Author Topic: Sa ne cunoastem (5)  (Read 9019 times)

0 Members şi 3 Vizitatori pe acest subiect.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (5)
« Reply #285 on: Februarie 16, 2011, 05:41:08 pm »
am uitat sa intreb , esti sigura ca vei primi de la mures raportul medical ??  noua ni l-au refuzat dupa ce m-au pus pe drum de la brasov 2 zile la rand ,daca vezi ca nu ai raspuns de la ei nu pierde timpul ca nu merita

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #286 on: Februarie 16, 2011, 06:02:15 pm »
Flori, am vazut ca aveti totul pregatit, o sa va intoarceti cu o inimioara sanatoasa si asteptam vesti chiar de acolo daca veti reusi sa ne scrieti. Ma voi gandi la voi. Sa fiti siguri ca sunteti pe maini bune.
Mariana, imi pare rau sa aud de problemele Ioanei de sanatate, mi-as fi dorit sa va pot ajuta cumva dar nu am cum decat sa ma gandesc la voi, va pup si sanatate multa Ioanei.
Dl. dr. Sandica, asa cum s-a mai spus nu uita pe nimeni, va raspunde cu siguranta la mail-uri.
Bun venit in comunitatea noastra, va urez si eu  celor mai noi mamici de pitici luptatori!

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #287 on: Februarie 17, 2011, 07:39:54 am »
GILIA
 acesta e un fragment din raspunsul pe care l-am primit  eu de la CNAS  BUCURESTI  referitor  la eliberarea formularului
    Asiguraţii care solicită formularul E112 vor depune la casa de asigurări de sănătate de care aparţine următoarele documente: cerere; copie a actului de identitate sau, după caz, a certificatului de naştere; un raport medical care va conţine recomandarea pentru efectuarea tratamentului în străinătate, numai pentru cea de a doua situaţie; dosarul medical din care să rezulte diagnosticul pacientului şi faptul că serviciul medical solicitat nu poate fi efectuat într-un interval de timp normal în nici una din unităţile sanitare din România si o confirmare scrisă din partea unităţii sanitare din statul membru al Uniunii Europene din care să rezulte disponibilitatea de a acorda respectivul serviciu medical în perioada indicată de persoana solicitantă.

Flori

• Full Member
    • View Profile
« Reply #288 on: Februarie 17, 2011, 08:52:07 am »
Kamy,multumim mult.
Nu ne-ai spus cum a fost la control.Cum e puiul mic?(imi cer mii de scuze,am fost tare agitati sapt asta,m-am luat cu una-alta si am uitat sa dau un semn).

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #289 on: Februarie 17, 2011, 10:07:27 am »
 Flori, am fost la control la dr. Nicolescu si se pare ca stenoza nu a mai avansat fata de acum 6 luni. Dupa rezultat, e bine ca nu avanseaza repede si speram in continuare sa fie nevoie doar de o singura operatie dar cat mai aproape de adolescenta.
Gilia, mi-am amintit ca ma intrebai daca Iustin are tot Fallot, si raspunsul e da-tetralogie Fallot iar la cealalta problema legata de depunerea cererii la casa, poate ar fi bine sa te interesezi direct la ei, sa mergi la casa, sa dai telefon sau sa trimiti un mail.
E-mail: relpubl1@casan.ro, tel. 0800.800.950,  Fax.0372.309.165
Multa sanatate tuturor!
« Last Edit: Februarie 17, 2011, 10:10:46 am by kamy »

Flori

• Full Member
    • View Profile
« Reply #290 on: Februarie 17, 2011, 10:35:38 am »
Kamy,ma bucur din toata inima ca ati primit vesti bune si ca Iustin este bine.Va pup tare si multa sanatate. :-*

magdaz

• Sr. Member
    • View Profile
    • Blogul lui Rares
« Reply #291 on: Februarie 17, 2011, 11:06:14 am »
Voi retrimite, reformulat cum mi-ati sugerat, alt mesaj dr. Sandica.
Rares are deja 2 operatii si este posibil sa mai aiba nevoie de cateva.
Se poate obtine de mai multe ori formularul E112, de cate ori este nevoie, sau este ceva de care poti sa beneficiezi o singura data?

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #292 on: Februarie 17, 2011, 12:08:16 pm »
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls