Salutare!!! profit si eu c-am reusit, cu greu, s-o adorm pe pitica, dar tastez incet si cu teama deoarece aude incredibil de bine si cel mai mic zgomot o trezeste...si simt ca nu mai sunt in stare s-o iau de la capat..

Am reusit sa citesc tot ce-ati scris, dar de scris mai greu, ca nu ma lasa!! de o saptamana sta si ea in fundulet NESUSTINUTA

si cred ca se simte tare importanta pe chestia asta fiindca se uita in toate partile cu o privire triumfatoare

si-o atrage tot ce vede la mine: telefon, telecomanda, se arunca si ea sa tasteze la laptop...nu pot sa fac un pas fara ea, e tare vigilenta, deci musai sa ma joc cu ea si numai cu ea ca altfel ne suparam..

Azi mi-a fost blocat abonamentul de telefon pe care-l foloseam (nr. de firma, il foloseam de 5 ani..) de catre compania la care inca figurez ca angajat pe motiv ca trebuie sa faca economie si-l blocheaza tuturor celor aflati in concediu pana se intorc....asta mi se pare normal, ce n-am putut sa inteleg a fost de ce nu s-a putut transfera pe persoana, astfel incat sa-l platesc personal in perioada asta..? ma rog, o sa-mi iau un alt nr. si am sa vi-l comunic in cel mai scurt timp. Andreea, pana atunci, comunicam pe nr. lui Vali pentru a ne intalni.
Cristina, bine ai venit pe forum, vei gasi aici o adevarata familie gata sa te asculte si sa te ajute la orice ora.
Gherghina, ma bucur sa citesc ca Damian este asa de activ, asta nu poate fi decat de bine, nu?

Meme, imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai bune, dar sunt convinsa ca totul va fi bine atata vreme cat suntem in mainile dmnului dr. Sandica...eu una sunt ciudat de linistita...bine, nu stiu cum voi fi cand se va apropia momentul..
Mara, te simt o mamica sa fericita si implinita cu un baiat asa mare si atent cum este Tibi..

ma bucur pentru tine!
Doina, va pup pe tine si pe Darius..
Mariana, ii doresc multa sanatate Ioanei si sper sa va mai lase durerile de cap, sa va puteti bucura de primavara.
Ema, ma rog si va tin pumnii sa mearga totul perfect, sa obtineti formularul si sa va intoarceti cu Alina sanatoasa tun!Sigur va fi bine!
Alexia, nu-ti fie frica, nu va raci Eduard chiar acum,...mai ales ca inteleg ca si tu alaptezi si copiii alaptati sunt protejati, au imunitatea mai buna. Doamne ajuta sa va intoarceti si voi cu bine!!
Kami, ce mai face Iustin?
Sanatate!!