Author Topic: Sa ne cunoastem!  (Read 43689 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

soli

• Guest
Răspuns: Sa ne cunoastem !
« Reply #240 on: Ianuarie 12, 2010, 03:16:27 am »
buna dimineatza ,

Ana este sora Mariei  :), au venit  acasa cam in acelasi timp , desi e mai mare cu cinci ani , suntem foarte fericiti pentru decizia asta ,pentru bela inseamna enorm faptul ca are cu cine sa se hlizeasca si sa se joace . Ana incearca si ea din greu sa se adapteze aici , dar e bucuroasa ca  e in sfarsit cu noi , a stat mai mult la bunici cat noi am umblat de colo colo .

cat despre mai bine aici sau acasa , totul e relativ , vorba ceea !dar pe termen lung am luat in calcul faptul ca ceva ar putea sa nu fie in regula cu inima si e mult mai bine sa fim aici, la ce am mai citit efectele cumadinului sunt urate , multi dintre copiii cu atrezie de tricuspida necesita reoperati si in ordinea statisticilor multi fac complicatii , nu traiesc cu teama , incercam sa traim fiecare zi asha cum vine , si mai e si ''factorul '' Dumnezeu pe care statisticile nu l prea iau in seama .Rau este ca te simti rupt , si sa te inradacinezi cere multa vointa si putere ,si noi suntem deja obositi , raau!

o zi buna!

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #241 on: Ianuarie 18, 2010, 04:07:23 pm »
Soli, deci Ana este sora Belei, si invers  :), nu stiam ca ai doua fete cucuiete, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!

Astazi am gasit pe net un articol despre fetita unui actor, operata de dl. Dr. Sandica, va dau si voua link-ul:
http://www.dob.ro/Articole/Smart%20News/3019/Inimi-de-copii

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #242 on: Ianuarie 21, 2010, 10:38:09 am »
Dana, Claudia, voi ce mai faceti, ce progrese au mai facut puiutii?
Cand mergeti la control?
Noi, adica Silviu, ar trebui sa mearga la control in martie, nu mai e mult pana atunci.

dana ivascu

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #243 on: Ianuarie 21, 2010, 03:49:15 pm »
   Noi mergem la control in iulie,iar despre Claudia iti pot spune tot eu(stiu ca are probleme cu internetul) ,pleaca saptamana viitoare.Despre Alexandra pot sa spun ca este foarte activa,nu are stare.Eu fac comparatie cu Andreea despre care credeam ca e cel mai zbuciumat copil.A inceput sa faca si cativa pasi singura.Nu mai facem kinetoterapie ptr ca era si foarte departe si imi era si tare frica de cind cu gripa porcina,ptr ca era lume multa acolo.
  Vorbeste mai mult decat Andreea.Fac comparatie  cu Andreea ptr ca ea a fost tot timpul cu noi,pe cand Alexandra primele 5 luni de viata le-a stat numai in spital.Anul l-am inceput mai putin bine,o gastroenterita,dupa care saptamana asta rosu in gat.Si cum la noi totul este la dublu ,a fost mai greu.Acum sunt bine amandoua.Fara Alexandra nu pot sa fac doi pasi.Este mult mai apropiata de noi decat Andreea.Doarme doar cu mine,daca plec undeva tb sa vin sa o culc si daca se trezeste peste noapte si nu sunt langa ea e nebunie mare.A tb sa vin de la 200km acasa(eram la o nunta) ptr ca nu putea nimeni sa o culce si facea scandal.De atunci m-am lecuit si nu mai plec nicaieri.
  Una peste alta sunt tare mandra de fetele mele,chit ca altceva nu mai stiu in afara de mancat ,schimbat,spalat,culcat.Si de la capat....

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #244 on: Ianuarie 22, 2010, 10:01:13 am »
Dana, mi-ai facut ziua frumoasa povestindu-ne despre fetele tale!
Ce mult ma bucur pentru Alexandra, se pare ca recuperarea a facut minuni si acum recupereaza tot, iar tu normal ca esti mandra, cu asa fete cucuiete nici nu ai cum sa te simti altfel.
Cu mancarea cum este, a inceput si Alexandra sa manance mai bine? A luat in greutate?
Silviu la ultimul vaccin (in decembrie) avea 11 kg si ceva.
Poate ne trimiti o poza cu ele intr-o zi, sa le admiram si noi.
Ma gandeam la Claudia, tocmai pe vremea asta vor sa plece?
In martie sper sa nu mai fie asa iarna, sa fie vremea acceptabila.

laura

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #245 on: Ianuarie 24, 2010, 11:51:56 pm »

Buna seara tuturor,
  Imi cer scuze ca nu am mai intrat de ceva vreme dar am avut probleme cu netul, pe de o parte , si am avut si probleme cu Eric pt ca a facut si el o gastroenterita mai serioasa de data asta si abia acum ne revenim .
 Am citit Dana ca si Alexandra a avut, imi pare rau sa aud asa ceva.Mie mi se pare una dintre cele mai urite afectiuni, febra o mai scazi, tusea o mai dregi cu siropuri, dar cind iti face imprastiat de cite 6 ori sau mai mult pe zi si nici nu maninca si refuza si hidratarea stii sigur ca o sa ajungi la spital, la chinuri cu perfuzii si la groaza sa nu se mai captuseasca si cu altceva de pe acolo.Dar am scapat cu o singura zi de spitalizare in care l-au hidratat bine si apoi am continuat acasa.Dana nu mi-ai zis daca ai primit mailul de la mine si daca ti-a placut tabloul.La fel si Loredana.Daca nu l-ati primit o sa va mai trimit odata mail.Domnul doctor a fost foarte placut impresionat de surpriza si ne-a multumit .M-a rugat sa va transmit salutari si un 2010 cit mai bun.
   Acum va las pt ca trebuie sa ii dau medicamentul lui Eric.Multa sanatate tuturor.Noapte linistita va doresc.

tataieflorin

• Newbie
  • *
  • EU SUNT ANDREI SI AM 2 ORE DE LA NASTERE
    • View Profile
« Reply #246 on: Ianuarie 25, 2010, 12:05:53 am »
BUNA SEARA AM SI EU UN NEPOTEL DE 2 LUNI SI NE CHINUIM CU EL DE LA NASTERE PENTRU CA NU AM STIUT PANA ACUM CA ARE MALFORMATII CARDIACE ABIA ACUM AM AFLAT DUPA CE L-AM INTERNAL LA G. ALEXANDRESCU EL NU POATE MANCA PREA MULT DESI IIE FOAME CA OBOSESTE REPEDE LA ECOGRAFIE S-AU VAZUT DOUA GAURI UNA DE 4 MM SI UNA DE 8MM SI NI S-A SPUS CA TREBUIE OPERAT DACA POATE CINEVA SA NE AJUTE CU INFORMATII SI AJUTOR UMANITAR VA VOM RAMANE INDATORATI SI VA MULTUMIM DIN INIMA DAR BEBELUSUL NU IA IN GREUTATE SI NU STIM CE SA FACEM FIICA MEA SI GINERELE SUNT INEBUNITI DE DURERE SI STAU TOT TIMPUL IN TENSIUNE PENTRU CA NU STIU CE SA FACA SI UNDE SA MEARGA SA-SI SALEZE COPILUL INCA O DATA VA ROG SA MA AJUTATI U MII DE MULTUMIRI IN NUMELE LUI ANDREI BEBELUSUL CU PROBLEME

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #247 on: Ianuarie 26, 2010, 09:32:40 am »
Florin,

care este diagnosticul mai exact? La spitalul Gr. Alexandrescu ce vi s-a spus, trebuie operat de urgenta?
Andrei este acum la spital?
Daca este acasa poate mergeti la un alt medic, pentru a doua opinie. Il recomand pe dl. Dr. Alin Nicolescu de la spitalul Fundeni, pe pagina de inceput a site-ului gasesti la "Clinici" si un nr de telefon de la spital.

tataieflorin

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #248 on: Ianuarie 26, 2010, 08:47:51 pm »
draga nicoleta iti multumesc ca mi-ai raspuns am luat deja legatura cu cei din israel si le-am trimis fisa de iesire din spital si ne-au raspuns ne-au zis ca are vsd+asd nu prea stiu ce inseamna dar ne-au intrebat ce hotarare luam nu stiu daca acolo sunt medici buni costurile ar fi mai mici astept sa vad ce hotarare ia fiica mea daca stii ceva anunta-ma

dragoslava

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #249 on: Ianuarie 27, 2010, 11:09:28 am »
Buna ziua

Numele meu este Diana Cozma, locuiesc in Peciu Nou - jud Timis si incerc sa dau o mana de ajutor unui baietel in varsta de 8 luni, diagnosticat cu tetralogie Fallot. Este vorba de Raul Spinu, fiul vecinilor nostri. Am descoperit site-ul dvs. in urma cu aproape 2 luni, cand am inceput sa caut informatii pentru ei, vazand ca medicii din Timisoara nu iau nici o decizie cu privire la Raulm desi a fost internat lunar in spital. Mereu raspunsul lor era "sa mai asteptam". De pe site-ul dvs. am aflat de dr Sandica, l-am contactat prima data in 4 decembrie si mi-a raspuns imediat. Raul a avut prima programare la clinica pe 4 ianuarie, dar parintii nu au reusit sa obtina in timp util formularul E112, asa ca dr Sandica i-a reprogramat pentru 15 februarie. Dupa multe drumuri, inca 2 internari (una dupa un stop-cardiorespirator facut de la anestezia primita la examenul de tomografie), un drum la Tg Mures si multe, multe discutii cu medicul din Timisoara, au reusit sa obtina raportul medical necesar si, implicit, formularul E112, care a fot ridicat chiar ieri de la CJASS Timis.
Totusi, fam Spinu mai are nevoie de ajutorul nostru. Posibilitatile lor materiale sunt foarte reduse, asa ca orice ajutor financiar, cat de mic, ar fi binevenit. Noi le vom cumpara biletele de avion, dar pentru perioada cat vor sta in Germania mai au nevoie de cativa banuti de cheltuiala. Stiu ca toti cei care ati scris pe site sunteti oameni, parinti, cu probleme, probabil ati avut aceleasi nevoi ca fam Spinu, dar m-am gandit ca poate ii puteti ajuta cu mediatizarea cazului sau cu informatii. Cand spun informatii ma refer la orice detalii pe care considerati ca ar trebui sa le stie inainte de a pleca spre Germania, tinand cont ca unii dintre voi ati fost cu copiii la aceeasi clinica, si ati trecut deja prin aceasta experienta, poate aveti vreun sfat. Pentru ei va fi prima iesire din tara, prima calatorie cu avionul, au emotii mari si sunt speriati.
Mai multe informatii despre Raul puteti gasi pe blogul www.povestea-lui-rares.blogspot.com, la sectiunea "aici gasiti povestea lui Raul", iar mama lui poate fi contactata la nr. 0763154889-Spinu Mihaela. O parte din actele medicale ale lui Raul sunt scanate, le pot pune la dispozitia oricui.
Adresa mea de e-mail este pdragoslava@yahoo.com, imi puteti lasa mesaje aici sau le puteti trimite direct pe mail. Le voi transmite pe toate parintilor lui Raul. Din pacate, ei nu au nici posibilitatea si nici cunostintele necesare sa faca ceea ce fac eu acum in numele lor. Dar stiu ca au nevoie de ajutor.
Va multumesc pentru atentie si va doresc multa sanatate.
Cu prietenie, Diana Cozma

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #250 on: Ianuarie 27, 2010, 02:48:43 pm »
Buna Diana,

intamplator am gasit zilele trecute blogul tau si stiam de acolo povestea lui Raul. Chiar eram revoltata ca puiul mic este plimbat de la un spital la altul, dar apoi am vazut ca ati luat legatura cu dl. Dr. Sandica si m-am bucurat.
Am vazut ca voi i-ati ajutat foarte mult pe parintii lui Raul, cu toate ca aveti o problema cu Rares, baietelul vostru, asa ca gestul vostru este minunat. Ma bucur ca exista astfel de oameni, dar cel mai mult m-as bucura ca toti copii sa fie sanatosi si problemele sa se rezolve.
Daca ati luat legatura cu dl Dr. Sandica si Raul va ajunge la dansul, sigur va fi bine, un chirurg mai bun nu exista.
Despre cazare, nu stiu daca ti-a spus dl doctor, dar probabil parintii vor sta la casa McDonalds, unde tariful este de 15-20 euro/zi, apoi au nevoie de bani pentru mancare, plus alte cheltuieli neprevazute. Pe una dintre paginile forumului cred ca am scris o estimare a costurilor pentru o alta mamica, acolo cred ca am scris mai detaliat despre cat costa aproape totul.
Ce pot face eu pentru voi si sper ca si alti parinti sa ajute, este sa donez o suma de bani pentru Raul. Astept sa-mi trimiti pe mail documentele medicale, iar aici pe site sa postezi numerele de cont, numele titularului de cont si banca.
Mai poti posta un mesaj pe www.desprecopii.com, sunt cele mai deosebite mamici care sar in ajutorul tuturor copiilor si orice banut donat de ele este binevenit.
Sa nu uitati niciodata sa credeti in minuni, ele se pot intampla exact atunci cand nu ne asteptam.
Sanatate multa multa pentru Raul, dar si pentru Rares, iar voua multa energie si curaj.
Te rog sa mai scrii pe forum, orice informatie conteaza si e importanta pentru parintii care din pacate se vor afla in aceeasi situatie.

« Last Edit: Ianuarie 27, 2010, 10:43:07 pm by nicoleta »

dragoslava

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #251 on: Ianuarie 27, 2010, 10:21:56 pm »
Draga Nicoleta,

M-am gandit ca voi primi in primul rand un raspuns de la tine. De cand am gasit site-ul pe care l-ai creat special pentru a ajuta si alti oameni care trec prin probleme similare cu cele pe care le-ai avut chiar in familie, la fel am gandit si eu despre tine, ca esti o persoana deosebita si ar fi bine sa fie inca multi ca tine pe lumea asta. Din pacate, si o spun din proprie experienta, oamenii ajung sa vada ce este important in viata si ajung sa realizeze cat de mult pot ajuta din putin, doar dupa ce trec prin astfel de situatii. Mie personal uneori mi-e rusine ca am avut ocazia sa ajut de atatea ori inainte si n-am facut-o din comoditate sau din alte motive la fel de stupide. Dar niciodata nu e tarziu sa faci un bine. Pentru ca si pe noi ne-au ajutat atatea persoane neconditionat, unii fara sa ne cunoasca, vreau sa ajut la randul meu. Si am inceput cu Raul si ma bucur ca am putut sa fac asta pentru el si parintii lui, desi imi pare rau ca trebuie sa treaca prin astfel de greutati, asa cum imi pare rau de fiecare data cand aud de alti copii bolnavi.
O sa dau mai jos numerele de cont deschise de parintii lui Raul:
LEI: RO17RNCB0715102805310001
EURO: RO87RNCB0715102805310002
deschise la BCR Timisoara, cod swift RNCBROBU
titular de cont Spinu Costache (tatal lui Raul)
CNP 1810905226741
date de contact: Mihaela Spinu tel. 0763154889
O sa postez apelul si pe site-ul www.desprecopii.com si indata iti trimit pe mail si documentele medicale.
Legat de informatiile cu estimarea cheltuielilor, o sa ma uit in urma, in decembrie am citit tot ce era pe forum, asa am aflat de dr Sandica, dar nu mai tin minte acum unde erau aceste informatii. Le gasesc eu.
Multumesc inca o data pentru sprijin si multa sanatate tuturor.
Diana
PS Daca tot ai pomenit de puiutul meu, Rares, sa stii ca si noi astepam confirmarea din partea dr din Germania pentru data de 8 februarie. Din pacate noi n-am putut obtine E112 pentru ca operatia se putea face oricand in Romania, dar noi am optat pentru a merge in strainatate.

tataieflorin

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #252 on: Ianuarie 28, 2010, 10:18:28 pm »
draga nicoleta sunt bunica lui andrei azi l-am contactat pe dr alin si ne-a spus sa incercam sa mai ia in greutate macar 800 de gr ca sa ne poata trimite la dr sandica pentru ca in acest moment este foarte slabit si azi a vomat de doua ori pentru ca oboseste repede ce face prichindelul tau cum se simte si ma bucur enorm pentru toti copii care au reusit sa treaca acest hop in legatura cu mesajul pe e-mail este primul mesaj trimis abia acum invat sa folosesc calculatorul si in alte scopuri o sa va tin la curent cu evolutia lui andrei
« Last Edit: Ianuarie 30, 2010, 01:00:53 am by tataieflorin »

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #253 on: Ianuarie 31, 2010, 12:44:19 pm »
Florin, cu dl. Dr. Sandica ati luat legatura? i-ati trimis un mail cu toate documentele medicale pe care le aveti?

tataieflorin

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #254 on: Ianuarie 31, 2010, 11:39:40 pm »
draga nicoleta am luat legatura cu d-nul dr sandica si ne-a spus ca asteapta raspunsul dr alin nicolescu i-am trimis si rezultatul si asteptam raspuns si tot odata il asteptam si pe dr alin sa se intoarca din strainatate cu chiu cu vai am mai luat si 185 gr in greutate . ce face prichindelul tau cum se mai simte