Mariana, multumesc

!
Ma bucur ca Ioana este mai bine, ii vom tine noi pumnii la BAC si sigur va fi bine, recupereaza ea pana atunci.
Miki, e foarte bine ca faceti recuperare, este o munca grea, necesita mult timp, dar cand Dimi va zburda, vei uita cat de greu a fost.
Astazi i-am dus pe Silviu si mama lui, la un centru de recuperare neuro-psiho-motorie
http://www.recuperarecopii.ro/, nu am cuvinte sa va spun cati copii sunt acolo, cu diverse probleme, din pacate acolo e un procent foarte mic de copii, ma gandesc oare cati mai sunt ...ceea ce stiu, din cate am vazut, e ca aceste centre sunt insuficiente, ca si clinicile de cardiologie pentru copii.
Doina, ai o mare realizare prin legatura stabilita intre Dl.Dr. Lacatusu si Dl.Dr. Sandica. Multumim!
Mara si Tibi, Doamne-ajuta pentru maine! Voi sunteti curajosi si luptatori, asa ca nu am emotii, totul va fi bine!Maine stiu ca are programare la clinica si Estera, fetita din Arad, cea cu ochi frumosi, mari si albastri, te rog, cand ai timp si vii cu vesti despre voi, sper sa ne dai vesti bune si despre Estera.
Marika, sa pastrezi legatura cu noi dupa ce mergeti la Tg. Mures. Sa ne spui care e raspunsul lor. Nu stiu daca acolo gasiti rezolvarea problemelor, sper sa fie bine, nu vreau sa te descurajez.
Sa nu uiti ca aici gasesti intotdeauna parinti luptatori si puternici, gata oricand sa te sprijine, sa te ajute cu informatii, cu date de contact.