Author Topic: sa ne cunoastem  (Read 1518 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
sa ne cunoastem
« on: Aprilie 02, 2011, 02:02:36 pm »
buna tuturor mamicilor. stiu ca toate imi puteti intelege suferinta deoarece si voi aveti cate o problema legata de copii.De cate ori trebuie sa spun despre fetita mea Adelina mi-amintesc ce nedreptate m-i s-a facut.desi in timpul sarcinii am facut o gramada de ecografi nu s-a depistat ca micuta are Sd Dawn si malformatie la inima (canal atrioventricular complet,HTP moderata )Pe 23 februarie am ajuns cu ea la reanimale cu pneumonie acuta si am stat o luna in spital am crezut ca e finalu deoarece nu-i scadea febra deloc se cianiza pt ca ramanea fara oxigen,dar sistemul nostru lasa de dorit.Am pierdut programarea de pe 11 martie pt ca eram in spital dar dr. Nicolscu ne-a obtinut o alta reprogramare pe 6 aprilie la BAD O.la dr Sandica.Astept cu nerabdare sa ajungem acolo.Fetita are acum 7 luni iar corectia ei trebuia facuta deja dar D-ZEU are crija sa traiasca si micuta mea ca ne-am dorit-o enorm. Mai avem un baiat de 10 ani sanatos si vreau sa va spun ca e foarte afectat din cauza problemei surori sale.Va doresc sanatate tuturor si ma rog pt toti copiii
« Last Edit: Aprilie 03, 2011, 08:29:37 pm by adelina »

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Georgeta-Constanta
« Reply #1 on: Aprilie 02, 2011, 02:32:30 pm »
Adelina, capul sus si putere, mai e putin si veti ajunge pe maini bune. In BO la ora aceasta mai e un copilas cu acelasi diagnostic, care urmeaza sa fie operat. Probabil ca esti mamica ce a luat legatura cu Mariana, daca e asa,  deja ai raspuns la intrebarile care te preocupau legat de drum, de sederea acolo...Orice intrebare ai avea sau nelamurire o poti pune aici, in masura in care ne vom pricepe, te vom indruma.
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

Flori

• Full Member
    • View Profile
« Reply #2 on: Aprilie 02, 2011, 06:03:58 pm »
Adelina,iti inteleg foarte bine disperarea si sentimentul de nedreptate...Si eu am un copil cu SD si pe langa faptul ca am facut 10 eco in timpul sarcinii(si nimeni nu ne-a zis nici de sindrom,nici de vreo problema la inimioara),e de adaugat faptul ca Rares este un copil conceput cu fertilizare in vitro,deci un copil ffff dorit,asa cum ai spus si tu.
Iti inteleg suferinta...e groaznic..Rares are 2 ani si 4 luni si eu nici acum nu ma pot obisnui cu ideea,insa tu trebuie sa te incurajezi cu gandul ca mai ai un copil sanatos care v-a fi un real sprijin surioarei lui.
Legat de plecarea in BO,ca si Mara iti spun si eu:oricand ai intrebari,nelamuriri,in masura in care stiu si te pot ajuta,o voi face cu cea mai mare placere.
Te pup si curaj!In BO o sa fii pe cele mai bune maini si ai sa simti ca prinzi curaj si incredere imediat ce il vei cunoaste pe Dr Sandica.
« Last Edit: Aprilie 02, 2011, 06:05:16 pm by Flori »

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #3 on: Aprilie 02, 2011, 11:52:32 pm »
Adelina, imi pare bine ca ati primit reprogramarea.
Pot sa iti spun ca si in sistemul privat este acelasi lucru, diferenta fiind data insa de costuri, atentia primita si curatenie, pe care le cumparam. Nu stiu cate echo am facut, oricum, extrem de multe, pe aparate bune, la un doctor pe care eu l-am considerat bun....si am nascut cu nota maxima, Andreiutul fiind bine ...in aparenta.

Ieri insa, intr-o discutie cu o amica, mi-a dat o replica ce mi-a ramas bine intiparita in minte: "viata este un miracol si o binecuvantare"....si ca trebuie sa lupti pentru ea. Fii optimista, chiar daca inima iti plange, fruntea sus, chiar daca iti tii capul doar aplecat in jos. Minunea ta are nevoie de tine. Daca ai nevoie de detalii, nu ezita sa apelezi. Suntem aici pentru a sustine.

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #4 on: Aprilie 03, 2011, 10:06:42 am »
dragele mele va multumesc enorm ca sunteti alaturi de noi face foarte mult sa sti ca primesti o mangaiere din partea cuiva.Asi vrea sa stiu daca pt Adelina imi va trebui hainute,pemparsi in clinica si daca in avion pot lua lapte praf,apa fiarta si poseta mea in care sa imi pun necesitatile mele si cateva medicamente de care am nevoie ???

Flori

• Full Member
    • View Profile
« Reply #5 on: Aprilie 03, 2011, 10:21:52 am »
Adelina,la clinica nu-ti trebuie pampersi,lapte,mancare pt bb.Au si hainute,dar daca tu vrei s-o imbraci cu hainutele ei,nu e nicio problema.Rares a stat imbracat cu camasuta de la clinica doar cat a fost la terapie,apoi l-am imbracat cu hainutele noastre de acasa.Tu insa sa fii pregatita cu pampersi si ce-i mai tb puiutei pt eventualitatea in care o sa stati cateva zile la pensiune pana la internare(noi am ajuns vineri in BO si pana luni am stat la pensiune).
In avion mie mi-au dat voie cu 2 biberoane cu apa,laptele praf si borcanase.Am mai scris pe undeva ca la Dortmund mi-au spus sa le arat si biberoanele si borcanasele,dar doar atat,le-au vazut si totul a fost ok.
In poseta ai grija sa nu pui trusa de unghii,creme,fixativ,spray,spuma de par,ca ti le confisca.Astea le pui in bagajul de cala.De medicamente nu stiu ce sa-ti spun,dar probabil ca daca ai cateva pastile nu e problema.
Te pup.
« Last Edit: Aprilie 03, 2011, 10:23:59 am by Flori »

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
Răspuns: sa ne cunoastem
« Reply #6 on: Aprilie 04, 2011, 06:14:14 pm »
buna tuturor sunt Georgeta si am si eu o nelamurire cum sa fac cu Adelina in avion trebuie anuntat ca ea are probleme de sanatate inainte ca nu cumva sa i se faca rau din cauza altitudinii voi cum ati procedat?

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #7 on: Aprilie 04, 2011, 10:24:52 pm »
Georgeta,

mai e foarte putin si plecati, v-ati facut bagajele? Cum se simte Adelina? Va doresc sa fie totul bine si sa ajungeti fara nici o emotie.
Ce pot sa-ti spun este ca dupa prima operatie a lui Silviu, el ajungand acolo cu un avion sanitar, si la intors cu o linie normala de zbor, dl.dr. Sandica ne-a sugerat sa nu spunem nimic la imbarcare despre problemele lui Silviu, dar daca se intimpla ceva sa nu ne panicam, sa cerem o masca cu oxigen si totul va fi bine.
Asa ca nu iti face probleme, daca se intimpla ceva, cereti oxigen.
Toti copii adorm in avion, si probabil la fel va face si Adelina.

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #8 on: Aprilie 04, 2011, 10:58:31 pm »
multumesc Nicoleta pentru informatie.Adelina e bine de cand am iesit din spital am tinut-o cat am putut de izolata ca sa nu mai pateasca nimic. Asa este mai avem putinpana la plecare si emotiile sunt tot mai mari.Cu fiecare ora care trece ma cuprinde frica tot mai mult,incerc sa fiu tot mai linistita ca simt ca si Adelina e mai agitata dar ma stapanesc cu greu.Doar Dumnezeu ne poate ajuta in asemenea momente.

Ema-Asociația Alina-Maria

• Full Member
    • View Profile
    • Asociatia ALINA-MARIA
« Reply #9 on: Aprilie 13, 2011, 07:20:46 pm »
Geta,
Ma bucur mult ca ne-am cunoscut.Ii doresc Adelinei recuperare rapida!Si voua multa,multa putere!

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #10 on: Aprilie 14, 2011, 05:35:28 pm »
AM REVENIT !!!   SAU CREDEATI CA ATI SCAPAT DE NOI??
  RMN-UL ,EKG  -UL SI ECO AU  IESIT BINE   ,INTR-UN CUVINT IOANA E BINE ,NU SUNT MODIFICARI LA INIMA SAU PLAMINI
   DOMNUL DOCTOR A FOST MULTUMIT DE CUM ARATA IOANA  ,ASA CA INAINTE CU TOATE FORTELE  PENTRU  A MENTINE ACEASTA STARE  DE BINE 

CORA AM LUAT MEDICAMENTELE  ,O SA NE AUZIM LA UN TELEFON

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #11 on: Aprilie 14, 2011, 05:37:25 pm »
cei cu care ne -am intilnit acolo sunt niste parinti minunati cu care ai ce discuta , ne unesc multe lucruri 

dorim tuturor multa sanatate  si ne auzim curind

va imbratisam pe toti

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #12 on: Aprilie 14, 2011, 10:09:44 pm »
AM REVENIT  ,IMI MAI ADUC AMINTE CATE UN LUCRU

COSTURILE ACESTUI CONTROL AU FOST   URMATOARELE :
    -RMN   442 EURO
    -EKG SI ECO    145 EURO
    -CAZARE  PENTRU 3 NOPTI    222   EURO 

DECI CAM 850 EURO  IN TOTAL  PLUS CHELTUIELILE  DE TRANSPORT 

DRUMUL CU TRENUL A FOST ORIBIL  DAR NUMAI DUMINICA  , NU STIU CE S-A INTIMPLAT  DAR NU A CIRCULAT TRENUL CARE NE DUCEA SPRE HAMM , NE-A DUS DOAR PINA LA UNNA ,APOI AM LUAT AUTOBUZ PINA IN BONEN ,APOI IAR TREN CARE  ERA SA NU MAI MEARGA SI TOT ASA DINTR-O GARA IN ALTA SI MA AJUNS SI NOI PE LA 19 30   LA PENSIUNE 

CE MAI   O INTREGA AVENTURA 

adelina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #13 on: Aprilie 24, 2011, 10:45:42 pm »
buna tuturor am revenit acasa operatia a reusit cu bine Adelina este din ce in ce mai bine urmeaza sa mergem la control saptamana viitoare la dr. Nicolescu deoarece a avut o fluctuatie de temperatura si are tratament cu antibiotic 6 zile as vrea sa va urez tuturor un PASTE FERICIT!! si Dumnezeu sa fie cu voi

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #14 on: Aprilie 25, 2011, 02:38:49 am »
Adevarat Ca A Inviat, Georgeta!

Sanatate micutei tale si te asteptam cu vesti.