Sorana, si lor le este frica de virusii intraspitalicesti pe care ii ducem noi de aici.
Este vorba de copilasi care au fost internati in spitalele de la noi si, pe langa afectiunile de care sufera, au luat si "minunatii" dintr-acestea.
Stiu ca Andreiutul meu a avut MRSA si asta i-a incetinit recuperarea. Timp de 2 saptamani si jumatate am intrat cu halate, bonete, manusi, masti de unica folosinta. A stat singur intr-un salon si nu a fost mutat in altul pana cand testele nu au iesit asa cum trebuie. Tin minte ca duminica in care a fost mutat, m-am speriat. M-am dus spre salon si am vazut ca este complet schimbat, iar patutul lui acoperit si ma gandeam ca s-a intamplat ceva. De la intrarea in intensiv pana la salonul din fata sunt cativa pasi care mi s-au parut imensi....
Cand colo, faceau curatenie in adevaratul sens al cuvantului. Deratizare cu schimbat de perdele, sters de pereti, dezinfectat....pregateau salonul pentru un alt pacient. De la intesiv nu urci la KK1 fara sa nu fi rezolvat virusii aparuti.
Pe de alta parte, daca sunt copii care aduc virusi de acest tip, sunt izolati cu parintii in salon si nu au voie sa treaca linia de demarcatie. Sunt foarte stricti si regulile se respecta.
Sper sa te fi convins ca ceea ce este acolo, este la ceva ani lumina fata de ce este aici.
Sper ca veti reusi sa ajungeti pana maine seara acolo.