Buna seara,
Andreiutul meu este bine. Mananca, doarme, se plimba cu caruciorul, apoi o ia de la capat. Maine I se fac din nou echografie si EKG. In functie de cum ies acestea, vom stii cand plecam din spital.
Vreau sa va spun – referitor la ceea ce s-a intamplat in maternitate- mi se pare strigator la cer. Am nascut in maternitate private, pentru ca am considerat ca totul va fi bine. Si a fost, pentru mine, nu pentru bebelus. Am fost tratata ca aici, cu atentie, conditiile au fost pe masura asteptarilor. Insa pentru puiutul meu, nu s-au facut investigatii suplimentare. Alarmant este faptul ca am fost la nici 12 ore de la externare la camera de garda, iar acea doctorita ce l-a consultat nu a observant nimic dubios, desi noi, ca parinti, vazusem acasa ca este ceva in neregula. Acest aspect nu va fi usor trecut cu vederea.
Intr-adevar, Andreiut a avut noroc. Este un luptator, un ambitios si un bebelus cu o puternica dorinta de viata. Am avut mult noroc si ajutor de la Dumnezeu. Noroc ca am ajuns la timp cu el la spital, iar Dumnezeu ni i-a scos in cale pe cei mai buni doctori: Doctorul Catalin Cirstoveanu, Doctorul Alin Niculescu si Doctorul Eugen Sandica. Fara Dansii, acest Craciun il petreceam singuri…
Imi doresc ca aceasta poveste sa dea sperante celor ce ne citesc. Andreiul meu a avut o malformatie ce apare la 1% din copiii cu probleme cardiace. Si am reusit. Domnul Doctor Sandica face minuni.
Ma intrebati despre Doamna Mihaela, din Braila, cu cei doi copii. Da, este inca aici. Sanziana a iesit din spital acum cateva zile, iar Nichi ieri. Din cate stiu, daca totul este bine cu Nichi, maine pleaca spre tara.
Din Botosani nu stiu cine este. Pot sa va spun de Andra, o fetita ce deseneaza foarte frumos, care este inca in spital cu mama ei, de Bianca, care este aici dinainte de a veni noi si inca nu a plecat.
Bebelusul nou nascut este inca la kinder station, este un bebelus superb, care nu stiu sa va spun cand va fi operat.