Hristos a inviat !
Mariana, cum a fost astazi, cum a reactionat Ioana?
Nimeni nu cred ca vrea sa auda de spital, dar ea este mare si cred ca intelege ca asta ar fi sansa de a merge in alt fel de spital, la alt fel de medici si unde pentru ea va fi salvarea si sansa la o viata normala.
Va tin pumnii sa obtineti formularul !!!
Diana, vei vedea ca binele facut de intoarce inzecit!
Exact ce iti spuneam si eu sau mai bine spus exact cum gandesc si eu, daca sunt sanse 1% sa se obtina ceva, trebuie incercat!
Va fi un haios Rares cu ochelari, mai ales ca pentru bebelusi sau copii mici sunt rame foarte frumoase si haioase. Va tin pumnii, chiar daca drumul este lung si greu, are Rares o mamica minunata si sunt sigura ca va fi bine.
Despre Raul ce vesti ne dai, cum sunt?
Ati petrecut Pastele impreuna?
Codrutzu, din cate am citit eu, nu foarte mult, recunosc, pot si multiple cauze (fumat, alcool, droguri, medicamente etc.), dar nu s-a demonstrat ca vreuna dintre acestea ar da aceste malformatii, sunt mame care au o viata exemplara si totusi ....dar in afara de acestea trebuie sa ne gandim ca traim intr-o lume poluata, ca mancam nici noi nu ce si tot asa. Daca va mai doriti un copil nu trebuie sa te gandesti la ce probleme pot aparea, mai bine ganditi pozitiv si mergeti mai departe