Poll

Ce nume ati alege pentru asociatia parintilor care au copii cu malformatii cardiace?

Asociatia "Din inima pentru inima" (sorana)
Asociatia Cuore - Inima de Copil (doina)
Asociatia Copiilor Cardiaci din Romania (doina)
Asociatia Inima de Inger (doina)
Asociatia "Parintii Copiilor Cardiaci" (doina)
Asociatia Nationala a Copiilor cu Malformatii Cardiace - ANCMC (nicoleta)
Asociatia [Nationala a] Parintilor Copiilor cu Malformatii Cardiace - CHILDREN'S HEART ROMANIA (mQQm)
Asociatia de Protectie si Suport a Copiilor cu Malformatii Cardiace (mQQm)
BRAVEHEARTS-Asociatia [Nationala a] Parintilor Copiilor cu Malformatii Cardiace (mQQm)
PROCORD-Asociatia de Protectie si Suport a Copiilor cu Malformatii Cardiace (mQQm)
LITTLE HEARTS- Romanian Association for CHD children and their parents/ Asociatia Romana pentru Copii cu Malformatii Cardiace si Parintii Lor (mQQm)
ANIMA-Asociatia de Protectie si Suport a Copiilor cu Malformatii Cardiace (mQQm)
INIMI DE COPII - Asociatia [Nationala a] Parintilor Copiilor cu Malformatii Cardiace (mQQm)
Asociatia "Aripi pentru Ingeri" (monica)
Asociatia "Ajutati-ma sa traiesc" (mariana)
Asociatia "Salvati Inima Copiilor" (nicoleta)

Author Topic: Sondaj denumire Asociatie  (Read 4428 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
Răspuns: Sondaj denumire Asociatie
« Reply #30 on: Noiembrie 08, 2010, 08:54:22 pm »
Mariana, nu e nici o problema, oricum banii ii pot retrage din cont peste cateva zile dupa ce ii depun.
Nu pot deschide conturile pe numele meu, trebuie intai sa am hotararea judecatoreasca.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #31 on: Noiembrie 08, 2010, 09:06:14 pm »
tu stii mai bine ,dar nu ezita sa ne ceri ajutorul

te pup , mariana

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #32 on: Noiembrie 08, 2010, 10:03:04 pm »
Sigur nu voi ezita sa strig dupa ajutor. Va multumesc.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #33 on: Noiembrie 10, 2010, 12:14:31 pm »
Avem numele rezervat, asociatia noastra se va numi "Asociatia Copiilor cu Malformatii Cardiace" !

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #34 on: Noiembrie 10, 2010, 06:20:57 pm »
SA TRAITI DOAMNA ADMINISTRATOR!!!!  :D :-* :)

meme

• Full Member
    • View Profile
« Reply #35 on: Noiembrie 11, 2010, 09:54:11 am »
minunat. e lung drumul dar speram ca va fi de ajutor copiilor nostri, minunilor de langa noi. Multumesc Nicoleta.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #36 on: Noiembrie 11, 2010, 12:51:29 pm »
Mariana  :), m-ai facut sa zambesc.

Meme, DA, drumul va fi foarte lung, dar va am pe voi aproape si nu va fi greu.
In urma cu doi ani, cand a aparut ideea asociatiei, ma gandeam ca va simplu s-o infiintez, dar mi-a fost greu pentru ca eram singura, insa timpul le rezolva pe toate, sunt sigura de asta.
Mai sunt asociatii, nu suntem singurii, dar noi trebuie sa avem realizari.

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #37 on: Ianuarie 15, 2011, 10:30:16 am »
Buna ;)
Nu stiu ce s-a mai intamplat cu Asociatia si cu elanul nostru debordant... :( ??? :(
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #38 on: Februarie 05, 2011, 02:44:05 pm »
Cu riscul de a deveni pisaloaga, am si eu o intrebare. Ce facem cu Asociatia?! O mai infiintam sau nu ?! Ca din Noiembrie si pana acum a trecut destul de mult timp si nu mai stim nimic despre demersuri. Nicoleta, tu ziceai ca

Avem numele rezervat, asociatia noastra se va numi "Asociatia Copiilor cu Malformatii Cardiace" !

Mai sunt asociatii, nu suntem singurii, dar noi trebuie sa avem realizari.

si asta m-a facut sa cred ca intr-un timp relativ scurt vom demara acest proiect. Nu este nici o suparare daca nu se va face nimic, dar cred, ca ar trebui sa stim si noi asta. Eu una ma simt destul de prost atunci cand lumea ma intreaba ce-am mai facut in acest sens. Nu va mai spun ca au fost parinti care m-au intrebat daca ne-am infiintat pt a dona cei 2%. Mie, una, mi-e greu sa ridic din umeri si sa trec mai departe ca si cand nu m-ar fi intrebat nimeni nimic.

www.acbcc.ro

Mikidi

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #39 on: Februarie 23, 2011, 02:35:31 am »
va pup, va pup si iar va pup!:)

vreau sa directionez cei 2% ai sotului in contul asociatiei.ce informatii mai aveti?noutati?
o sa o fac si pt ai mei cum ma intorc la munca.
noi suntem bine, am tras din greu 2 luni cu infectii respiratorii, dar pana la urma cu aerosoli ne-am revenit. voi ce mai faceti?mara, nicoleta, mariana? toti sunteti bine?
va imbratiseaza,
Luminita si Dimitris

Andreea

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #40 on: Februarie 23, 2011, 05:16:23 pm »
Si eu ma voi intoarce curand la munca. Pot sa aduc multi 2%....insa important este sa am cui. Nicoleta, ce facem?

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #41 on: Februarie 23, 2011, 09:45:43 pm »
nicoleta , intr-adevar nu suntem insistenti ,dar trebuie sa ne dai un raspuns cu privire la asociatie ,s-ar putea sa nu mai vrei sa te ocupi sau nu ai timpul necesar ,totul e posibil ,nimeni nu te condamna  dar parca e tot mai multa lume care intreaba ce facem cu cei 2% si nu primim raspuns

cred ca nu am suparat cu acest mesaj

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #42 on: Februarie 24, 2011, 12:33:03 am »
Nicoleta, subscriu si eu la ceea ce a zis Mariana. Ce se intampla cu tine ?! Te putem ajuta in vreun fel ? Spune-ne ca de asta suntem aici. Punem si noi umarul la tot ce trebuie facut. E pacat sa stam cu mainile in san si sa treaca timpul. E pacat de toata munca de pana acum. Asteptam vesti de la tine .
www.acbcc.ro

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #43 on: Februarie 24, 2011, 04:21:57 pm »
Nu ma supar ca ma intrebati, dar nu am timp nici sa respir, asa ca nu am avut cand sa va raspund.
Zilele trecute am vorbit cu avocatul, i-am mai trimis cateva hartii, dar nu stiu sa va dau un termen exact al finalizarii hartiilor de infiintare, sper si eu, imi doresc foarte mult sa nu mai dureze prea mult.

Pentru ca ma intrebati de directionarea celor 2% din impozit, deocamdata, nefiind oficial infiintata asociatia, nu putem deschide conturi bancare, nu stiu care e termenul limita pana cand se pot depunde declaratiile, daca nu mai e mult timp, sunt celelalte asociatii (http://www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta_2laSuta.php ; http://salveazavieti.ro/campanii/?page=2lasuta ) spre care puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit, ii cunosc personal pe Alex Popa si Carmen Uscatu, sunt foarte seriosi, iar banii care ajung in conturile asociatiilor pe care le conduc, sunt sigura ca ajung acolo unde trebuie.