Laura, si eu tot la dr. Iosup am facut eco morfofetala si mi-a zis ca n-a reusit sa identifice corect emergenta vaselor mari la cord si ar trebui revazut peste o luna (!!!) ca cica nu eram eu suficient de bine hidaratata si nu se putea vedea bine...mi-a zis toate astea pe un ton atat de calm, ca pe un fapt divers, incat mi-a dat senzatia ca nu e ceva ff important si am ramas cu ideea ca e doar ceva ce n-a reusit el sa distinga prea bine, nu o problema reala...mi-a ramas totusi pe creier amanuntul si l-am intrebat si pe doctorul care ma urmarea (dr. Ion Ionut de la Giulesti) ce parere are - dansul e un doctor foarte bun, foarte sufletist, dar asa, putin mai lejer...- si mi-a zis doar atat " ee...daca e malformatie la inima, se pune problema de intrerupere de sarcina, ramane la latitudinea dvs..."eu cand am auzit asociate cuvintele "malformatie", "inima", "intrerupere sarcina"..m-am speriat si n-am mai vrut sa stiu nimic!! Pur si simplu! Si-acum imi dau seama ca bine am facut ca oricum nu-mi folosea la nimic, ca oricum intrerupere nu faceam si din fericire n-am avut nevoie de interventie imediat dupa nastere...dar e bine intr-adevar sa stii in cazul in care trebuie si se poate interveni in primele ore...