LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi, voiosi, sa aveti numai bucurii si impliniri !!!
Buna Bogdan,
ma bucur ca te-ai inscris pe forum, este foarte important si pentru alti parinti care au copii cu probleme cardiace sa vada ca exista solutii pentru copilasii lor.
Sunt sigura ca astazi operatia a decurs cu succes si Dan este bine, acolo totul si toti iti dau incredere si siguranta, iar D-l Doctor Sandica este cel mai bun, este un chirurg care face minuni si un om extraordinar.
Daca se poate si ai timp, ar fi bine sa ne spui ce diagnostic are Dan, daca ati incercat in Romania sa gasiti vreo solutie de rezolvare, si cum ati aflat de Dl. Doctor Sandica.
Sanatate multa puiului mic.
Mihaela, ma bucur sa aud despre Rares ca este bine, asta e cel mai important. Ne vedem pe 26 ian, mergeti la control?
Sa ne spui mai multe despre copilul care va merge in BO, sau daca au parintii internet, poate ne spui ei mai multe.
Laura, tare mult mi-a placut mesajul tau, ai punctat foarte bine ceea ce stiam si am trait si eu, la Targu Mures nu exista oameni cu care sa poti discuta, nu exista chirurgi care sa opereze acesti copii cu malformatii complexe, iar parintii nu ar trebui sa stea pe ganduri, sa nu mai astepte in tara vreo minune.
Ma bucur si pentru voi, asa cum ma bucur pentru orice copil despre care aud ca este bine, poate intr-o zi ne vom intilnii si il voi cunoaste pe Eric. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Daca am timp mai tarziu voi pune cateva poze cu Silviu, am fost la el weekendul trecut. Puiul mic a luat bine in greutate dupa operatie, pe 17 noiembrie cand a ajuns in BO la clinica (pentru a doua operatie) avea 6 kg, iar acum, dupa o luna si jumatate, are 8 kg, ceea ce este grozav pentru el.