Author Topic: Sa ne cunoastem (3)!  (Read 8715 times)

0 Members şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

mateiut

• Full Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (3)!
« Reply #15 on: Septembrie 09, 2010, 11:10:03 am »
Imi pare foarte rau pentru Camelia ,dar trebuie sa obtina prin toate mijloacele posibile  acest formular si sa ajunga pe mana domnului doctor Sandica.Mariana veti avea nevoie de haine foarte groase ca sa racit vizibil in ultimele zile si ploua,iar in rest cum a zis si Mikidi se ocupa cei de aici de tot cu un simt al raspunderii nemaivazut in Romania.Multa bafta Camelia ,noi iti tinem pumnii in continuare si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #16 on: Septembrie 09, 2010, 02:05:31 pm »
multumim de sfaturi ,o sa ne luam haine cit mai groase ca sa nu fim nevoiti sa ne luam de acolo
ce face cel mic ? cred ca e bucuros  ca sta cu voi ,e normal ,nu?
dar bucuria parintilor este si mai mare  cind le sunt rasplatite eforturile

multa sanatate  si mai astept vesti

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #17 on: Septembrie 09, 2010, 03:08:30 pm »
In curand ne va da si Camelia vesti bune. N-a fost deloc usor, dar bucuria e pe masura! Fara pile, fara relatii, cu Oameni care nu pregeta cand vine vorba de viata acestor micuti.
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #18 on: Septembrie 09, 2010, 04:01:21 pm »
asteptam cu nerabdare vestile cele bune care ne vor bucura pe toti pentru a demonstra tuturor ca intr-adevar fara pile si relatii cu care s-au obisnuit multi se pot rezolva si problemele noastre
doar ca suntem supusi  la multa umilinta din partea celor care taie si spinzura
  DAR NIMIC NU MAI CONTEAZA CIND OBTII CE TI-AI PROPUS ,UITI TOT

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #19 on: Septembrie 09, 2010, 05:45:13 pm »
  Sunt cam epuizata dar am reusit si am obtinut formularul.  Am formularul in mana! Acum sunt cam obosita dar voi reveni cu mai multe amanunte.
« Last Edit: Septembrie 09, 2010, 10:05:17 pm by kamy »

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #20 on: Septembrie 09, 2010, 05:54:19 pm »
Mariana, dincolo de aceste hartii, semnaturi, oameni sau neoameni, nu trebuie sa pierdem din vedere ca se afla mai binele si viata copiilor nostri.

Nu demonstratii avem de facut aici, dar daca vom intelege sa ne sustinem drepturile[si asta nu se poate fara a le cunoaste], sa nu mai cedam atat de usor panicii, tentatiei de a apela la spaga si la trafic de influenta, cu siguranta am mai taia din aplombul celor care-si permit  sa incalce legea, sa te poarte pe drumuri, sa te umileasca . O buna parte a rezistentei de care ne lovim la ghisee  vine de aici.

If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

laurean74

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #21 on: Septembrie 09, 2010, 07:38:27 pm »
Servus la toata lumea.
Multmim, noi suntem bine, am fost la control la D-l Nicolescu la sf lunii iulie, e totul bine.
Andreea creste iar pe zi ce trece, e tot mai nazdravana.
Ma bucur pentru toti cei care pleaca spre d-l doctor Sandica.Sa aiba nadejdea si speranta ca totul se va rezolva foarte bine.
Cei care pleaca in BO se pot informa asupra vremii la urmatorul link.:
http://weather.yahoo.com/germany/north-rhine-westphalia/bad-oeynhausen-636481/;_ylt=AtUG0yWTHjDeLyqAmc_2m5SLYDIB?unit=c
« Last Edit: Septembrie 09, 2010, 09:53:12 pm by laurean74 »

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #22 on: Septembrie 09, 2010, 11:23:20 pm »
Felicitari Camelia! ma bucur ca aveti in sfarsit fprmularul si ca veti ajunge acici,pacat ca nu ne vom intalni,probabil ca luni noi plecam dar va tinem pumnii si sa ai incredere ca totul va fi bine .Asteptam vesti.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #23 on: Septembrie 10, 2010, 01:55:25 pm »
Buna, Laurean, e bine ca ne dai vesti despre Andreea si ca ele sunt bune. Asta-i ceea ce ne dorim in primul rand. Cat despre nazdravaneala, pai asta-i treaba lor :P

Mikidi si Mateiut, asa-i, nemtii se ocupa bine si cu simtul raspunderii, nu ne-ar strica sa fim si noi un pic mai nemti :)

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #24 on: Septembrie 10, 2010, 03:10:25 pm »
Aici o prognoza pe o perioda ceva mai lunga.

edit: nu stiu de ce nu functioneaza linkul ascuns?

http://www.intermeteo.com/europe/germany/bad_oeynhausen/10day.html
« Last Edit: Septembrie 10, 2010, 05:08:29 pm by mQQm »

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #25 on: Septembrie 10, 2010, 06:31:55 pm »
Bunaaaa!
De la 30 grade apa marii, la 18 grade temp. aerului ...nu-mi place, dar ma bucur sa va regasesc, sa fim aici impreuna!

Ce vesti bune am gasit!!! Kamy, ma bucur mult ca ati reusit sa obtineti formularul, cand ai timp poate ne spui cum a decurs totul. Cred ca acum sunteti ocupati cu bagaje si tot ce mai e de facut inainte de plecare.

Cristina, ce repede veniti acasa sau ce repede a trecut timpul ...Matei este un copil grozav daca a reusit sa se refaca atat de repede.
Mi-am amintit cand ai scris prima data pe forum, erai dezorientata si nu stiai ce sa alegi, Tg. Mures sau Germania, acum cred ca ai inteles de ce toata lumea ti-a sugerat sa mergeti la Dl.Dr. Sandica.

Laurean, daca Andreea este nazdravana, inseamna ca e bine, e sanatoasa, ma bucur sa aud vesti despre voi.

Mara, multumesc inca o data!

Doina, nu am rezistat in vacanta fara sa stiu ce faceti  :), despre Matei am primit un mesaj de la Mara si aflasem ca e totul bine, dar eu vroiam sa stiu ce face si Kamy, ma gandesc la toti copilasii, pentru ei si voi sint aici in fiecare zi.
« Last Edit: Septembrie 10, 2010, 07:03:15 pm by nicoleta »

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #26 on: Septembrie 10, 2010, 08:34:59 pm »
bine ai revenit
 dupa cum vezi s-au rezolvat deocamdata hirtiile  ,urmeaza partea cea mai importanta

ce mai stii de fetita din arad ? oare au obtinut formularul si daca da oare cind trebuie sa fie acolo ? 

as vrea sa intre cit mai multi pe forum si sa ne impartaseasca fiecare  cite ceva din experienta lui

multumesc

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #27 on: Septembrie 11, 2010, 09:01:30 am »
Deci, nu ma inselasem ieri, erai pe receptie. Si iti urasem si bun venit  :( Cand am vazut ca iesi, m-am gandit ca totusi citesti de pe telefon ...
Cam socanta trecerea de temperatura dar de sapt viitoare isi mai revine vremea...

Da, vesti bune! Cum romanii nu sunt nemti   :) din pacate vestile bune mai trebuiesc si ajutate sa se intample dar incet, incet poate ne facem si noi mai nemti   :) Numai daca am intelege ca asta depinde extrem de mult de ce face fiecare in dreptul lui in momentul in care se confrunta cu o situatie... Si slava Domnului, situatii la tot pasul...

La multumiri si provocari nu raspund  :)

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #28 on: Septembrie 11, 2010, 11:45:22 am »
Mateiut, ati scos firele?  Ce spune Dl Dr?  S-a vindecat frumos?

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #29 on: Septembrie 11, 2010, 02:30:03 pm »
ce face mateiut ?cum s-a descurcat cu scosul firelor,imi inchipui ca bine .
acum va relaxati impreuna cu cel mic si imediat veti fi acasa
soli nu am mai primit de mult vesti de la tine ,ce face bella?te astept cu vesti bune

sanatate tuturor