Author Topic: Sa ne cunoastem (9)  (Read 6027 times)

0 Members şi 4 Vizitatori pe acest subiect.

liviams

• Full Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (9)
« Reply #30 on: Aprilie 29, 2011, 04:08:08 pm »
Gilia, ma bucur sa aud asa vesti bune, iar faptul ca la o ora de la operatie respira deja singura, mi se pare nemaipomenit!
Ii doresc micutei Lorelai recuperare usoara si rapida!

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #31 on: Aprilie 29, 2011, 04:08:38 pm »
Bravo, Lorelai!!! Gilia, deja intrasem la idei ca nu ne scrii,  dar pitica mica si luptatoare dupa o ora sa fie detubata  :o
Ce mai, ti-am zis ca cei mici au o putere de recuperare incredibila. Nu-i vorba ca a fost si pe cele mai bune maini. Inca o data bravo, ma bucur pentru voi !!!
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #32 on: Aprilie 29, 2011, 04:13:55 pm »
Gilia, suntem fericiti cu vestile bune pe care ni le-ai dat !!!

Gilia

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #33 on: Aprilie 29, 2011, 04:36:21 pm »
Mara, nu era chiar detubata la o ora... ;) dar mi-au spus ca respira deja singurica!  :)
Azi dimineata insa, cand am ajuns acolo, ii disparuse deja tubul din gura!! ;D il mai avea doar pe cel petrecut pe sub nasuc! Si dormea ff linistita, cu saturatie 100 in sfarsit!!! ;D Visul mi s-a implinit...

:-*

Flori

• Full Member
    • View Profile
« Reply #34 on: Aprilie 29, 2011, 05:18:00 pm »
Bravo Lorelai!!Ce ma bucur pentru vestile pe care ni le dai,Gillia!Recuperare rapida si sa va intoarceti cat mai repede acasa sanatosi!

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #35 on: Aprilie 29, 2011, 05:26:49 pm »
vad ca sunt vesti bune pe forum
chiar si voi ana maria sunt sigura ca sunteti niste luptatori ,ca noi toti , nu o sa va dati batuti niciodata

nu ma simt prea bine asa ca nu continui cu mesajul dar sa stiti ca VA VAD in fiecare zi

sanatate

Ema-Asociația Alina-Maria

• Full Member
    • View Profile
    • Asociatia ALINA-MARIA
« Reply #36 on: Aprilie 29, 2011, 05:49:26 pm »
Gilia,asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine...Nu am primit mesajul tau din pacate :(
Si eu am avut o problema cu telefonul ...habar n-am ce s-a intamplat cu toate mesajele pe care le-am trimis de sarbatori...
Doamne-ajuta,ca e bine Lorelai !Ma bucur tare mult pentru voi!!!

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #37 on: Aprilie 29, 2011, 05:58:22 pm »
Am inteles acum ca am citit mai cu atentie :), respira singurica, ulterior a fost detubata. Important e ca sunteti atat de bine. :-*
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #38 on: Aprilie 29, 2011, 06:37:41 pm »
Bravo Lorelai!!!! Bravo pui mic!!!! ;)
Gilia, ma bucur mult pentru voi. In sfarsit esti linistita, nu ?!
Va puuup !!!!
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #39 on: Aprilie 29, 2011, 06:43:28 pm »
Gili, referitor la telefon trebuie sa scrii numarul cu +407XX XXX XXX........pentru ca sa iti mearga.

Restul....discutam in parc la gastele noastre:).
Abia va astept acasa.

bobocica

• Guest
« Reply #40 on: Aprilie 29, 2011, 08:32:45 pm »
Gil, ma bucur mult pentru pitica. Apreciez gestul rudelor tale, te-au sprijinit exact cand aveai mai multa nevoie.
Alexia, cred ca de-acum o sa ne scrii in nemteste. Pacat insa ca inveti in astfel de situatie. Dar important e rezultatul- O SA VENITI ACASA SANATOSI.
Ema, ma bucur ca a fost alarma falsa, e suficient pentru Alinuta cat a tras.
Dna Mara ce mai faceti? Dar Tibi?
Andreea, tu ? Asculti pe toata lumea, mai spune-ne ceva despre tine. Esti bine?

Gilia

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #41 on: Aprilie 29, 2011, 10:14:50 pm »
Andreea...s-ar putea sa ai dreptate! nu m-am gandit la asta fiindca in momentul in care apelam, imi forma automat 0040 in fata, ca mereu uitam, si ulterior primeam mesaj de la Vodafone ca mi-au pus eu prefixul de tara (ce baieti buni.. :P)...dar asta e o explicatie pentru eroarea pe care o primeam mereu cand vroiam sa trimit mesaje..
Admarinel, da, si eu am ramas impresionata de gestul unchiului si matusei mele, deoarece sunt destul de in varsta si matusa mea se deplaseaza foarte greu; dar au picat la tanc, cu exact un sfert de ora inainte s-o ia pe Lorelai pentru operatie, cand stiti ca parintii sunt invitati in biroul D-nei Eva Maria pentru a fi consiliati si pregatiti pentru ce urmeaza....rudele mele sunt de foarte multi ani in Germania si vorbesc perfect limba, asa ca ne-au ajutat sa intelegem exact ce ne spunea D-na Eva, dupa care m-au tinut ocupata asa ca a trecut timpul mult mai repede.
Doina, presimt ca in curand vom ajunge si la Timisoara asa ca ne vom intalni! :) abia astept!
Va pup inca o data pe toate si va multumesc mult pentru urari!:*

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #42 on: Aprilie 29, 2011, 11:49:35 pm »
Marinela, multumesc de intrebare. Sunt bine, ma readaptez muncii de birou si incerc sa nu ma schimb. In doua luni de cand m-am intors, azi, pentru o ora, am reusit sa ma enervez(si asta nu este pe placul meu).

Urmeaza o saptamana grea pentru mine, dar va voi spune la sfarsitul saptamanii viitoare care a fost motivul (dupa ce finalizez ceea ce am inceput).

bobocica

• Guest
« Reply #43 on: Aprilie 30, 2011, 11:07:39 am »
Andreea bafta cu proiectul pe care-l ai, indiferent de ce natura.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #44 on: Aprilie 30, 2011, 05:08:21 pm »
Suntem bine, Marinela. Tiberiu cu inotul, baschetul...Saptamana aceasta a interpretat 3 roluri in piesa pentru Zilele Colegiului...
Cea mica[] cum este, si-a revenit complet?

Gilia, te asteptam cu vesti bune :-*