Author Topic: Sa ne cunoastem (2)!  (Read 11212 times)

0 Members şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (2)!
« Reply #300 on: Septembrie 04, 2010, 09:39:12 am »
   Cristina, m-am bucurat sa citesc ca sunteti bine si asa sa fiti in continuare, sa ne dati vesti bune. Copiii sunt mai puternici decat credem noi, sunt niste luptatori adevarati.
   Meme, am vazut ca aveti probleme cu gradientul si ca e posibil sa faceti mai devreme cea de-a 3-a interventie pe cord deschis. Imi pare rau sa aud astfel de vesti si mai ales ca, din cate am citit, parca, fetita ta are tot in jur 3 anisori.E bine ca mergeti la control la dr. Sandica si sigur veti fi bine de data asta. Imi pare rau si sufar cand aud cum acesti copii trebuie sa treaca prin mai multe interventii pentru ca nu s-a facut bine atunci cand trebuia.
  In ceea ce ma priveste , sapt. viitoare sigur voi obtine formularul, asa vor unii sa te mai plimbe un pic pe drumuri ca poate renunti. Insa ei nu stiu ca noi avem un singur drum " obligatoriu inainte".

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #301 on: Septembrie 05, 2010, 09:59:22 am »
Multa bafta Camelia si fa tot ce-ti sta in puteri ca sa ajungi aici in B.O. la domnul doctor Sandica ,nu vei regreta,iti aic acum din proprie experienta.Eu regret foarte mult ca nu am venit mai devreme si am tot stat dupa Tg.Mures ,dar nu mai conteaza acum,important ca Matei a ajuns aici si e bine.Sper sa ne dai  vesti bune si sa ajungeti pe 13 aici.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #302 on: Septembrie 05, 2010, 10:57:47 am »
dragii nostri ma bucur din suflet ca sunteti bine
draga cristina daca poti sa imi spui si mie daca la Mc Donald este conexiune la internet?noi o sa avem laptopul cu noi
cred ca avem si unde sa spalam haine si sa gatim ceva ,dar fier de calcat exista?
scuze de intrebari dar as vrea sa stiu lucrurile acestea ca sa vedem ce ne luam in bagaje

multumesc de ajutor  si va asteptam cu vesti foarte bune despre cel mic care dovedeste ca este un luptator

mariana

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #303 on: Septembrie 05, 2010, 02:38:21 pm »
Mariana la casa McDonald ai de toate si masina de spalat si fier de calcat si internet sa va luati un rand de haine mai groase.Mateiut e foarte bine dimineata cand am fost la el era asa bine dispus se juca cu asistenta si statea deja in fundulet iau scos tuburile de dren si sonda de urina ,tuseste mai bine.Am vb si cu domnul Sandica si n-ea zis ca e bine si probabil pe miercuri o sa-l luam cu noi la casa McDonald apoi vom mai face un control iar saptamana ailalta venim acasa.Am ramas uimiti sa ne intalnim cu domnul doctor azi duminica in spital,in Romania nu ai sa vezi asa ceva.Multumim lui Dumnezeu ca exista acest mare OM doctorul Sandica, iti confera atata liniste sufleteasca si atata incredere.............. de cand suntem aici am fost atat de linistiti sufleteste si am avut atata siguranta ca va fi totul bine cu puiutul nostru .....nici nu-ti dai seama ca esti in spital,iar cu copilul se comporta atat de bine ramai profund imppresionat.Acum trebuie sa plecam din nou la puiutul nostru,Mariana tu mai intreabat daca stam dupa operatie cu el.Ai program de vizita de la 10-12 dim,apoi de la 2-8 seara ,iar daca stai peste program un pic nuti zice nimeni nimika ,nu te scot afara pe usa cum fac cei din Romania.Fii sigura si tu si Ioana ca va fi totul bine.Mai vorbim.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Last Edit: Septembrie 06, 2010, 08:34:56 pm by mQQm »
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

syl

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #305 on: Septembrie 25, 2010, 11:27:21 am »
BUNA SEARA!Codrut a mancat nutren junior vreo 2 ani a sa poata lua in greutate;nutren fiind un lapte cu 250 kcal pe 250 ml foarte bun postop, in diete, intolerante la lactoze,gluten etc are reziduu foarte mic si se digera f bine. dak vreti sa ingrasati copilul da-ti-i nutren; la noi efectele au fost spectaculoase la 3 ani jumate avea 10 kg , iar dupa 1 an de nutren mancat doar o masa pe zi,  avea 18 kg. Noi am fost foarte multumiti de el , se mai gaseste la cityplus farmacie si pt cei din  Bucuresti la agifarm,dar este destul de scump si are un masuroi de in 3 -4 zile se termina cutia.Cam atat, sper sa va ajute informatiile, noapte bunica

Poate mai intrati pe aici sa ma invatati si pe mine cum fac cu laptele Nutern sa-l accepte. Am o fetita de 3 anisori si doar 9 kg, sunt disperata cu greutatea, mi-as fi dorit sa va gasesc mai demult. Am nascut-o cu coarctatie de aorta si abia la 11 luni ni s-a pus diagnosticul desi am vazut nnn medici ( stiti deja in RO se poate si mai rau), apoi imediat am operat-o la Tg-Mures. Avem controale la fiecare 6 luni, totul a mers si merge bine dar nu si greutatea. Ca si conformatie arata ca un copil de 2 ani, dar mental e de 4, foarte isteata. Toti care ne vad nu ne cred ca are 3 ani, ar spune ca mai putin ca e slabuta si mai scunda cu 10 cm fata de copii de varsta ei. Singurul meu sters a ramas greutatea, dupa medici nu-mi vine sa ma iau ca stiu ce am patit cu ei pana am descoperit ce are. Toti ma llinistesc ca sa am rabdare ca va incepe sa recupereze si va creste. E adevarat ca la 11 luni la operatie avea 6 kg si acum la 3 ani are 9, a mai crescut in inaltime dar tot mi se pare putin si mai ales ca-s disperata ca de aproape 1 an a stagnat in greutate.

Invatati-ma cum fac sa accepte laptele Nutren, e fff dulce si ei nu-i place dulce. Manaca doar 100- maxim 120 ml de lapte la o masa, de 2 ori/ zi, respectiv dimineata si seara. Acum ii pun in laptele ei care-i place cate 1 masura si jumatate de nutren si il dau in somn ca altfel il vomita. I-am mai pus si in iaurtel si a mers dar mananca fff putin deci cum fac sa-i maresc doza? Voi cum i-ati convins pe bebei.

Multa sanatate bebeilor si asteptam raspuns.

marika32

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #306 on: Octombrie 30, 2010, 09:39:01 am »
Buna ziua.Ma nunesc Maria,am un copil de 12 ani cu stenoza aortica subvalvulara opereata.Ni sa zis ca trebuie operata iarasi.Va rog sa ne ajutati incontro sa luam.Va multumesc din suflet.

soli

• Guest
« Reply #307 on: Octombrie 30, 2010, 10:10:04 am »
marika , buna , posteaza la '' sa ne cunoastem (3)  sau la ''cazuri nerezolvate'' in care sa detaliezi un pic ce vi se intampla , esti binevenita , si sunt sigura ca vei primi sfaturi bune de la mamele care toate au un pui bolnavior ,  pari un pic descumpanita ,cand vi s a spus ca tb sa faceti interventia ?care e diagnosticul complet ? cum a evoluat fetita ta pana la 12 ani ?
daca iti asezi gandurile sunt sigura ca vei privi altfel lucrurile si vei sti ce ai de facut !  :)