Marika, mergi si la Tg Mures si vezi ce-ti zic. Desi de multe ori iti spun adevarul pe jumatate....Si multi dintre cei de aici stim asta....
Mariana, iar l-am vizitat pe "prietenul nostru" pentru ca asta micu e racit deja de doua saptamani. Apropos si de tusea seaca a Ioanei. Noi toti 3, de doua saptamani plimbam viroza de la unul la altul. Eu fiind cea mai "viteaza" am facut bronsita, voinicul meu e cel mai tare, desi el este acela cu imunitatea "scazuta"

. El in afara de a-i curge nasul, nu are nimic. Ii trecuse dar de aseara iar stranuta si se umple pana la barba. In fine, am fost iar la control cu el dar mi s-a spus sa-l las in pace. Si eu am mare incredere, deci o sa actionez in consecinta.
Asa, sa revin. Am intrebat daca a reusit sa ia legatura cu Dl Dr.Sandica si mi s-a spus ca tine legatura constant. Ma bucur ca "s-au gasit"

. Se pare ca vor pleca 2 copii de aici la dansul.
Sper, ca odata cu infiintarea asociatiei, sa pot gasi si ceilalti copii din zona care sunt cardiaci pentru a-i aduce alaturi de noi. Sunt atat de multi care nu stiu de noi...Impreuna vom fi mai puternici !