Author Topic: vreau o parere  (Read 3606 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: vreau o parere
« Reply #45 on: August 21, 2010, 08:55:32 am »
Ca  sa nu te lasi cuprinsa de frica citeste legea, si vei vedea ca nu au nici un temei legal sa-ti ceara asta.
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #46 on: August 21, 2010, 09:03:38 am »
Verifica mail-ul.
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #47 on: August 21, 2010, 11:34:57 am »
Buna.Va rog frumos ajutati-ma.....e cineva care  a depus dosarul la casa de asigurari si a avut nevoie de actele care mi-au fost cerute in plus, adica:de un act de la clinica din germania prin care se specifica costurile interventiei chirurgicale si ca suntem pe o lista de asteptare.Va multumesc mult si astept raspuns cat mai repede.

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #48 on: August 21, 2010, 03:10:02 pm »
Buna

Cristina vad ca si tu ai probleme cu obtinerea formularului. Eu cred ca au "o nota interna" prin care li se cere celor de la CAS sa nu mai aprobe folmulare E112. Nu se poate explica altfel. Cristina si Mariana, nu va lasati!!!
Noi ieri am fost la control la Dr Lacatusu si chiar m-a intrebat de Mariana daca a primit raportul si Cd-ul. I-am zis ca a depus dosarul si ca asteapta raspunsul. Acest om minunat mi-a zis asa : NU AU COMPETENTA NECESARA SA REFUZE !!! DACA INTERVENTIA SE AFLA IN LISTA CELOR DECONTABILE, EI SUNT OBLIGATI SA ELIBEREZE FORMULARUL !!!
Mergeti cu avocat, "spargeti-le geamurile", "dati-le in cap" - nu instig la violenta de asta am pus ghilimele, ma refer la figurat - si nu in ultimul rand anuntati presa. Cred ca un titlu de genul : CAS Brasov (Constanta) refuza dreptul la viata al ... nu ar face mare placere acestora...
Luptati !!!
Va tin pumnii si va urez multa, multa bafta!!!
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #49 on: August 21, 2010, 04:35:16 pm »
Mateiut, am postat legea la subiectul "Obtinerea formularului E 112". Si nu te lasa, e dreptul la viata al copilului tau, nu pleca de la ei pana nu obtii in scris in baza carui articol, paragraf,...din lege iti cer ei aceste lucruri. Pentru ca nu ai nicio garantie ca dupa ce le vei aduce pe acestea nu-ti vor cere altceva. Si intreaba-i pe cei de la Casa daca realizeaza ca pericliteaza, in felul acesta, viata copilului tau? Care trebuie sa ajunga de urgenta sa fie operat? Si ca in 5 zile ar fi trebuit, conform legii, sa primesti un raspuns de la ei, nu sa nu se fi uitat pe dosar.

Doina, chiar de ar exista o asemenea circulara, institutia asta trebuie sa respecte si ea legislatia. Deci, daca noi ne supunem legilor acestei tari, e cazul s-o faca si ei.
« Last Edit: August 26, 2010, 08:36:13 am by mQQm »

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #50 on: August 22, 2010, 10:30:41 am »
dragilor sa stiti ca am sunat si la fundatia "salveaza vieti "si mi s-a spus ca miercuri in caz ca voi primi raspuns negativ sa fiu pregatita pentru a face presiuni cu presa si televiziunea
bineinteles ca voi merge pina la capat
trebuie sa reusim !!!!!!

mai vorbim

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #51 on: August 22, 2010, 12:17:31 pm »
  Mariana si Cristina din pacate eu nu pot decat sa va incurajez si sa ma gandesc la voi sa reusiti si poate ca ar trebui asa cum spunea si Doina sa mergeti insotiti de un avocat. Poate ca unii asteapta sa fie fortati sa respecte legea.
 Nu va lasati si faceti presiuni atata timp cat legea este pentru toti!

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #52 on: August 23, 2010, 12:26:47 pm »
Mariana, foarte bine ca ai luat legatura cu ei!
Banuiesc ca ei stiu foarte bine legislatia si te pot ajuta in cazul in care ti se refuza din nou formularul, dar sa soliciti in scris refuzul.
Eu sper totusi sa ti se aprobe, va tin pumnii.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #53 on: August 23, 2010, 12:30:09 pm »
Cristina, ai reusit sa iei legatura cu Dl.Dr. Sandica sau cu secretara dansului?

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #54 on: August 23, 2010, 01:56:08 pm »
Buna Nicoleta! Nu am reusit sa iau legatura cu domnul doctor Sandica, adica eu i-am scris de vineri dar nu am primit nici un raspuns deocamdata......mai astept....poate imi raspunde

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #55 on: August 23, 2010, 02:28:40 pm »
am si eu o intrebare :ai fost azi la casa de sanatate ca sa le ceri sa-ti arate in ce lege si la ce paragraf scrie ca ai nevoie de acea hirtie? din cite stiu eu nu trebuie

iti doresc mult succes,trebuie sa reusesti

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #56 on: August 23, 2010, 04:33:53 pm »
In sfarsit avem vesti bune.......m-au sunat cei de la casa de asigurari si mi-au zis ca pot merge sa ridic formularul . S-a rezolvat  intr-un final ,cu putin "ajutor" .Acum abia astept sa treaca ziua de azi si sa ajung maine dimineata sa-l iau.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #57 on: August 23, 2010, 08:09:38 pm »
ma bucur din suflet pentru voi ,deci din cite stiu despre voi aveti programare pentru 30 august
nu prea am inteles care a fost acel ajutor sa inteleg cu"PILE"???,dar acum nu mai conteaza bine ca aveti formularul
sa va intoarceti cu vesti bune

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #58 on: August 24, 2010, 10:37:26 am »
Cristina, te asteptam cu vesti, cu formularul in mana :)

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #59 on: August 24, 2010, 12:18:37 pm »
Gata am luat si formularul,acum il trimt domnului doctor Sandica ca sa fie sigur si el ca-l avem;dar am inteles ca el e in concediu si sper sa citeasca mailul pana pe 30 august cand plecam ca sa ne astepte la aeroport de la spital.Acum incep emotiili mai mari dar trecem si peste astea cu ajutorul lui Dumnezeu si cu incurajarile celor de pe forum.Revin mai tarziu