LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR! 
Va multumesc pentru toate gandurile voastre, astazi ne-am intors de la spital. Ne-am internat de luni dar i-au pus branula lui Iustin, apoi i-au luat sange si au inceput antibioticul pentru profilaxia endocarditei. Se face antibiotic cu 12 ore inainte de orice interventie si 12 ore dupa.
Am avut si inca am unele griji ca am calatorit spre casa cu microbuzul si am stat si prin autogara aproape 1h dar sper sa fie bine. Dupa operatie este recomandat sa stea in casa primele 3 zile iar noi am stat in curent, caldura, cu multa lume... Iustin a fost operat ieri, asa cum a scris si Andreea si totul a decurs bine. A fost destul de rau in jur de vreo 2 ore ca a trebuit sa ma plimb pe hol cu el in brate pentru ca nu vroia sub nici o forma sa stea in pat in salon. Eram foarte obosita ca are cam 18kg si nu mai rezistam sa-l tin in brate, plangea si il durea gatul si facea de parca se ineca. Cred ca le-a fost teama si au folosit mai putina anestezie la el pentru ca ceilalti copii nu se plangeau de nimic si adormeau dupa operatie...A fost tare greu...Pana seara la 10 nu a vrut sa stea in pat si sa doarma, era foarte agitat.
Aseara au venit sa ne vada Andreea si Nicoleta cu Andreea iar asta ne-a mai intarit si ne-a mai ridicat moralul. Iustin a fost extrem de fericit si la ora respectiva era de parca nu suferise o operatie.
Eu sunt inca suparata pentru ca aseara l-am vazut in continuare pe Iustin facand acele pauze de respiratie iar doctorul Ursuleanu mi-a spus ca in nici un caz nu are cum sa aiba asemenea probleme din sfera ORL. A avut intr-adevar foarte dezvoltate acele vegetatii si secretiile puteau oricand sa se suprainfecteze. Va mai horcai si tusi chiar si o luna, ne-a spus dl. dr. iar apoi ar trebui sa mergem din nou la control. Doctorul cardiolog ne-a spus ca ar trebui vazut de un neurolog pentru aceasta apnee. Cam asta a fost pe scurt experienta noastra!
Va pupam si va imbratisam!