Buna ziua
Numele meu este Diana Cozma, locuiesc in Peciu Nou - jud Timis si incerc sa dau o mana de ajutor unui baietel in varsta de 8 luni, diagnosticat cu tetralogie Fallot. Este vorba de Raul Spinu, fiul vecinilor nostri. Am descoperit site-ul dvs. in urma cu aproape 2 luni, cand am inceput sa caut informatii pentru ei, vazand ca medicii din Timisoara nu iau nici o decizie cu privire la Raulm desi a fost internat lunar in spital. Mereu raspunsul lor era "sa mai asteptam". De pe site-ul dvs. am aflat de dr Sandica, l-am contactat prima data in 4 decembrie si mi-a raspuns imediat. Raul a avut prima programare la clinica pe 4 ianuarie, dar parintii nu au reusit sa obtina in timp util formularul E112, asa ca dr Sandica i-a reprogramat pentru 15 februarie. Dupa multe drumuri, inca 2 internari (una dupa un stop-cardiorespirator facut de la anestezia primita la examenul de tomografie), un drum la Tg Mures si multe, multe discutii cu medicul din Timisoara, au reusit sa obtina raportul medical necesar si, implicit, formularul E112, care a fot ridicat chiar ieri de la CJASS Timis.
Totusi, fam Spinu mai are nevoie de ajutorul nostru. Posibilitatile lor materiale sunt foarte reduse, asa ca orice ajutor financiar, cat de mic, ar fi binevenit. Noi le vom cumpara biletele de avion, dar pentru perioada cat vor sta in Germania mai au nevoie de cativa banuti de cheltuiala. Stiu ca toti cei care ati scris pe site sunteti oameni, parinti, cu probleme, probabil ati avut aceleasi nevoi ca fam Spinu, dar m-am gandit ca poate ii puteti ajuta cu mediatizarea cazului sau cu informatii. Cand spun informatii ma refer la orice detalii pe care considerati ca ar trebui sa le stie inainte de a pleca spre Germania, tinand cont ca unii dintre voi ati fost cu copiii la aceeasi clinica, si ati trecut deja prin aceasta experienta, poate aveti vreun sfat. Pentru ei va fi prima iesire din tara, prima calatorie cu avionul, au emotii mari si sunt speriati.
Mai multe informatii despre Raul puteti gasi pe blogul
www.povestea-lui-rares.blogspot.com, la sectiunea "aici gasiti povestea lui Raul", iar mama lui poate fi contactata la nr. 0763154889-Spinu Mihaela. O parte din actele medicale ale lui Raul sunt scanate, le pot pune la dispozitia oricui.
Adresa mea de e-mail este
pdragoslava@yahoo.com, imi puteti lasa mesaje aici sau le puteti trimite direct pe mail. Le voi transmite pe toate parintilor lui Raul. Din pacate, ei nu au nici posibilitatea si nici cunostintele necesare sa faca ceea ce fac eu acum in numele lor. Dar stiu ca au nevoie de ajutor.
Va multumesc pentru atentie si va doresc multa sanatate.
Cu prietenie, Diana Cozma