Asa cum am promis revenim cu povestea micuteti Andreea-Ioana.
S-a nascut intr-o zi de 10 iunie 2009, la ora 10:10.

, 3,8 kg, 51 cm, la maternitatea din Fagaras.
La varsta de 1 luna am observat ca nu ia in greutate, avea probleme de respiratie, se cianoza. Am fost indrumati spre clinica din Tg Mures unde s-a pus diagnosticul de Ventricul Unic tip ventricul drept,defect septral atrial restrictiv,hipertensiune pulmonara.
In data de 31 iulie a fost operata urmand ca urmatoare operatie sa fie stabilita ulterior.
In luna noiembrie 2009 a fost programata pentru efectuarea unui cateterism in urma caruia nu s-a putut masura presiunea din artere,etc si in urma caruia s-a ales cu o tromboza de artera femurala stanga, 2 luni de injectii in burtica cu Clexane, "datorita profesionalismului' medicului care a efectuat aceasta operatie.Nu au putut "trece" cu cateterul de un banding de 1 cm !!!
Dupa multe amanari si drumuri inutile am luat legatura cu D-l Dr. Sandica, in ianuarie 2010 iar la 1 martie am fost programati pentru internare si tratament in Bad Oeynhausen,Germania.
In data de 5 martie am fost operati interventia numindu-se anastomoza cavo pulmonara superioara. Dupa perioada de spitalizare am ajuns in sfarsit acasa,unde acum suntem bine, mancam ne jucam, facem ce face orice copil de 9 luni (cu unele mici rezerve,desigur

)
Urmatoarea operatie,numita Fontane, tb sa o efectuam atunci cand fetita va avea in jur de 18-20 kg.
Nu va inchipuiti ce atent sunt tratati copii acolo, cata grija au de ei si de parinti, ce corect comunica cu noi. Totul este la superaliv in comparatie cu ce este in spital la noi.
Micuta noastra este o super fetita,rezistand cu bine atator incercari.
Multumim lui Dumnezeu pentru ajutor si D-lui Doctor Sandica pentru ca exista.
As vrea sa ii rog pe TOTI parintii care au probleme cardiace cu copii lor sa-l contacteze pe d-l doctor Sandica.
Adresa mea de mail este:
laurean74@hotmail.com,unde voi raspunde cu drag tuturor.