@
Admarinel. Platile pe internet se pot face cu acel card care are pe spate un cod format din 3 cifre. Te uiti la care ai si alegi. Poate fi de salariu, de economii, de credit.
Daca tot a venit vorba de carduri, vreau sa va spun ca eu am toate felurile de carduri- visa, visa electron, maestro, mastercard, credit card. Dintre toate, singurele acceptate la cumparaturi in germania sunt maestro - peste tot si visa mai rar. Master card poate fi folosit doar la retrageri si foarte-foarte rar magazine. La ei master card se cam identifica cu credit card. Eu am plecat cu bani cash foarte putini si am folosit cardurile cat am putut de mult.
Legat de carucior sau leagan, eu am venit din Dortmund cu wizzair si situatia a fost asa: caruciorul a fost transportat separat si nu am platit nimic pentru el. imediat cum am trecut de verificare, mi-au pus la dispozitie un carucior din aeroport pe care l-am predat cand am facut verificarea de imbarcare. Nu m-au lasat in avion cu scoica sau cu leagan si nici alti parinti nu am vazut sa aiba asa ceva. Pe Andreiut l-am tinut in brate tot zborul si am platit pentru transportul lui 25 de euro. Am avut noroc ca avionul nu a fost ocupat la capaciatate maxima, asa ca am stat cu el pe 3 locuri. Am platit de acasa rezervarea bagajelor si stiam ca am 2 genti de cala.
La dus in Germania, am calatorit cu Lufthansa si Andreiutul a mers in landou, intr-adevar, a si a avut locul lui, dar nu are sens sa ocoliti si sa faceti escala, cand wizz merge direct si destul de aproape de Bad Oyenhausen.
@Mariana. Ii doresc multa sanatate Ioanei si sper sa treaca durerile de cap. Sper de asemenea ca radiografia sa aduca raspunsuri bune.
@Doina. Ce face miticutul? mai este marait? Cum stati cu secretiile?
@Kami....am o tona de "palat".....

ca s-a intors tati din delegatie si mi-a adus teancul de lucruri:).
@Gillia....mi-ar face mare - mare placere sa va cunosc. Stiu ca e urat pe la noi pana pe 28 februarie, dar apoi poate se incalzeste si ne vedem intr-un parc....la aer. Nu m-am mai plimbat de pe vremea cand eram graviduta...
@Mara. Uneori imi vine sa greu sa scriu, pentru ca ma gandesc ca v-as sensibiliza si mai mult si nu asta este tema acestui forum. Ma bucur insa ca pot sa citesc despre copilasi pe care ii cunosc, despre mamici pe care le cunosc. Ma sperie cand citesc pe alte forumuri si siteuri de multi copilasi cu probleme cardiace si ma intreb de ce nu scriu parintii lor si aici. Poate ca daca am fi mai organizati....
@Nicoleta. In primul rand ce face Silviu?
In al doilea rand- cu ce te pot ajuta privind asociatia? Eu mai am timp liber...si vreau sa ma implic...Chiar si cand voi merge la birou, imi voi dedica o parte din timpul meu proiectului vostru, numai ca vreau sa am ceva concret de facut. Astept un semn de la tine.