Author Topic: Sa ne cunoastem (5)  (Read 9019 times)

0 Members şi 4 Vizitatori pe acest subiect.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (5)
« Reply #30 on: Decembrie 09, 2010, 11:45:30 am »
Andreea si Andrei, bine ati venit intre noi :)!
Povestea voastra este foarte emotionanta si sigur va fi bine in continuare, daca ati ajuns la Dl. Dr. Sandica sunteti pe maini bune si pana nu va fi totul bine cu Andrei, nu veti pleca de acolo.
Pe de alta parte, va doresc sa plecati cat mai repede acasa, sa va bucurati de primul Craciun impreuna cu puiul vostru drag.
Stiu ca la clinica era o mamica din Braila, cu amandoi copii operati. Ei sunt bine?
Oare din ce localitate sunt parintii din Ialomita?
Mai era o fetita din Botosani, ne-am intrebat mereu cum este, daca si-a revenit dupa operatie. Despre ea poti sa ne spui cum se simte?

Dupa ce va reveniti poate ii intrebati pe medicii de aici cum a fost posibil sa va externeze din spital, iar problemele lui Andrei sa fie atat de complicate.
Oamenii acestia trebuie sa raspunda cumva pentru greselile acestea majore pe care le fac.
Andrei a fost si este un norocos, un luptator, dar vor mai fi copii in situatii similare si poate norocul lor nu va fi asa mare, dar daca medicii sunt mai responsabili, mai prevazatori, si isi fac datoria, nu vor mai fi parinti care sa treaca prin atata suferinta.
« Last Edit: Decembrie 09, 2010, 11:48:27 am by nicoleta »

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #31 on: Decembrie 09, 2010, 11:46:59 am »
Mirela, v-ati intors din Germania?
Va asteptam cu vestile bune despre Razvan!

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #32 on: Decembrie 09, 2010, 04:22:13 pm »
cind citesc aceste randuri ma intorc in timp acum aproape 19 ani ,multi nu-i asa?
dar stiu prin ce am trecut dupa 5 zile de la nastere si am intrat in camera copiiilor si nu am gasit-o pe ioana in patut ,am simtit ca ma ia lesinul
de aceea stiu ce stare te cuprinde ,ce neliniste e in sufletul tau ,neliniste care nu a disparut nici acum dupa atitia ani

NU POT DECIT SA VA DORESC INSANATOSIRE GRABNICA SI SA VENITI ACASA POATE ODATA CU MOS CRACIUN CA SA ADUCETI CELOR DE ACASA CEL MAI FRUMOS CADOU >  UN COPIL SANATOS

asteptam vesti de la voi

Mirela

• Full Member
  • Razvan Adrian Ruse
    • View Profile
    • Razvanruse Blog
« Reply #33 on: Decembrie 09, 2010, 05:04:02 pm »
Buna fetelor.
Nicoleta ,da,ne-am intors din Germania,cu vesti nu prea bune.
Eu nu am fost atenta ca e deschis alt capitol si am scris tot pe 4.
Razvan a fost operat de tetralogie fallot,canal arterial persistent,DSV rezidual larg,in tg mures,la varsta de 6 luni,Implant de valva pulmonara,in Bad Oeynhausen-Germania,la 3 ani si 3 luni.

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #34 on: Decembrie 09, 2010, 07:25:52 pm »
Mirela, imi pare rau ca ati primit vesti nu tocmai bune dar trebuie sa ai incredere ca odata ajunsa la Dl Dr, sunteti pe maini bune. Nu zice nimeni ca e usor iar vestea unei noi operatii e intotdeauna foarte dureroasa. Dar fruntea sus si mergi inainte! Va fi bine! Trebuie sa fie! Fetele care au tecut prin experienta cu formularul, vor stii sa te indrume si trebuie sa il obtii si tu, la fel cum au facut-o si ceilalti.
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #35 on: Decembrie 09, 2010, 07:32:36 pm »

draga mirela bine ati revenit
nu te speria ca totul se va rezolva

in legatura cu formularul .....
  aveti deja programarea facuta pentru martie? domnul doctor trebuie sa iti trimita o hartie in care se specifica ca veti merge la BO
pentru investigatii si tratament si aveti internare pentru data de ...........................
  cu acea hartie ,raportul medical facut de un medic dintr-un spital care are contract cu CAS ,alte acte medicale doveditoare ,depui dosarul la CAS,,   acestia in termen de 5 zile trebuie  sa iti dea formularul dar totodata pot respinge dosarul

citeste foarte bine legea pentru obtinerea formularului ca sa fii pregatita pentru orice
    interesul CAS este sa nu acorde aceste formulare deoarece pentru ei sunt bani pierduti ,pentru noi reprezinta primul pas si este foarte important in salvarea copiiilor nostri

LUPTA NU E USOARA ,CEL PUTIN LA MINE NU A FOST

poate cineva gandeste ca vreau sa sperii lumea ,cred ca nu e vorba de speriat ,doar ca trebuie sa ai nervi si sa perseverezi

nu cred ca iti vor primi dosarul la CAS mai repede de 2-3 saptamani inaintea plecarii

VA DORESC SUCCES SI DACA POT AJUTA CU CEVA SUNT AICI

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #36 on: Decembrie 09, 2010, 08:59:59 pm »
Buna seara,
Andreiutul meu este bine. Mananca, doarme, se plimba cu caruciorul, apoi o ia de la capat. Maine I se fac din nou echografie si EKG. In functie de cum ies acestea, vom stii cand plecam din spital.
Vreau sa va spun – referitor la ceea ce s-a intamplat in maternitate- mi se pare strigator la cer. Am nascut in maternitate private, pentru ca am considerat ca totul va fi bine. Si a fost, pentru mine, nu pentru bebelus. Am fost tratata ca aici, cu atentie, conditiile au fost pe masura asteptarilor. Insa pentru puiutul meu, nu s-au facut investigatii suplimentare. Alarmant este faptul ca am fost la nici 12 ore de la externare la camera de garda, iar acea doctorita ce l-a consultat nu a observant nimic dubios, desi noi, ca parinti, vazusem acasa ca este ceva in neregula. Acest aspect nu va fi usor trecut  cu vederea.
Intr-adevar, Andreiut a avut noroc. Este un luptator, un ambitios si un bebelus cu o puternica dorinta de viata. Am avut mult noroc si ajutor de la Dumnezeu. Noroc ca am ajuns la timp cu el la spital, iar Dumnezeu ni i-a scos in cale pe cei mai buni doctori: Doctorul Catalin Cirstoveanu, Doctorul Alin Niculescu si Doctorul Eugen Sandica. Fara Dansii, acest Craciun il petreceam singuri…
Imi doresc ca aceasta poveste sa dea sperante celor ce ne citesc. Andreiul meu a avut o malformatie ce apare la 1% din copiii cu probleme cardiace. Si am reusit. Domnul Doctor Sandica face minuni.
Ma intrebati despre Doamna Mihaela, din Braila, cu cei doi copii. Da, este inca aici. Sanziana a iesit din spital acum cateva zile, iar Nichi ieri. Din cate stiu, daca totul este bine cu Nichi, maine pleaca spre tara.
Din Botosani nu stiu cine este. Pot sa va spun de Andra, o fetita ce deseneaza foarte frumos, care este inca in spital cu mama ei, de Bianca, care este aici dinainte de a veni noi si inca nu a plecat.
Bebelusul nou nascut este inca la kinder station, este un bebelus superb, care nu stiu sa va spun cand va fi operat.

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #37 on: Decembrie 10, 2010, 09:58:26 am »
Andreea ma bucur ca vionicul e din ce in ce mai bine. ;)Am vazut la tv o emisiune despre maternitatile private si spuneau ca atunci cand e vorba de urgente, apeleaza la spitalele de stat pentru ca inca nu au aparatele necesare.

Flori, voi ce ati mai facut ?

Marika, azi va intoarceti din Bad.Sa ne dai vesti despre cum a fost.

www.acbcc.ro

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #38 on: Decembrie 10, 2010, 12:10:01 pm »
Ma intrebati despre Doamna Mihaela, din Braila, cu cei doi copii. Da, este inca aici. Sanziana a iesit din spital acum cateva zile, iar Nichi ieri. Din cate stiu, daca totul este bine cu Nichi, maine pleaca spre tara.

Tare ma bucur sa aud asemenea vesti!

Andreea, voi ati venit cu Dr Carstoveanu? Noi in perioada aceea eram in Bad O, deja externati, la Sonntag. Cand am venit la control in Ambulantz, l-am intalnit pe DR Carstoveanu cu DR Sandica, si am stiut ca trebuie sa fi venit cu un copil din tara.
Ma bucur foarte mult ca bebelusul tau a putut fi salvat si e bine. Nu cred ca este bucurie mai mare pentru un parinte. Parca iti recapeti viata inapoi.
In aceeasi perioada in terapie cu Bianca mai era un bb . Mama Biancai, Mihaela, imi spunea ca mama bebelusului era extrem de deznadajduita si speriata. Bianca [din Suceava]cum e? Poate reusesti sa vb cu mamica ei sa ne dai vesti.
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #39 on: Decembrie 10, 2010, 03:41:10 pm »
Revin, acum am recitit, deci bble din salon cu Bianca era Matei, colegul vostru de avion. Ii doresc si lui sa fie cat mai repede bine sa-i fie tovaras de salon lui Andrei.

If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

Ella25

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #40 on: Decembrie 10, 2010, 07:06:03 pm »
     Buna seara,bine v-am gasit mamici.
  Urmaresc de ceva timp acest forum,am citit povestile voastre iar acum vreau sa va povestesc si eu despre mine.
Fetita mea Alexandra s-a nascut cu Tetralogie Fallot in  mai 2008.A fost operata la varsta de 11 luni la Tg Mures si mergem la control tot la 6 luni.Dupa operatie ne-au spus ca nu v-a mai avea nevoie de alta interventie pana la adolescenta, dar la controlul din vara am aflat ca va avea nevoie curand de o alta interventie pentru ca are o insuficienta pulmonara semnificativa si ventricolul drept dilatat.M-a cuprins disperarea si am inceput sa caut informatii despre Dr Sandica de care auzisem la stiri ca a operat fetita d-nei Mostenescu.
Acum astept o programare la Dl Dr Sandica in B.O.pentru a vedea care este starea reala a Alexandrei si cand trebuie intervenit.

Ella25

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #41 on: Decembrie 10, 2010, 07:13:26 pm »
   D-na Nicoleta multumesc pentru indrumare.
Aici la "Sa ne cunoastem" am vrut sa scriu si primul mesaj, dar  l-am trimis din gresala in alta parte.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #42 on: Decembrie 10, 2010, 08:26:20 pm »
bine ai venit printre noi
este pacat ca "ne intilnim " pe forum cu probleme  grave uneori de sanatate ale unor copii ,copiii nostri ,dar e bine ca aici aflam multe lucruri pe care cei indreptatiti nu ni le spun

O SA VEZI CA LUCRURILE SE VOR REZOLVA ,DOCTORUL SANDICA ARE MAINI DE AUR

te mai astept pe forum

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #43 on: Decembrie 11, 2010, 01:12:29 am »
Ella, iti urez si eu bun venit printre noi. Aici vei gasi intotdeauna oameni dispusi sa ajute si sa raspunda la orice intrebare pe care o ai (in masura in care se pricep  :)).
Suntem aici pentru fiecare si sparam sa va alaturati si voi (cei noi veniti) noua, pentru a fi de ajutor si celor ce vor urma. Trebuie sa ne unim si sa devenim o comunitate cat mai mare. Nicoleta a facut primul pas, un pas imens, iar noi, trebuie sa ne alaturam ei si sa ajutam parintii care au aceleasi probleme ca si noi.
Cam multa filozofie, dar am si eu momentele mele, ce vreti ? ;D
www.acbcc.ro

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #44 on: Decembrie 11, 2010, 01:35:44 am »
Am vesti bune: Mihaela si copilasii cred ca au ajuns la Braila.
Bebelusul Nicolas - cel nascut aici, va fi operat saptamana viitoare, joi.
Bianca cred ca a plecat la Sonntag cu parintii ei, iar daca analizele ies bine, probabil ca luni vor pleca spre tara.
Andra Chelaru din Iasi, ce sta cu mamica ei, spera ca saptamana viitoare sa plece si ele la pensiune.
Mateiut asteapta si el sa se faca bine. Nu a fost sa fie sa fim colegi de salon, dar saloanele au fost unul langa altul.
Spun ca au fost, pentru ca vestea cea mare este ca acum Andreiut doarme langa mine, la hotel.
M-am pierdut toata cand mi s-a spus ca azi il iau acasa. Am fugit sa iau diverse pentru bebelus, apoi m-am intors. Deja se imprietenise cu un domn care il plimba cu caruciorul prin kinder station.
Ne-am luat La Revedere de la prietenii nostri inimosi si am plecat codusi de Violeta si Doamna Ana Matei.
Cei care vin aici si au nelamuriri, sa apeleze cu incredere la dansa. Este o doamna deosebita, care ajuta pe toata lumea.
Daca citeste, doresc sa ii transmit Sarbatori Fericite, Sanatate si sper sa ne mai vedem pana cand plecam de aici.
Noi vom mai sta la hotel o perioada pana cand vine sotul sa ne ia, dar nu voi mai merge la spital decat atunci cand va trebui sa ridic documentele de externare ale lui Andrei.