Author Topic: sa ne cunoastem  (Read 1518 times)

0 Members şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
Răspuns: sa ne cunoastem
« Reply #15 on: Aprilie 26, 2011, 03:21:26 pm »
Hristos a inviat vreau sa va spun ca am obtinut o programare la dr Nicolescu joi 28 aprilie asteptam cu nerabdare sa aflam cum stau treburile sunt putin ingrijorata pt ca a tusit cam mult

Flori

• Full Member
    • View Profile
« Reply #16 on: Aprilie 26, 2011, 03:37:43 pm »
Adelina,cand ai vb cu Dr Nicolescu?Trebuie sa ne facem si noi o programare,insa ne gandeam sa sunam sapt viitoare,sa nu-l deranjam acum...Dar daca tu ai sunat si e ok,o sa sunam si noi.Merci si bafta muulta la control!

liviams

• Full Member
    • View Profile
« Reply #17 on: Aprilie 26, 2011, 03:38:37 pm »
Bine ati revenit acasa! Ne bucuram ca ati trecut de operatie! Lucrurile s-au miscat repede in cazul vostru.
Multa sanatate Adelinei!

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #18 on: Aprilie 26, 2011, 04:39:26 pm »
Georgeta, bine ati revenit acasa!
Saptamana trecuta ma gandeam la voi, nu mai aveam vesti despre voi. Ma bucur ca Adelina este bine, va trece si problema cu temperatura.
Dupa o operatie asa complicata, cum e cea pe cord, la fel ca la multe operatii, mai simple, cred ca se poate intampla ca organismul sa se regleze, readapteze si probabil din acest motiv face puiul mic temperatura.
In Constanta ai un medic cardiolog? Trebuie urmarita foarte bine, mai ales acum dupa operatie.
Ii doresc multa multa sanatate printesei mici!

(Te astept sa scrii la subiectul "Sa ne cunoastem (capitolul opt)", ne va fi mai usor sa urmarim mesajele acolo).
« Last Edit: Aprilie 26, 2011, 05:41:54 pm by nicoleta »

bobocica

• Guest
« Reply #19 on: Aprilie 26, 2011, 05:19:41 pm »
Intr-adevar trebuie vazuta si tratata de un cardiolog, eventual sa-i faca si un eco. Am inteles ca unii copii fac lichid dupa operatie, asa ca trebuie investigata. Va doresc multa sanatate si sper sa nu fie nimic grav.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #20 on: Aprilie 26, 2011, 06:43:40 pm »
HRISTOS A INVIAT

iertare ca nu am avut timp sa scriu zilele acestea dar o sa ma revansez fata de voi

va dorim multa sanatate  tuturor  si  sa ne auzim cu bine

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #21 on: Aprilie 26, 2011, 09:11:52 pm »
Hristos a inviat.Draga Emma pot sa-ti spun ca si noi suntem bucurosi ca ne-am cunoscut ce mai faceti si mai ales ce face papusica voasrta cu se simte sper ca este bine si sa dea D-zeu asa sa fie mereu

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #22 on: Aprilie 26, 2011, 09:37:46 pm »
draga Flori pot sa-ti spun ca azi de dimineata la ora 9 mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe dr Nicolescu care mi-a raspuns imediat.Nu-ti spun cat de fericita am fost cand am auzit ca ne programeaza atat de repede

Ema-Asociația Alina-Maria

• Full Member
    • View Profile
    • Asociatia ALINA-MARIA
« Reply #23 on: Aprilie 26, 2011, 10:09:17 pm »
Adevarat a-nviat!
Geta,pitica se simte extraordinar de bine!Nu am cuvinte sa multumesc tuturor celor care mi-au indrumat pasii catre dl dr.Sandica...Ma rog insa la Dumnezeu sa fie toti copilasii bine,si incerc sa ajut atat cat imi sta in putinta.
Ma bucur ca aveti programare la dl.dr.Nicolescu
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Va pupam!

Flori

• Full Member
    • View Profile
« Reply #24 on: Aprilie 29, 2011, 08:28:28 am »
draga Flori pot sa-ti spun ca azi de dimineata la ora 9 mi-am luat inima in dinti si l-am sunat pe dr Nicolescu care mi-a raspuns imediat.Nu-ti spun cat de fericita am fost cand am auzit ca ne programeaza atat de repede

Adelina,merci mult.Noi planuiam sa mergem sapt viitoare abia,dar dupa raspunsul tau,miercuri l-am sunat pe dl dr,iar ieri am si fost la control.
Cum a fost la control?Sper din suflet ca ati primit vesti bune.

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #25 on: Aprilie 30, 2011, 02:40:23 pm »
buna tuturor pot sa va spun ca suntem fericiti deoarece Adelina este bine dr.Nicolescu ne-a asigurat ca totul este in ordine Sa dea D-zeu ca toti copiii care au probleme cardiace sa aiba sansa de a ajunge la acesti medici care sunt intruchiparea lui D-zeu

Ema-Asociația Alina-Maria

• Full Member
    • View Profile
    • Asociatia ALINA-MARIA
« Reply #26 on: Mai 01, 2011, 02:02:16 am »
Geta,ma bucur mult ca Adelina este bine.Doamne-ajuta!

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #27 on: Mai 02, 2011, 08:30:43 pm »
Ema iti multumesc ca te bucuri pt noi, ma rog zi si noapte ca fiecare copilas sa fie protejat de ingerasul lui,am citit ca si voi sunteti bine si asa sa fiti mereu

adinalexia

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #28 on: Iunie 20, 2011, 02:06:21 pm »
buna ziua ,sunt noua aici.am o fetita de 1,8 luni si are s wolf hirschhorn ,este f rar.are si malformatii cardiace,dsa tip os ,valvulopatie triscupidiana si stenoza pulmonara
ar trebui sa o operez,dar nu stiu unde ,cum la tg mures nu sunt fonduri
noi mergem la control la iomc  in buc.la dr  anca ioan si ne-a zis ca inca nu pune viata in pericol dar ea nu se dez mai deloc are doar 6 kg la aproape 2 ani.e groaznic
daca as putea sa o operam ar lua si ea in greutate si s-ar mai dezvolta .sunt f panikta si anxioasa
nu stiu inkotro s-o iau dati-mi un sfat,va rog .va poop adinA  DIN GALATI,.AICI SUNT DOAR 2 CAZURI CU ACEST SINDROM F RAR

meme

• Full Member
    • View Profile
« Reply #29 on: Iunie 30, 2011, 11:41:14 am »
buna. si noi am mers initial la prof. Ioana Anca. desi nu i-a pus un diagnostic complet i-a salvat viata la 9 zile de la nastere intrucat  facuse insuficienta cardiaca congestiva. daca ne cauti povestea o s-a gasesti in "sa ne cunoastem"pe la inceputul lui 2010. sfatul meu este sa mergi cu ea la Fundeni la dr. Nicolescu care este un om extraordinar si daca si dansul te sfatuieste ulterior sa iei legatuta cu dr. Sandica. Ai tot ce-ti trebuie pentru contact pe forum. Bafta.