Meme, imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai bune. La fel am venit si noi de la ultimul control...Se pare ca ne indreptam spre operatie. La noi e vorba de o stenoza care are tendinta de crestere. O sa fie bine. Desi vestea m-a cam socat pe moment, incet, incet m-am obisnuit cu ideea. Destul de greu am acceptat-o, dar pana la urma mi-am dat seama ca este pe maini bune si trebuie sa am incredere. M-am linistit. Va fi bine, vom trece si peste asta. Te doare, stiu...
Nicoleta, Andreea ce mult mi-as dori sa vin si eu...

Cora, ma bucur ca sunteti bine.
Ema, bafta multa si nimic sa nu va stea in cale !
Mara, Tibi este un baiat special, foarte afectuos din cate mi-am dat seama. Abia astept sa primesc si eu prima floare de la Darius

. In ceea ce priveste "acapararea" mea, tocmai am incheiat un episod de dat cu fundul de pamant si plansete de ma stiu toti vecinii.

Printre altele, trebuie sa-i mai fac si de mancare, dar nu am voie. Vrea doar in brate. De fapt, ii era somn si asta era motivul. M-am prins eu mai greu....
Imi pare rau de mamica din Constanta...Sper sa rezolve pana la urma si fetita sa se faca bie cat mai repede.E foarte greu cand neprevazutul iti incurca planurile...Insanatosire grabnica micutei !
Mariana ce mai face Ioana ?
Gherghina, multa bafta in cautarile tale! Ma bucur pentru voi ca tati se intoarce acasa ! Cat despre celelalte probleme, vor trece, importanta e sanatatea !