Diana, am asteptat cu nerabdare mesajul tau, mai ales ca formularul nu mai avea decat doua zile de valabilitate. Bravo, ma bucur mult ca ai reusit sa te descurci, Raul este un norocos. Sigur de Paste veti fi impreuna cu puiutii vostri si va veti bucura ca multe dintre probleme s-au rezolvat.
Mihaela, bine ati venit !
Ti-am trimis si un mail, sper ca l-ai primit.
Ai primit raspuns de la Dl. Dr. Sandica?
Te inteleg ca esti revoltata, ai toate motivele sa te simti asa, dar trebuie sa te gandesti la viitor, iar daca ajungeti in Germania sigur va fi bine.
Doina, bineti ati venit!
Vad ca si voi ati fost la Tg Mures iar acum aveti din nou probleme.
Daca veti merge in Germania doar pentru un control pot sa-ti spun costurile pe care le avem noi cand mergem acolo doar pentru control:
- ecografii, electrocardiograma si inca ceva ne costa 170 euro
- cazarea pentru 2 nopti depinde de hotelul sau pensiunea unde veti sta, probabil cel mult 200 euro
- bilete avion cu wizzair, au costuri diferite, trebuiesc luate cu cat mai mult timp inainte sa plecati
- mancarea nu e foarte scumpa, chiar nu stiu sa-ti zic, asta insemnand ca nu costa mult
Soli, promit sa imi fac timp pentru a delimita si a face ordine in subiecte. M-ar ajuta foarte mult si colaborarea parintilor, ar fi perfect daca s-ar scrie despre fiecare copil incepand de la diagnostic, interventii, evolutie.
Voi ce mai faceti?
Stiu ca esti obosita si lucrezi mult, asa ca iti multumesc mult pentru mesajele tale, ma bucur mult ca esti prompta si ma ajuti cu anumite raspunsuri. Asa as vrea sa fie toti parinti.
Citeam intr-un mesaj, Meme cred ca a scris, despre site-ul acesta, nici nu stiti ce bucurie imi faceti cand stiu ca va este folositor, ca ati gasit aici anumite raspunsuri, sper sa fie si mai util in viitor, ma straduiesc sa il imbunatatesc, daca nu reusesc asa de repede cum imi doresc, va rog sa ma iertati ...