Author Topic: Sa ne cunoastem (9)  (Read 6027 times)

0 Members şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

doina

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (9)
« Reply #15 on: Aprilie 28, 2011, 10:38:58 am »
Gilia sunt alaturi de voi. Multa putere si totul sa decurga bine. Intr-adevar prima zi va fi cea mai grea dar trebuie sa aveti incredere ca totul va fi bine ! Va imbratisez cu drag! Doamne-ajuta!

Sorana, ce bine ca plecati si voi si le veti fi alaturi.

Ana, imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai bune. Sunt convinsa ca se vor rezolva toate. Doar suntem cu totii pe cele mai bune maini, nu ?! Nu e usor cand primesti o astfel de veste. Imi aduc aminte ca eu nu mai auzeam nimic in momentele acelea. Doar o singura fraza mi se derula la infinit. A fost greu sa accept ideea ca nu este totul foarte ok. Incet, incet, m-am obisnuit cu ideea unei noi interventii dar in sufletul meu, eu tot sper ca nu va fi nevoie. Vom vedea ce ne rezerva viitorul. Nu suntem niciodata siguri de starea de bine a copiilor nostri. Fiecae control ne poate aduce o veste proasta. Trebuie sa fim tari si sa luptam alaturi de ei. Alessia trebuie sa te simta puternica.
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #16 on: Aprilie 28, 2011, 12:42:51 pm »
Astazi este o zi frumoasa (poate suna ciudat pentru unii) dar eu cred ca orice copilas si familia lui vor fi mai linistiti dupa ce se va termina stresul acumulat de luni intregi. Micuta Lorelai ai sa stralucesti prin viata, de azi vei avea o inimioara sanatoasa, esti un copilas minunat si puternic. Sunt alaturi de tine si de parintii tai. Va imbratisez pe toti!

Ana Maria, imi pare rau sa aud ca micuta ta are asa de repede o insuficienta pulmonara atat de mare. Nu stiu ce sa-ti spun sa te linistesc dar vreau sa stii ca sunt cu gandul la voi.

Eu nu am o stare prea buna sufleteasca si de aceea nu am mai scris, insa va citesc cu mare drag.

Multa sanatate tuturor!

Camelia si Iustin

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #17 on: Aprilie 28, 2011, 03:05:14 pm »
Ana, noi va multumim voua ! Sunt convinsa ca Alessia va fi bine !

Asteptam vestile bune de la Gilia !

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #18 on: Aprilie 28, 2011, 03:54:33 pm »
Gilia te asteptam cu vesti bune de spre micuta Lorelai.Speram ca a trecut cu bine peste acest pas si de azi inainte sa fie numai soare in viata voastra.

Flori

• Full Member
    • View Profile
« Reply #19 on: Aprilie 28, 2011, 05:16:18 pm »
Gillia,Doamne ajuta! Stiu ca va e greu,dar esti pe cele mai bune maini si totul o sa fie bine.Ma bucur tare,Sorana,ca ajungeti acolo,sa-i sustineti,sa-i incurajati.Drum bun si asteptam vesti cu nerabdare!

Ana-Maria,imi pare rau ca nu v-ati intors cu cele mai bune vesti,dar Dumnezeu face minuni si sigur vor fi bine puii nostri mici.

Am fost si noi astazi la control la Dr Nicolescu si venim cu vesti bune.Nu s-a mai acumulat deloc lichid in pleura,drept pt care incepem sa introducem alimente cu lipide...incet-incet...ca si cum incepem diversificarea(exact asa ne-a spus dl dr.).Initial ne-a spus sa mergem peste 3 luni la control,dar apoi am decis impreuna sa mergem peste o luna,ca sa fim siguri ca tolereaza bine alimentatia.Putem sa reincepem si recuperarea si ma bucur nespus,pentru ca ne e tare greu de-a busilea....In rest,nimic...toate bune...

Alexia,sper din suflet ca Eduard e bine!Dupa cum vezi dr Nicolescu ne-a dat repede ok-ul sa introducem alimentele cu lipide,spre deosebire de cei de la Mures.Sper din suflet sa mearga bine.

O seara placuta va doresc!

alexia23

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #20 on: Aprilie 28, 2011, 05:35:45 pm »
Buna!

Din pacate nu prea am mai avut timp sa intru pe net:(
Eduard e bine, e foarte vesel, e activ, se joaca tot timpul cu jucariile pe care le are in patut. Din punct de vedere cardiac este in regula, dupa cum ne-a spus dr. Sandica. Asteptam doar sa scapam de dren si putem sa plecam spre casa.
Am inceput sa ne obisnuim aici:)

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #21 on: Aprilie 28, 2011, 06:10:09 pm »
Alexia, vesti bune ne aduci....Bravo viteazului Eduard!
Obisnuinta? eu si acum am sechele cu snitzelele uriase cat o farfurie si portia minuscula de supa....

Flori, bravo si voua!

Ana-Maria, fruntea sus, este greu, dar nu imposibil.
Cand trebuie sa mergeti la urmatorul control? Ce recomandari v-a facut Dl Doctor Nicolescu?

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #22 on: Aprilie 28, 2011, 06:26:22 pm »
Alexia, ce bine ca Eduard se recupereaza pe zi ce trece si ca nu mai e mult si veniti acasa.

Bune vesti si de la voi, Flori. Ma bucur ca restrictiile au fost ridicate.

If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

luminitza

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #23 on: Aprilie 28, 2011, 06:34:27 pm »
Buna,

Noi din fericire ne intoarcem cu vesti bune de la dr Nicolescu, Andrei arata f bine dpdv cardiac, avem si noi insuficienta pulmonara, dar noi o stiam de ceva timp si am apucat sa ne obisnuim cu idee
Ana fruntea sus!

Luminita

ana maria

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #24 on: Aprilie 28, 2011, 06:52:59 pm »
Multumesc din suflet pentru incurajari...
Urmatorul control este peste 6 luni, iar dr ne-a recomandat multa miscare. Facem kinetoterapie de 3 ori pe saptamana, dar in ceea ce priveste greutatea avem 7 kg...
Fiecare gest, fiecare zambet ne da puterea de a merge mai departe.
Va pupam si va dorim numai bine!
Ana Maria

liviams

• Full Member
    • View Profile
« Reply #25 on: Aprilie 28, 2011, 09:22:07 pm »
"Alexia" ma bucur ca Eduard e ok.Chiar ma gandeam zilele astea la voi!

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #26 on: Aprilie 29, 2011, 12:44:21 am »
Gili, Sorana ce face Lorelai? Cum este?

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #27 on: Aprilie 29, 2011, 09:08:53 am »
Si eu astept vesti despre Lorelai.
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #28 on: Aprilie 29, 2011, 11:44:33 am »
Ana, capul sus!
Copilasii vostri speciali au nevoie de multa atentie, toata viata, iar in urma unui control cand ti se spune ca a mai aparut ceva, trebuie sa fiti si mai puternici, sa luptati in continuare.
Sanatate multa puiutei.
Asa cum spunea si Livia, speranta ca intr-o zi totul va fi bine, nu trebuie sa o pierdeti niciodata.

Lumi si Flori, ma bucur ca ati venit cu vesti bune, sanatate puilor mici.

Alexia, de cateva ori am vrut sa intreb despre voi, daca stie cineva ce faceti.
Daca Edi este asa voios, in curand veti pleca spre casa, te cred ca v-ati obisnuit acolo, dar mai bine ca acasa, nu este niciunde. Asteptam vesti bune despre voi si te rugam, daca poti, sa ne aduci vesti despre Lorelai. Nu stiu daca v-ati intilnit, dar zilele acestea poate va cunoasteti si ne trimiti un mesaj despre ea.

Kamy, suntem alaturi de voi, daca putem sa ajutam cu ceva ca sa schimbam starea sufleteasca, aici suntem.

Gilia

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #29 on: Aprilie 29, 2011, 03:52:16 pm »
Salutare!!Acum am citit mesajele voastre cu sufletul la gura, am primit atatea incurajari si sustineri incat nu stiu cum sa va multumesc, simt ca suntem o familie in adevaratul sens al cuvantului si am simtit mereu zilele astea ca sunt multe inimi alaturi de noi. Va multumesc!!!
Scriu atat de tarziu fiindca pana azi n-am reusit efectiv sa pun mana pe laptop, iar de pe telefon am primit eroare cand am incercat sa trimit mesaje (Mara, Andreea, Nicoleta, Ema, voua v-am scris mesaj dar din pacate nu cred ca a ajuns..); primele 3 zile am fost izolate in camera de spital fiindca lui Lorelai i-au descoperit infectie din cultura recoltata anal si mi s-a parut groaznic sa trebuiasca sa stam inchise acolo, noi care eram asa obisnuite cu aerul...dar a trecut! :)
Am sa scurtez, ca sa ajung la mesajul cel mai important, si anume ca operatia, care s-a terminat aseara, a fost un succes deplin, iar Lorelai e acum foarte bine si la o ora dupa operatie respira deja singurica. Nu cred ca voi fi in stare sa-i arat vreodata Domnului Doctor Sandica, cata recunostinta ii port pentru faptul ca mi-a redat pofta de viata, aseara am fost atat de emotionata cand ne-a chemat s-o vedem la Terapie Intensiva incat n-am fost in stare sa leg prea multe cuvinte... :P, iar dupa ce m-am mai calmat si am vazut-o, nu l-am mai gasit...ma gandesc ca oricum nu prea exista cuvinte care sa exprime recunostinta pe care o porti pentru asa ceva, putem doar sa ne rugam toata viata pentru el, sa fie D-zeu mereu cu el si sa-l tina sanatos pentru a putea salva cat mai multi copilasi!!!
Pe langa sustinerea voastra, pentru care vreau sa va multumesc din nou, si pe langa sora mea, de care stiti deja ca a venit sa fie alaturi de mine (cea mai buna sora din lume!! :-*) , au mai venit si niste unchi de-ai mei care locuiesc in Dusseldorf, asa ca suntem aici o adevarata gasca, sarbatorind pe terasa de la Sonntag!  :) Vremea e in ton cu starea noastra de sporit, e superb aici, cum multe dintre voi ati spus deja...

Va pup cu mare drag si sa auzim numai de bine!!

P.S. Am citit ca a fost ziua micutului Silviu, "La Multi ANi"!!!