Salutare!!Acum am citit mesajele voastre cu sufletul la gura, am primit atatea incurajari si sustineri incat nu stiu cum sa va multumesc, simt ca suntem o familie in adevaratul sens al cuvantului si am simtit mereu zilele astea ca sunt multe inimi alaturi de noi. Va multumesc!!!
Scriu atat de tarziu fiindca pana azi n-am reusit efectiv sa pun mana pe laptop, iar de pe telefon am primit eroare cand am incercat sa trimit mesaje (Mara, Andreea, Nicoleta, Ema, voua v-am scris mesaj dar din pacate nu cred ca a ajuns..); primele 3 zile am fost izolate in camera de spital fiindca lui Lorelai i-au descoperit infectie din cultura recoltata anal si mi s-a parut groaznic sa trebuiasca sa stam inchise acolo, noi care eram asa obisnuite cu aerul...dar a trecut!

Am sa scurtez, ca sa ajung la mesajul cel mai important, si anume ca operatia, care s-a terminat aseara, a fost un succes deplin, iar Lorelai e acum foarte bine si la o ora dupa operatie respira deja singurica. Nu cred ca voi fi in stare sa-i arat vreodata Domnului Doctor Sandica, cata recunostinta ii port pentru faptul ca mi-a redat pofta de viata, aseara am fost atat de emotionata cand ne-a chemat s-o vedem la Terapie Intensiva incat n-am fost in stare sa leg prea multe cuvinte...

, iar dupa ce m-am mai calmat si am vazut-o, nu l-am mai gasit...ma gandesc ca oricum nu prea exista cuvinte care sa exprime recunostinta pe care o porti pentru asa ceva, putem doar sa ne rugam toata viata pentru el, sa fie D-zeu mereu cu el si sa-l tina sanatos pentru a putea salva cat mai multi copilasi!!!
Pe langa sustinerea voastra, pentru care vreau sa va multumesc din nou, si pe langa sora mea, de care stiti deja ca a venit sa fie alaturi de mine (cea mai buna sora din lume!!

) , au mai venit si niste unchi de-ai mei care locuiesc in Dusseldorf, asa ca suntem aici o adevarata gasca, sarbatorind pe terasa de la Sonntag!

Vremea e in ton cu starea noastra de sporit, e superb aici, cum multe dintre voi ati spus deja...
Va pup cu mare drag si sa auzim numai de bine!!
P.S. Am citit ca a fost ziua micutului Silviu, "La Multi ANi"!!!