cind citesc toate aceste rinduri ma copleseste emotia ,copii vostri sunt inca la o virsta frageda ,ioana mea are 18 ani si jumatate ,deci e considerata un adult ,dar ea e inca fetita mamii si al lui tati
ea a crescut ocrotita de toti cei din familie , sa nu credeti ca pe andreea ,cealalta fiica ,am lasat-o deoparte ,dar pina si andreea a devenit protectoarea ioanei ,au fost nopti cind ioana nu se simtea bine si stateam toti in jurul ei neputinciosi iar andreea plingea si ma intreba : mami ,ce are ioana? eu nu stiam de multe ori ce sa-i raspund
si asa au trecut anii ,cu bune si rele ,Dumnezeu si Maica Domnului ne-au ferit de multe rele si asa am reusit sa razbim ,dar mai avem multe de tras
dar si andreea este la virsta la care nu mai poate sta mereu acasa cu noi ,are aproape 17 ani ,asa ca nu pot sa o mai tin legata de ioana ,mai pleaca si ea la o petrecere sau o excursie cu colegii ,si atunci citesc pe fata ioanei o suferinta care imi fringe inima ca nu pot sa o trimit si pe ea la plimbare cu colegii sau la ziua cuiva ,din pacate nu este inteleasa de multi ,este considerata o HANDICAPATA ,sa nu va speriati dar nu odata am auzit acest cuvint la adresa ei
pacat ca oamenii nu stiu ce inseamna acest cuvint
ea este acum clasa a doisprezecea ,e un an greu ,atit imi doresc pentru ea sa isi ia bacalaureatul cu cea mai mica nota dar sa il ia ,chiar daca pina acum a fost prima in clasa ,este la o clasa cu profil de contabilitate , e un an greu pentru ea ,visul ei este si sa mearga la facultate ,eu o incurajez ,dar nu cred ca va fi posibil dar vom vedea ,oricum sanatatea e pe primul loc