draga cristina ,eu cred ca nu ar trebui sa astepti. Eu am o poveste asemanatoare cu a ta ,acum 18 ani am nascut primul meu copil ,o fetita pe nume ioana .Cind trebuia sa iesim din maternitate mi s-a spus ca fetita are mcc : tetralogie fallot cu atrezie de artera pulmonara .Am crezut ca va cadea cerul peste noi dar cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns ziua de azi.In 1994 i-a fost pus la mures un sunt sistemico pulmonar de 4 mm dar care acum nu mai este functional , i s-au dezvoltat niste colaterale care tin locul suntului .De 18 ani medicii din Romania imi spun ca in tara la noi nu este nimic de facut dar nici in alta parte . eu am avut incredere in ei si mare greseala am facut.Anul acesta in ianuarie nu s-a simtit prea bine si am fost internate in spital ,apoi am cautat pe net orice informatie legata de atrezia de artera pulmonara si am dat de acest forum {un lucru extraordinar}}
la sfirsitul lunii martie am primit un raspuns de la doctorul sandica cu programare pentru luna mai in 27 .De doua luni am suportat multe umilinte pentru a obtine prin casa de asigurari cei 22500 euro necesari pentru investigatiile si tratamentul din germania ,dar nu am reusit sa facem nimic deoarece la casa de asigurari din brasov ne-a fost refuzat formularul e112 .M-i s-a pus intrebarea : ca ma joc cu banii publici?

?
astazi am fost la brasov la clinicile icco ,clinici particulare unde vom face pe 24 iunie un cataterism dar vom plati 1000 lei deoarece la mures am inteles ca nu avem nici o sansa ,si nu avem timp de pierdut ,domnul doctor sandica a spus ca ne poate reprograma la inceputul lunii septembrie si noi trebuie sa construim din nou dosarul pentru formularul e 112
medicii de aici il cunosteau pe domnul doctor sandica si chiar m-au indrumat catre dinsul , spunindu-mi ca este adevarat ca in romania nu s-a facut acest tip de interventie , oare ei cum de si-au dat seama si cei de la bucuresti care mi-au completat raportul medical ,nu?

domnul doctor mi-a spus ca el a facut acesta operatie in italia alaturi de alti medici si daca cumva in germania mi se spune ca nu se face ar fi de acord sa o faca dinsul!!!!!!!!!!
oricum este vorba de trei operatii de corectie dar pina azi nimeni nu mi-a spus ceve de genul acesta
am fost foatre multumita de felul cum am fost tratata si de cum arata acest mini spital { ca in strainatate}
draga cristina este un drum lung si umilitor dar pentru copii merita sa facem tot ce putem
tinem legatura ,multa sanatate si putere {o gasesti pe acest forum ,la nevoie }
mariana si ioana boca