Mariana, va tin pumnii si voua sa obtineti formularul, trebuie. Ioana ce spune despre toate aceste demersuri, ea vrea sa mearga in Germania, e incantata?
Lumi, bravos !!!!
Cand aveti programare pentru operatie?
La clinica aveti tot ce trebuie, iar la McDonalds Haus la fel, sa nu va luati bagaje multe. Mie preturile mi s-au parut mai mici la Penny Market decat in Romania, asa ca va luati de acolo ce va trebuie.
Din cate am inteles de la parintii care au mers de curand in Germania, clinica asigura transport gratuit doar celor care merg pentru operatie, cei care merg la control pot merge cu trenul, asta fiind varianta mai putin costisitoare sau pot solicita transport de la clinica, dar costa mai mult.
Vroiam sa va intreb, in mai (10-12 mai) cu cine ma intalnesc in Bad O.? Noi vom merge atunci la control si mi-ar face mare placere sa ne vedem.
Diana, cum ii este lui Raul cu Aptamil?
Ma gandeam ca poate ar trebui sa le trimiti un mail celor de la Humana, sa-i intrebi care e corespondentul laptelui recomandat din Germania dar pe care aici nu il gasiti. Poate au aici ceva similar sau chiar acelasi produs dar sub alta denumire.