Author Topic: IOANA.......................  (Read 658 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
IOANA.......................
« on: Octombrie 19, 2010, 03:18:33 pm »
cind citesc toate aceste rinduri ma copleseste emotia ,copii vostri sunt inca la o virsta frageda ,ioana mea are 18 ani si jumatate ,deci e considerata un adult ,dar ea e inca fetita mamii si al lui tati
ea a crescut ocrotita de toti cei din familie , sa nu credeti ca pe andreea ,cealalta fiica ,am lasat-o deoparte ,dar pina si andreea a devenit protectoarea ioanei ,au fost nopti cind ioana nu se simtea bine si stateam toti in jurul ei neputinciosi iar andreea plingea si ma intreba : mami ,ce are ioana?  eu nu stiam de multe ori ce sa-i raspund
  si asa au trecut anii ,cu bune si rele ,Dumnezeu si Maica Domnului ne-au ferit de multe rele si asa am reusit sa razbim ,dar mai avem multe de tras
   dar si andreea este la virsta la care nu mai poate sta mereu acasa cu noi ,are aproape 17 ani ,asa ca nu pot sa o mai tin legata de ioana ,mai pleaca si ea la o petrecere sau o excursie cu colegii ,si atunci citesc pe fata ioanei o suferinta care imi fringe inima ca nu pot sa o trimit si pe ea la plimbare cu colegii sau la ziua cuiva ,din pacate nu este inteleasa de multi ,este considerata o HANDICAPATA ,sa nu va speriati dar nu odata am auzit acest cuvint la adresa ei
 pacat ca oamenii nu stiu ce inseamna acest cuvint
  ea este acum clasa a doisprezecea ,e un an greu ,atit imi doresc pentru ea sa isi ia bacalaureatul cu cea mai mica nota dar sa il ia ,chiar daca pina acum a fost prima in clasa ,este la o clasa cu profil de contabilitate , e un an greu pentru ea ,visul ei este si sa mearga la facultate ,eu o incurajez ,dar nu cred ca va fi posibil dar vom vedea ,oricum sanatatea e pe primul loc

soli

• Guest
Răspuns: IOANA.......................
« Reply #1 on: Octombrie 22, 2010, 10:02:40 am »
buna mariana ,

ma bucur mult ca sunteti acasa si aveti niste certitudini , sperante  si un drum de urmat!
Cred ca ti ai crescut fetele minunat , cred ca Ioana ar trebui sa mearga cu curaj inainte , ia ti si tu inima n dinti si lasa- le uneori sa plece impreuna , pregatite pentru orice caz , efortul fizic nu este interzis si ea si l poate controla , am vazut copiii adolescenti care fac calarie , merg pe munte , sau la inot .   Cu siguranta , ea isi cunoaste limitele !
Mai mult decat orice , sunt convinsa ca poate sa studieze in continuare , e o fata frumoasa , nici un ''handicap'' nu o va impiedica sa aibe prieteni , handicapul este doar in mintile si inimile mici ale unora de langa noi ,
va doresc toate cele bune ,bela ,de fiecare data cand face ceva nou , sau merge singura striga din toata inima ''AM REUSIT !'' , face ti  la fel si voi!
eu cred ca ati reusit sa depasiti niste temeri , si ve  ti reusi in continuare !

cu drag rodica si bela

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #2 on: Aprilie 14, 2011, 10:02:11 pm »
 DUPA CONTROLUL RECENT FACUT IN BO POT SA SPUN CA MA REVENIT IN TARA CU MAI MULTE SPERANTE
  CONTROLUL A DECURS BINE ,IOANA A AVUT O SATURATIE DE 78 , MARE FATA DE ANUL TRECUT CAND AVEA  68-70  ,UN PAS MIC  INAINTE DAR SIGUR DUPA CUM NE-A EXPLICAT DOMNUL DOCTOR

VOM VEDEA PINA ANUL VIITOR  CE PROGRESE VOM MAI PUTEA FACE 

IMI DORESC SI EU DIN TOT SUFLETUL CA IOANA SA INTRE SI EA IN RANDUL LUMII ,BINEINTELES IN RITMUL EI 

O SA FIM ALATURI DE EA CU TOT CE PUTEM  , O SA NE URMAM DRUMUL , SPER SA REUSIM ACEST LUCRU

soli

• Guest
« Reply #3 on: Aprilie 16, 2011, 11:30:05 pm »
mariana, niste vesti foarte bune , sunt cu tot sufletul alaturi de voi, chiar daca intru mai rar si nici pe facebook nu sunt prea activa ma gandesc deseori la voi , sper sa va impliniti visurile , sper ca Ioana sa mearga inainte cu curaj, si sa fie mandra ca e DEOSEBITA , asha cum sunt toti copilasii inimosi , nu as fi crezut nicodata ca un copil poate sa ti dea lectii de curaj,dar o fac , in fiecare zi !

sa va bucurati din toata inima de SARBATOAREA FLORIILOR , sa i dam acestei saptamani lumina si ganduri bune , sa ne rugam pentru suferinta tuturor mamelor , si a Mamei care si a vazut pruncul rastignit ,

va imbratisam !