Eu sunt constienta ca sunt putin mai stresata de felul meu (si mai ales cand e vorba de ea...), iar acum stresul meu cel mare e provocat de faptul ca diversificarea nu se petrece cum imi inchipuiam eu - adica sa-i dau 2-3 linguri in cateva minute si ea sa le inghita fara probleme.. Limbă; de la inceput am fost stresata ca nu-mi ajunge laptele, ma tot rugam sa reusesc sa-i dau macar 6 luni, de vreo 2 luni sunt stresata ca nu mai ia suficient in greutate si tare as fi vrut sa pot sa o indop cu ceva, suplimentar, dar doctorita pediatra nu si nu, doar lapte pana la 6 luni...acum pot in sfarsit sa-i dau, teoretic...
Gillia- lapticul se poate inmulti daca ai nevoie de asa ceva cu ceaiuri de la Hipp- se gasesc si la noi in Carefour sau la DM- Baby Love- marca lor proprie. Eu inca am laptic si ma incapatanez sa iau medicamente pentru oprirea lui, dar pana la urma o voi face-o.
Intr-o discutie a mea cu pediatrul lui Andreiut- il intrebam cand ii pot da apa...si mi-a dat o replica buna- laptele este 80% apa. Ceaiul este un inlocuitor al unei mese, deci iese din discutii. Parerea mea este ca pediatra ta stie ce stie.
Mie si acum mi s-a recomandat Elevit. Dupa ce vorbesti cu pedriatul - cred ca ai putea lua in continuare - pentru aport de vitamine in lapte.