Author Topic: Sa ne cunoastem!  (Read 45659 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

soli

• Guest
Răspuns: Sa ne cunoastem !
« Reply #225 on: Octombrie 26, 2009, 04:00:57 pm »
buna , multumesc dana , are sa te sune ea in zilele urmatoare , se numeste cristina faur !
Andreea , buna si tie , tetralogia fallot presupune patru defecte ale inimii, corectia se face in trei etape , cateodata doua , depinde de tipul defectelor , in primul an de viatza , de preferat pana la sase luni , prima corectie . problemele neuro nu apar din cauza interventiilor , ci din cauza malformatiei , organismul nu se oxigeneaza bine , obosesc repede , suptul este uneori un efort mult prea mare ,de aceea se gaveaza , cei mai multi au un retard recuperabil in timp , uneori malformatia inimii se asociaza cu alte probleme ,ale rinichilor , vaselor de sange , sau altele . Eu am cunoscut si cazuri de copii cu fallot perfect dezvoltati , si motor si psihic , dar intotdeauna vor avea o viatza diferita , prin corectie malformatia nu dispare , dar ii da posibilitatea sa traiasca normal , cu unele diferente , dieta , sport moderat, risc crescut de infectii . Sunt mult mai sensibili decat copii fara probleme , mult mai atasati de parinti , compenseaza in plan emotional ceea ce nu pot face fizic , . Oricum ar fi nu vei avea prea multe zile linistite , dar merita sa  i vezi cum se transforma si infloresc , si sunt sigura ca vei fi la fel de implinita ca si in cazul oricarui alt copil ,Interventiile chirurgicale influenteaza si ele , mai putin interventia in sine cat perioada de dupa , care este foarte grea si i afecteaza psihic ,durerea , spitalul , pot fi traumatizante , dar fara interventie copii cu fallot nu au o speranta foarte mare de viatza , Iti dorim sa faci alegerea inteleapta , si sa te bucuri de fiecare moment cu copilul tau ! mult noroc si te asteptam cu vesti ,

laura

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #226 on: Octombrie 29, 2009, 11:59:45 pm »
   Buna Soli, scuze ca nu am raspuns mai repede dar abia azi am intrat pe forum..Am vorbit cu dna de la Procter&Gamble si mi-a spus sa ii dau mailul ei Cristinei ca sa ii scrie exact despre ce e vorba si ca incearca sa o ajute.Asa ca roag-o sa ma sune la nr 0762601150 si eu ii dau mailul dnei.

soli

• Guest
« Reply #227 on: Octombrie 31, 2009, 09:47:45 am »
laura , buna , nu mi a mers prea bine netul , o sun acum !!! multumesc foarte mult , din cate stiu a sunat o pe dana .te suna pt procter si daca are adr de mail ii pune doamnei hartiile cu acceptul si cele de la operatiile anterioare . estimarea de costuri este pt cazare , avion , sustinere pe o luna jumate , coaguchek pt ca la munchen dau cam la toti coagucheckul si coumadin anticoagulant , testerele costa 100 de euro pe 24 de zile si in primele trei luni se face zilnic , cumadinul nu se gaseste la noi si tb luat din germania tot pt trei luni , ramane de vazut daca il da pe viatza cum a facut cu noi , sau daca il ia doar temporar , diagnosticul lui damian  e diferit cu transpozitie de mari vase , dubla cale de iesire , stenoza mitrala , si sindrom kabuchi .multumesc inca o data in numele ei !

laura

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #228 on: Noiembrie 01, 2009, 12:33:52 am »
   Buna seara tuturor.
  Soli am vorbit azi cu

laura

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #229 on: Noiembrie 01, 2009, 12:49:25 am »
  scuze nu stiu ce am facut... Cum ziceam am vb azi cu Cristina Faur si i-am dat mailul dnei de la procter, sper din tot sufletul sa o ajute.Dar m-am gindit ca poate o putem ajuta si noi cumva , din putin se face mai mult, nu-i asa?
    Am aflat discutind cu ea ca are deschise doua conturi la Raiffeisen  Bank, unul pt lei si unul pt euro, si m-am gindit sa scriu aici pe forum aceste conturi si sa incercam fiecare sa o ajutam cu cite putin, cu cit putem fiecare.
 Contul pt lei este  RO28RZBR0000060010204968
 Contul pt euro este  RO76RZBR0000060010204977
    Sa speram ca o sa stringa banii necesari si o sa ajunga acolo sa isi poata opera din nou baietelul.
 Ma gindesc ca la fel s-ar proceda pt fiecare dintre noi daca va fi nevoie din nou....
 Va doresc tuturor multa sanatate si sa auzim numai de bine!

soli

• Guest
« Reply #230 on: Noiembrie 02, 2009, 11:50:48 pm »
multumesc foarte mult laura ca te ai gandit la asta , totusi as vrea sa primim acceptul nicoletei pentru acest demers si pentru asta am sa trimit pe mailul ei hartiile medicale ale lui damian .te rog mult nicoleta , dupa ce le primesti sa confirmi ca este un caz real . cristina e o fata simpla care a reusit  printr  o  vointa iesita din comun  sa si opereze baiatul de doua ori la munchen ,a plecat singura la munchen , s a descurcat ca la ea acasa ,cum a  comunicat cu doctorii  numai ea stie ,dar fiind ca vorbeste o engleza ''dupa ureche '' , pe mine m a uimit ,dat fiind ca nu am conceput sa plec la nici o operatie fara sotul meu , macar sa care bagajele si sa cumpere ce avem nevoie .despre damian pot sa va spun doar trei cuvinte '' nu se lasa '' deloc , o mosteneste pe mamasa , dupa operatie si a revenit rapid si le a dat de furca la asistente cat cuprinde !! sunt sigura ca vor trece cu bine , si noi suntem alaturi de ei  !

laura

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #231 on: Noiembrie 20, 2009, 09:22:01 pm »
    Buna seara tuturor,
   Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna,si pentru ca le vom petrece impreuna cu copiii nostri datorita domnului dr. Sandica ,  m-am gindit sa ii fac o surpriza si am nevoie de ajutorul vostru.Ceea ce vreau eu sa fac este sa adun laolalta toti micutii nostri operati de dl dr Sandica si care traiesc datorita dansului.
    De aceea rugamintea mea este sa imi trimiteti fiecare dintre voi o fotografie recenta a copilului , insotita de numele complet si un mesaj catre dr Sandica.
   Stiu ca toti avem timpul limitat dar va rog mult sa incercam sa facem acest lucru posibil pina cel tarziu 5 decembrie.
  Imi doresc foarte mult sa fim cu totii in mesajul de Craciun catre dr Sandica.
   Gasiti adresa mea de mail in profilul meu si daca intampinati probleme o rugam pe Nicoleta sa ne ajute(multumim).
  Va doresc multa sanatate tuturor.

Georgeta Mihaela

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #232 on: Decembrie 27, 2009, 05:06:27 pm »
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!

Stiu ca nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum, nu am scuza, pur si simplu am crezut ca pot fugi de realitate si sa uit ceea ce s-a intamplat. Dar nu , nu este asa, realitatea se infrunta , nu incerci sa o eviti fugind. Intru acum pentru a va dori tuturor celor care  treceti prin situatii similare , adica celor care aveti copii cu malformatii cardiace , multa speranta si nadejde  si Dumnezeu sa redea sanatatea copiilor vostri.
Nicoleta te rog ma poti suna? Vreau sa vorbesc cu tine  si nu mai am numarul tau de telefon.

SRABATORI FERICITE! cu pace si un an nou binecuvantat

soli

• Guest
« Reply #233 on: Decembrie 30, 2009, 07:22:19 pm »
Si noi va dorim din toata inima multa sanatate si multa putere pentru noul an , toate gandurile bune pentru voi si copiii vostri dragi mamici luptatoare !La multi ani ! cu drag rodica si bella

laura

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #234 on: Decembrie 31, 2009, 07:34:39 pm »
   Buna seara tuturor,
  Va doresc din tot sufletul multa sanatate, credinta si multe bucurii sa aveti in noul an!
   DUMNEZEU sa ne binecuvinteze pe toti si sa vegheze asupra copiilor nostri si a noastra.

LA MULTI ANI!

gherghina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #235 on: Ianuarie 01, 2010, 10:13:03 pm »
As vrea sa aud ca noul an va gasit sanatosi si norocosi.Multa sanatate ,fericire si mult noroc.Va pup si o sa incerc sa va spun toata povestea lui Damian.pupici si scuze ca scriu cu intirziere.

codrutzu24

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #236 on: Ianuarie 04, 2010, 08:26:29 pm »
LA MULTI ANI TUTUROR SI MARI SI MICI, UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SA AVETI SI NUMAI BUCURII SA VA ADUCA PITICOTII VOSTRI.SA FITI SANATOSI ,VOIOSI SI FRUMOSI. UN AN FERICIT

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #237 on: Ianuarie 07, 2010, 12:29:08 pm »
LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi, voiosi, sa aveti numai bucurii, impliniri si reusite.

Imi cer mii de scuze ca am lipsit de pe forum atat de mult timp, acum voi fi prezenta mai mult pentru ca in sfarsit am internet la serviciu.

Soli, voi unde sunteti acum, in Germania?

Laura, ai trimis cadoul?
« Last Edit: Ianuarie 07, 2010, 12:29:49 pm by nicoleta »

soli

• Guest
« Reply #238 on: Ianuarie 07, 2010, 11:22:12 pm »
buna nicoleta , un an bun si numai bucurii sa aveti de la silviu !speram ca sunteti bine ,
cum creste voinicul ?
da, ne am intors in germania si incercam sa ne asezam mai temeinic, e greu cu birocratia si nu vorbesc limba , bella prinde totul foarte ushor in schimb ,daca incepe gradinitza cred ca intr o luna nu ne mai intelegem cu ea ,o sa fie greu sa tinem pasul cu un pitic de gradinita , ana face o scoala de integrare si se adapteaza si ea usor usor , pentru mine e mai greu , i am lasat acasa pe ai mei ,si mi e dor si de sarmalele lu' soacramea .
In alta ordine de idei , ne bucuram ca esti mai mult pe forum , cristina m a rugat sa postez pentru damian , pe 1 trebuie sa ajunga la munchen , si nu stiu daca ma voi descurca cu attachm , documente si poze , am sa incerc maine dimineatza .toate cele bune!

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #239 on: Ianuarie 11, 2010, 10:47:07 am »
Soli, sunt convinsa ca este altceva in Germania, chiar daca va este foarte greu, dar va fi bine pentru copii, mai ales pentru Bela.
Cine este Ana? Nu stiam ca mai aveti o fetita.