Author Topic: Sa ne cunoastem (2)!  (Read 11848 times)

0 Members şi 3 Vizitatori pe acest subiect.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (2)!
« Reply #30 on: Aprilie 03, 2010, 11:00:02 pm »
Dragii mei, parinti si copii minunati, va doresc ca Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca multa sanatate, armonie, lumina si tot ce va doriti.
« Last Edit: Aprilie 03, 2010, 11:12:13 pm by nicoleta »

codrutzu24

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #31 on: Aprilie 06, 2010, 02:33:11 pm »
dragi parinti,dak aveti vreun raspuns stiintific privitor la cauza acestor malformatii ce sunt in crestere ca nr de cazuri, lamuriti-ma si pe mine pt ca st destul de speriata in cond in care ne gandim la un fratior sau surioara pt codrut si nu stem in stare sa mai trcem prin ce am trecut .poate reusesc cumva sa mi dau s4eama cum pot preintampina asa ceva in viitor. va multumesc multa sanatate copilasilor si tinem pumnii celor care urmeaza sa fie op

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #32 on: Aprilie 07, 2010, 09:32:58 pm »
Hristos a inviat !

Mariana, cum a fost astazi, cum a reactionat Ioana?
Nimeni nu cred ca vrea sa auda de spital, dar ea este mare si cred ca intelege ca asta ar fi sansa de a merge in alt fel de spital, la alt fel de medici si unde pentru ea va fi salvarea si sansa la o viata normala.
Va tin pumnii sa obtineti formularul !!!

Diana, vei vedea ca binele facut de intoarce inzecit!
Exact ce iti spuneam si eu sau mai bine spus exact cum gandesc si eu, daca sunt sanse 1% sa se obtina ceva, trebuie incercat!
Va fi un haios Rares cu ochelari, mai ales ca pentru bebelusi sau copii mici sunt rame foarte frumoase si haioase. Va tin pumnii, chiar daca drumul este lung si greu, are Rares o mamica minunata si sunt sigura ca va fi bine.
Despre Raul ce vesti ne dai, cum sunt?
Ati petrecut Pastele impreuna?

Codrutzu, din cate am citit eu, nu foarte mult, recunosc, pot si multiple cauze (fumat, alcool, droguri, medicamente etc.), dar nu s-a demonstrat ca vreuna dintre acestea ar da aceste malformatii, sunt mame care au o viata exemplara si totusi ....dar in afara de acestea trebuie sa ne gandim ca traim intr-o lume poluata, ca mancam nici noi nu ce si tot asa. Daca va mai doriti un copil nu trebuie sa te gandesti la ce probleme pot aparea, mai bine ganditi pozitiv si mergeti mai departe  :)

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #33 on: Aprilie 07, 2010, 10:40:01 pm »
Doina ati gasit pana mersul trenurilor?
www.dbahn.com
Daca nu va descurcati astept un telefon.

dragoslava

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #34 on: Aprilie 07, 2010, 10:54:17 pm »
Hristos a inviat!
Draga Nicoleta, sunt sigura ca Rares va fi bine si cu vederea pana la urma, de azi am inceput sa-i pun un plasture special pe ochiul drept, pana mergem la control peste 3 luni trebuie sa-i acopar zilnic ochisorul timp de 3 ore. A plans asa de tare! Nu m-am rabdat si dupa 2 ore i l-am dat jos. L-am tinut doar in brate, m-am jucat de el, avea momente cand uita si radea, dar pana la urma iar plangea. Se va obisnui pana la urma...
Raul e si el bine, parintii lui au o singura problema, nu reusesc sa gaseasca in farmaciile din Timisoara un lapte praf mai special pe care trebuie sa i-l dea pana peste 2 luni cand merg la control. Din cauza problemelor pe care le-a avut dupa operatie Raul trebuie sa tina un regim mai special si nu are voie decat lapte praf cu maxim 1% grasime, dr Sandica le-a scris Humana MCT sau Milupa Basic F (parca...). Tatal lui Raul a fost la o gramada de farmacii prin oras si nu gaseste. Chiar azi i-am trimis mesaj dr Sandica sa vedem daca recomanda si altceva in afara de Humana asta si Milupa nu stiu cum.
Poate ne sfatuiesc ceva parintii care au avut aceeasi problema? Aveti vreo recomandare? Eu stiu, de exemplu de un lapte praf special de la Nestle, Nutren Junior, care in Romania se gaseste doar la farmaciile Sensiblu si costa vreo 52 ron cutia. Dar nu stiu daca se potriveste asta, sa vedem ce zice dr Sandica.
In rest, nu mai am noutati :). Multa sanatate si numai bine tuturor.
Diana

codrutzu24

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #35 on: Aprilie 08, 2010, 12:27:36 am »
BUNA SEARA!Codrut a mancat nutren junior vreo 2 ani a sa poata lua in greutate;nutren fiind un lapte cu 250 kcal pe 250 ml foarte bun postop, in diete, intolerante la lactoze,gluten etc are reziduu foarte mic si se digera f bine. dak vreti sa ingrasati copilul da-ti-i nutren; la noi efectele au fost spectaculoase la 3 ani jumate avea 10 kg , iar dupa 1 an de nutren mancat doar o masa pe zi,  avea 18 kg. Noi am fost foarte multumiti de el , se mai gaseste la cityplus farmacie si pt cei din  Bucuresti la agifarm,dar este destul de scump si are un masuroi de in 3 -4 zile se termina cutia.Cam atat, sper sa va ajute informatiile, noapte bunica

ana maria

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #36 on: Aprilie 08, 2010, 02:36:29 pm »

Buna Diana,
Ma bucur sa aud vesti despre Raul.
Cred ca laptele  acela este dietetic...
Eu am gasit ceva pe internet, sper sa fie de ajutor...

http://www.farmaciadeacasa.ro/nestle-nan-lapte-fara-lactoza-pentru-regim-dietetic-400g-p-641.html
http://www.farmaciadeacasa.ro/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=humana
Ana Maria

Mikidi

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #37 on: Aprilie 08, 2010, 11:02:16 pm »
Buna seara! HRISTOS A INVIAT! Sa va dea Dzeu sanatate voua si copiilor vostri, putere sa treceti cu bine peste toate si sa puteti zambiti din nou vietii!

Luni vom depune dosarul la CASMB, sa avem bafta!

Am auzit ca dl.dr. Suciu e plecat din tara cu fetita lui, care are probleme de sanatate si ca va lipsi mult. Singurul om care mai facea ceva la Tg. Mures e plecat si el....

Nu stim ce vom face cu transportul de la Dortmund la BO, daca trebuie facuta rezervare la tren si cum, dar si cu cazarea pt amandoi parintii. Voi cum ati procedat, cele care ati fost insotite de sot? Se poate caza si el la Mc Donald sau trebuie cautat din timp o pensiune mai ieftina?

Multumesc si toate cele bune,
Luminita si Dimi

dragoslava

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #38 on: Aprilie 09, 2010, 09:58:25 am »
Fetelor, multumesc pentru sugestii, variantele astea le-am vazut si eu prin farmacii, dar nu stiu daca are voie... dr Sandica nu a raspuns, Mihaela mi-a spus ca poate inca nu s-a intors, venise in tara inainte de Pasti si poate e in concediu.
Lumi, parintii lui Raul au avut transportul asigurat (gratuit) de la Dortmund la BO. Cazarea a fost gratuita pentru ambii parinti, au avut o camera in casa McDonald, cu acces la baie, spalatorie, bucatarie. Mama nu a stat deloc noaptea cu Raul in spital, din cate am inteles ziua puteau sta intre anumite ore in salon. Cred ca cel mai bine ar fi ca dupa ce obtineti formularul si i-l trimiteti scanat dlui dr (noua ni l-a cerut, ca sa verifice ca e in regula) sa intrebati si de transport si de cazare. Sigur se va rezolva, costurile sunt acoperite prin formular, pe langa cele legate de operatie, tratamente, etc. Asa am inteles eu.
Bafta cu formularul! Nu va lasati, e dreptul vostru.
Diana

Mikidi

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #39 on: Aprilie 09, 2010, 02:02:45 pm »
Multumesc mult de raspuns! Nu cred ca ne acopera si cazarea, insa de transport am auzit de la dr Nicolescu, ca ne asteapta cu o masina care ne va duce la BO. E mai ieftin sa stai la Mc Donald decat la orice pensiune.
Cat despre formular sigur il obtin, eu sunt bataioasa de felul meu :))) ceea ce va doresc si voua.

Usor ironic este ca pana acum un an, eu faceam rost de bani, asta timp de ani de zile, pt alti copii bolnavi...multi...acum a venit randul meu:((. Prin natura jobului meu desigur...

Deci, voi scana formularul si il voi trimite dl. dr. Sandica. Inca o data multumiri pt raspuns.

Toate cele bune,
Luminita

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #40 on: Aprilie 09, 2010, 07:55:20 pm »
buna seara ,am revenit
azi am iesit din spital cu ioana si luni voi obtine raportul medical pe care sa il pun la dosar si sa mergem la casa de asigurari  sa il depunem pentru formularul e 112
am nimerit la o doctorita farte draguta .,  in urma ecografului dinsa mi-a spus ca e bine ca inima nu este marita  si ca s-ar putea sa existe o sansa pentru o operatie ajutatoare ,dar asta pot decide doar medicii din bad 
in rest suntem bine si asteptam cu nerabdare sa vedem ce va fi cu formularul
oare cam in cit timp vom primi un raspuns?

apropo de cazare ,mie in mesaj domnul doctor sandica mi-a scris ca transportul de la aeroport si cazarea parintilor este gratis
cred ca este adevarat din moment ce mi-a scris asta in mesaj
acum nu imi doresc altceva decit sa fie aprobat formularul si apoi vom vedea

sanatate la toti

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #41 on: Aprilie 12, 2010, 11:52:05 am »
buna si de la noi.
Am fost plecati la sat de sarbatori, am venit joi, sambata am finalizat botezul lui Darius ca noi il botezasem in spital pe cand avea 7 zile. Am tot amanat terminarea slujbei de botez ca ne era frica sa nu raceasca desi nu-l mai boteza cu apa. Acum daca tot plecam la B.O, am hotarat ca inainte de asta sa terminam si cu grija asta.
Nicoleta, nu te-am deranjat pentru ca inca n-am primit raspuns de la dr.Sandica . Noi maine plecam si inca avem masina aceea rezervata de catre dansul. Daca nu-mi va raspunde nici azi, inseamna ca vom merge pe mana lui. Eu i-am scris ca daca se poate, am vrea sa venim cu trenul...
Data viitoare vom alege cu siguranta varianta asta ca e mai ieftina.
Doamne ajuta sa ne zica de bine !
Am vorbit azi cu o fam care este acolo si mi-au zis ca trenul de la Dortmund la B.O este din ora in ora si ca pretul biletului este de 16Euro/pers. Ei au fost la gara si au intrebat pentru noi.
Acum sunt 2 familii la B.O
Astept mailul, astept....
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

Mikidi

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #42 on: Aprilie 12, 2010, 03:11:32 pm »
Buna dragelor!
Azi am depus formularul la CASMB. Ne-au rugat sa revenim peste 5 zile ca sa aflam raspunsul.
Deci...rapid, nu?
Ma bucur sa aud ca e gratis transportul si cazarea, asa mai economisim bani.

Sanatate si bafta tutror!

Lumi&Dimi

dragoslava

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #43 on: Aprilie 12, 2010, 10:29:23 pm »
Doina, drum bun si sa va intoarceti sanatosi! Cred ca ai primit deja raspunsul de la dr Sandica, ca mie mi-a raspuns tot azi, desi ii scrisesem de mai multe zile. Sigur a avut cateva zile de concediu.
Oricum, vroiam sa-ti spun ca parintii lui Raul care au mers la BO  in februarie, au fost condusi de la aeroport la BO de un sofer care avea scris numele lor pe un carton, ca sa se gaseasca. S-au speriat putin ca nu era nimeni acolo cand au ajuns ei, si au crezut ca dr Sandica a uitat sa trimita soferul, dar au asteptat putin si pana la urma a venit... 
A, si legat de Raul, tatal lui i-a gasit un lapte praf care se numeste Aptamil. Zice ca e bun.

Mikidi

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #44 on: Aprilie 13, 2010, 05:15:37 pm »
Am obtinut formularul!! I-am scris dl.dr de el si am intrebatd despre tren si cazare. Suntem tare,tare bucurosi!! Parca l-am fi operat deja :))