Mie tocmai mi-a zis pediatra ei sa nu-i mai dau lapte de vaca pana la 2 ani decat sub forma de gris, orez cu lapte, sub nicio forma sa-i dau sa bea. Asta fiindca Lorelai mai avea obiceiul sa bea din cana mea (si i-am zis doctorei), eu sunt mare amatoare de lapte, asa ca, pe langa laptele ei praf, o mai lasam sa guste si de la mine....si uneori imi bea toata cana dintr-o rasuflare!!

)de-acum, n-am s-o mai las, cu tot regretul..

pana la 2 ani, doar lapte praf, ca cica ala are vitaminele de care au nevoie la varsta lor si laptele de vaca le scoate fierul si calciu (am ramas socata cand am auzit asta!!!!), nu e bun pentru ei acum....chiar ma gandeam cum or fi crescut toti copiii de la tara cu lapte de vaca..???dar merg pe mana ei si de data asta...
Livia, si eu ma gandesc ca poate nu e de la lapte...si lui Lorelai i-au aparut niste cosulete pe fata de vreo 3 zile si habar n-am de la ce...
Eu sunt cam in impas in legatura cu ce sa-i mai fac sa manance...nu mai am inspiratie!! ceva idei, mai ales pentru seara....? eu ii tot fac seara gris cu lapte, orez cu lapte, mamaliga...si nu mai stiu ce sa fac!

noroc ca-i place sana si bea la greu cand n-am altceva sa-i dau..