Author Topic: Sa ne cunoastem (2)!  (Read 11212 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

doina

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (2)!
« Reply #285 on: Septembrie 02, 2010, 04:18:55 pm »
Mateiut,hai puiule,da-ne o veste buna! Kamy si voi! Meme,imi pare rau ca a crescut gradientul. Va fi totul ok pana la urma. Noi in ianuarie mergem la control.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #286 on: Septembrie 02, 2010, 04:38:09 pm »
Meme, e bine ca ajungeti la control.  Medeea cum se simte?

If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #287 on: Septembrie 02, 2010, 05:38:59 pm »
  Imi pare rau ca nu vin cu vesti bune!Esec! Tot nu am facut nimic.Saptamana viitoare trebuie sa se intample ceva. Deja sunt disperata si daca pierd sansa asta din cauza inventiilor unei doamne...

meme

• Full Member
    • View Profile
« Reply #288 on: Septembrie 02, 2010, 08:03:21 pm »
Buna din nou. Medea este oarecum in regula. Are momente in care oboseste, este livida cam tot timpul in ultima perioada dar este destul de energica, chiar prea mult as zice. Am facut si un eco Holter pentru ca a avut ceva schimbari de ritm cardiac si intradevar am prins niste momente in neregula dar in rest este cat de cat bine. Asteptam sa treaca timpul si speram sa vina si momentul nostru in care sa ne bucuram alaturi de ceilalti parinti carora li s-a indeplinit cea mai apriga dorinta, sa-i vada bine.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #289 on: Septembrie 02, 2010, 08:10:24 pm »
sa dea DUMNEZEU sa ti se implineasca dorinta

MULTA SANATATE

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #290 on: Septembrie 02, 2010, 09:02:45 pm »
Puiutul nostru e bine!multumim domnului doctor Sandica si multumim lui Dumnezeu ca a iesit cu bine din operatie;acum am vb la spital si l-au detubat ,respira singurel,dar e o mica problema nu am inteles exact dar aflam mine dimineata ,in general au zis ca e ok.Abia astept sa-l vedem, sa dea Domnul sa treaca cu bine peste acest pas si sa treaca  peste aceste ore critice ,iar maine dimineata sa ne zambeasca asa cum stie el si sa ne priveasca cu ochisorii lui mari si frumosi.Sanatate tuturor si vom reveni.Doamne ajuta.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #291 on: Septembrie 02, 2010, 09:53:52 pm »
Faptul ca atat de repede a putut fi detubat nu poate insemna decat ca e bine. O sa fie bine, Cristina. Bravo! Ma bucur sa aud vesti bune.
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #292 on: Septembrie 03, 2010, 08:08:45 am »
Cristina, cum e? A rasarit soarele in Bad O? L-ati vazut pe Matei?  E posibil sa fie mai marait cateva zile, dar apare el si zambetul. Important sa fie el bine.

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #293 on: Septembrie 03, 2010, 08:41:16 am »
buna dimineata Mara!aici a rasarait soarele ,dar inca nu am ajuns la puiutul nostru cam intr-o nora vom fi la el ,speram sa fie bine revin mai tirziu,si multumesc din suflet  ca sunteti aproape de noi.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #294 on: Septembrie 03, 2010, 10:23:37 am »
intr-adevar ne-ai dat vesti bune ,sa dea dumnezeu sa fie bine in continuare

te mai asteptam cu noutati

cind ai timp poti sa imi spui si mie daca e internet acolo unde stati?

o sa te mai intreb si alte lucruri cind te linistesti

mersi  mult

meme

• Full Member
    • View Profile
« Reply #295 on: Septembrie 03, 2010, 01:53:48 pm »
Doamne ajuta pentru Matei si toti copii cu probleme de sanatate sau nu, toate sufletele astea mici au nevoie de sprijin si multa iubire.
Am rezervat bilete de avion pentru data de 18 octombrie, cu intoarcere pe 22 octombrie. Mai merge cineva atunci sau ne intalnim cu cineva in aceasta perioada acolo? Am rezervat on-line si biletele de tren pentru ca de acesta data timpul ne permite. Am primit o reducere substantiala, dar va voi spune daca totul a fost ok abia dupa ce ma voi intoarce. Testez acum acesta modalitate si sper sa nu ma incurc in vreun fel.Asta este, oricum am platit tot.
Nicoleta, am primit biletele si la cursa din Holzwickede spre Bad O. si retur nu este trecuta linia de imbarcare ci numai nr. trenului. Sunt multe linii acolo ? Avem numai 10 minute sa ne mutam dintr-un tren in celalalt.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #296 on: Septembrie 03, 2010, 04:17:20 pm »
Asteptam sa treaca timpul si speram sa vina si momentul nostru in care sa ne bucuram alaturi de ceilalti parinti carora li s-a indeplinit cea mai apriga dorinta, sa-i vada bine.

O sa vina, Meme, doar ca e cumplita asteptarea cand stii ca puiul tau nu e bine.
Nicoleta momentan nu are acces la comp, dar stai linistita ca in cateva zile iti va raspunde. Sigur tine pumnii stransi lui Mateiut despre care asteptam in continuare vesti.

toate sufletele astea mici au nevoie de sprijin si multa iubire.
Asa e, multa rabdare si iubire neconditionata.

meme

• Full Member
    • View Profile
« Reply #297 on: Septembrie 03, 2010, 04:50:48 pm »
multumesc pentru incurajari

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #298 on: Septembrie 03, 2010, 11:12:21 pm »
buna seara! Matei e bine ,azi a si mincat de 2 ori cel putin cat am stat eu cu el pina la ora 8 a mincat cate 2 biberoane odata ,i-a scazut si tensiunea arteriala care crescusera aseara acum e ok,doar ca are un pic de secretii si tuseste dar ii dau tratament si multe inhalatii in rest a fost detubat la 5 ore dupa operatie si respira singurel.E  un luptator si speram sa se recupereze cat mai rapid si fara complicatii.Aici mai sunt vreo 6-7 familii din Romania dar ei sunt cazati la casa Sonntag,iar noi la Ronald Mc Donald.In rest e totul bine.Mai revenim maine.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #299 on: Septembrie 04, 2010, 08:04:35 am »
Faptul ca a putut fi detubat atat de repede si ca mananca e cum nu se poate mai bine.
azi a si mincat de 2 ori cel putin cat am stat eu cu el pina la ora 8 a mincat cate 2 biberoane odata
Pai acum recupereaza :))) Sigur ca e un luptator!!! Toti copilasii acestia ne dau atatea lectii de viata, ideea e sa vrem noi sa le vedem.