Author Topic: vreau o parere  (Read 3364 times)

0 Members şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

mateiut

• Full Member
    • View Profile
Răspuns: vreau o parere
« Reply #15 on: Iunie 15, 2010, 10:27:14 am »
Buna nicoleta! Nu am renuntat.. dar in zadar....l-am sunat in fiecare zi dar nu raspunde, si noi speram din tot sufletul sa ajungem la timp in Germania dar timpul trece f repede si deocamdata nu am rezolvat nimic in ceea ce priveste formularul E112 :(. Iti multumesc din suflet ptr incurajari.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #16 on: Iunie 15, 2010, 12:45:05 pm »
Cristina, pe prima pagina a site-ului, la "Clinici" este si un numar de fix de la spitalul Fundeni, incearca sa suni si acolo, nu stiu sigur daca numarul este de la centrala, daca da, sa-ti faca legatura la Pediatrie, etajul VII, intrebi acolo de dl. Dr. Nicolescu.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #17 on: Iunie 15, 2010, 01:43:35 pm »
cristina numerele de telefon de la spitalul  fundeni unde am vorbit eu pentru ioana dar nu ne-au putut primi pentru ca ea a implinit 18 ani   sunt urmatoarele

021/3180425
  021/3180426

aici iti va raspunde sigur si vei putea cere relatii
 incearca pe la 9 dimineata

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #18 on: Iunie 15, 2010, 03:28:25 pm »
Va multumesc din suflet,am sa incerc sa sun si la spital.....Nicoleta nu ai un numar de mobil de-al dl. doctor?Eu am unul pe care il sun dar nu raspunde....

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #19 on: Iunie 15, 2010, 07:23:51 pm »
suna fara probleme ,asistentele de acolo sunt dragute si iti vor spune tot ce ai de facut si cum sa iei legatura cu doctorul nicolescu
daca puteam sa rezolv acolo mi se spusese sa merg cu toate analizele facute inclusiv exudat faringian si nazal
dar suna si vezi ce ti se spune

mult succes

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #20 on: Iunie 16, 2010, 10:08:19 am »
Multumesc mariana..... am sunat la spital dar dl.doctor este in concediu, ne-au zis sa revenim dupa 22. Mariana voi ce ati mai facut? ati rezolvat ceva?

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #21 on: Iunie 24, 2010, 10:01:45 am »
Cristina, ati luat legatura cu dl.dr. Nicolescu?

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #22 on: Iunie 28, 2010, 11:09:53 am »
Buna! Am sunat la spital, am vb cu asistenta dl. dr. Nicolescu si mi-a zis ca il pot gasi abia dupa 5 iulie...incercam sa-l sunam atunci sa vdm ce ne zice.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #23 on: Iunie 28, 2010, 12:15:35 pm »
Cristina, nu mai este mult pana pe 5 iulie, saptamana viitoare poate luati legatura cu dansul si demarati obtinerea raportul medical.

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #24 on: Iunie 28, 2010, 02:43:57 pm »
Asta si incercam sa facem,speram si sa reusim..

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #25 on: Iulie 06, 2010, 07:17:38 pm »
Buna tuturor! Am promis ca vin cu noutati despre cazul nostru.Intr-un final am reusit si am dat de domnul Alin Niculescu  ;dumnealui  a zis ca incearca sa ne ajute cu raportul medical pentru E112 dar a ramas sa-l sun saptamana viitoare ca intre timp sa i=a legatura cu Dl.Dc.Sandica si sa discute despre cazul nopstru.Dumnealui a zis ca e un pic cam tarziu pentru operatia Glenn ,ca trebuia facuta pina a implini Matei 6 luni  si 6 kg(acum are 10 si 7.200kg),dar ca se poate de incercat.Acest lucru m-a pus pe ganduri, pt ca cei de la Tg.Mures au zis ca nu e nici o problema si ca se poate opera si mult mai tarziu.Sincer nu mai stiu ce sa cred..........sint ingrijorata,dar daca domnul Sandica  ne-a chemat pe 30 august  cred ca stie el cel mai bine.Acum ma rog la bunul Dumnezeu sa reusim  sa obtinem acest raport medical si ulterior E112, pentru ca timpul trece repede iar data de plecare se apropie.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #26 on: Iulie 07, 2010, 11:44:58 am »
Cristina, va tin pumnii, sunt sigura ca veti obtine raportul si formularul. Esti acum in contact cu doi oameni deosebiti, care sigur vor face tot posibilul sa va ajute.

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #27 on: Iulie 13, 2010, 04:46:54 pm »
Buna tutoror! Deocamdata noutati nu avem,asteptam sa vedem ce rezolvam cu raportul medical am vb cu domnul dc.Nicolescu si acum astept un raspuns pe email; intre timp am fost sunati de la Tg. Mures sa ne anunte ca au primit substanta de constrast si ca ne-au programat pentru cateterism pe data de 18 august.Sincer sunt intr-o dilema ca nu stiu cum sa procedez, sa merg  la ei sau sa incercam in continuare sa ajungem in Germania.As vrea sa fac cum e mai bine si nu vreau nici sa supar pe nimeni(de la Tg.Mures). Dati-mi un sfat

laurean74

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #28 on: Iulie 14, 2010, 03:46:46 pm »
E o decizie grea pe care tu trebuie sa o iei...
Eu una, as opta pentru Germania! Odata ajunsa acolo totul merge ca pe roate!
Esti sigura ca aici la Tg. Mures nu o sa te amane din nou?
Fetitei noastre i-a facut  Glenn-ul la 9 luni.
Dumnezeu sa te lumineze sa iei decizia buna.
Sanatate!

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #29 on: Iulie 15, 2010, 01:25:06 pm »
Cristina, te cred ca esti in impas, nu stii care este cea mai buna alegere, dar numai voi hotarati.
Experienta mea cu Tg. Mures nu este una placuta, dar poate la voi a fost altceva.
Va doresc sa luati cea mai buna decizie!