa si spune-le explicit ca nu este stipulata o astfel de cerinta.

alexia23

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #27 on: Iunie 08, 2011, 11:09:58 pm »

Numai vesti bune!E minunat!

codrutzu24

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #28 on: Iunie 08, 2011, 11:37:10 pm »
buna seara tuturor. ma bucur enorm ca sunteti bine toti. Eu am avut probleme cu calculatorul si cu netul mult timp si de-abia acum am inceput sa citesc de unde am ramas.daca pot sa va ajut cu informatii despre doctori,de recuperare sau orice altceva spuneti imi pare rau ca nu am fost alaturi de voi atat de mult timp,;Codrut in iulie face 7 ani si e la faza de :eu nu pot ca-s bebe mic fa tu mami ca esti fata mare suntem intr-o continua divergenta  toata ziua, nu-i tace gura si ma uit la el si nu mi vine sa cred de unde am plecat si cum era si cum e acum. Nicoleta ma bucur enorm ca-i Silviu binesi ca a invins. toti copiiii de aici sunt invingatori. pupici

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #29 on: Iunie 09, 2011, 10:43:05 am »
felicitari tuturor pt reusite se vede ca totusi acolo sus cineva ii iubeste pe acesti copii,ieri am facut 2 luni de la operatie si lui Adelina ii merge bine suntem putin racite dar ne refacem noi,cu terapia merge destul de bine, va pup dulce pe toti