Author Topic: Sa ne cunoastem (2)!  (Read 11848 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Sa ne cunoastem (2)!
« Reply #270 on: Septembrie 01, 2010, 10:49:17 am »
Mariana, in cat timp ai primit raspunsul de la Casa Nationala?
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #271 on: Septembrie 01, 2010, 11:02:13 am »
destul de tirziu aproape 3 saptamini
m-am gandit sa apelez si eu pentru kamy acolo dar nu cred ca va primi in timp util raspuns  dar am acasa un nr de telefon de la cea care se ocupa de formulare europene de  la cas bucuresti ,o cheama andreea urdareanu si o sa cerem relatii si acolo
asta este un nou motiv al celor  de la casa da sanatate

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #272 on: Septembrie 01, 2010, 11:21:03 am »
Este f posibil sa fie.
Un raspuns in scris ar fi fost mai bun, pt ca-l putea prezenta CJAS. Telefonic o ajuta sa stie care-i realitatea. Tot e ceva.
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #273 on: Septembrie 01, 2010, 11:30:32 am »
Kamy, asa cum ti-am scris pe PM, pe rapoartele medicale ale nepotelului meu nu apare nici un cod.
Daca dureaza asa mult sa primesti un raspuns in scris de la CNAS, mai bine suna la ei si intreaba daca trebuie acel cod scris de catre medic sau nu.
Daca la telefon infirma povestea referitoare la coduri, intrebi cu cine ai vorbit, iti notezi numele si cand mergi la CNAS ai un argument in plus in sustinerea depunerii dosarului.

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #274 on: Septembrie 01, 2010, 04:28:53 pm »
Kamy, ai sunat La CNAS?

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #275 on: Septembrie 01, 2010, 07:17:11 pm »
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Sunt convinsa ca nu exista asa ceva iar cei de la Galati trebuie sa aiba aceeasi lege. 

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #276 on: Septembrie 01, 2010, 08:04:39 pm »
sa nu credeti ca v-am uitat dar nu am avut timp sa intru pe forum ,am fost cu ioana ca sa luam pasaportul
kamy trebuie sa mergi la casa de asigurari si sa-ti insusesti foarte bine legea ca sa-i poti raspunde acelei doamne cu cuvintele din lege adica ea nu trebuie decit sa vada daca interventia se afla in pachetul de baza  si sa sa existe motivele pentru care nu se poate face in romania
aceste lucruri sint scrise pe raportul medical fiind singurele lucruri pe care le verifica medicul sef al casei de asigurari

PRIN LEGE nu au voie sa se lege de altceva

incerc si eu sa sun miine la bucuresti

FII PUTERNICA  MIINE  SI ARATA CA TU CUNOSTI LEGEA

doina

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #277 on: Septembrie 01, 2010, 10:33:49 pm »
Kamy, imi pare rau ca intampini greutati la obtinerea formularului. Fa exact cum ti-au zis fetele, cu legea in brate si nu te lasa! O sa fie bine. Trebuie !
Asociatia Copiilor cu Boli Cardiace Congenitale
www.acbcc.ro

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #278 on: Septembrie 02, 2010, 09:40:31 am »
SIGUR au aceeasi lege! Trebuie doar sa-i determinam s-o aplice. Si sa lase la o parte excesul de zel.

Dupa cum scria Cristina, astazi Mateiut ar trebui sa fie operat.  Sa le tinem pumnii.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #279 on: Septembrie 02, 2010, 09:58:01 am »
Buna dimineata tuturor, sa aveti o zi insorita si plina de bucurie....

Iar pentru Kamy, daca astazi vei merge la CNAS, succes, curaj, noroc!!!
Nu trebuie sa-ti fie frica sa-ti ceri drepturile. Prin lipsa lor de profesionalism, prin lipsa bunului simt, ei vor doar sa intimideze, dar tu esti mama, iar mamele sunt puternice, au forte nebanuite cand trebuie sa lupte pentru copii lor.

Mateiut, Doamne-ajuta puiut mic! Sa fii sanatos si sa le zambesti cat mai repede parintilor!

meme

• Full Member
    • View Profile
« Reply #280 on: Septembrie 02, 2010, 10:56:04 am »
buna ziua . ii tin pumnii lui mateiut. avem si noi programare pentru control pe 20 octombrie. daca mai merge cineva atunci am vrea sa stim. i-am scris domnului doctor ca nu eram tocmai bine si gradientul a crescut surprinzator de repede, de la 46 in mai la 73 in iunie la ultimul control din tara si desi a spus ca ne vedem in noiembrie acum ne-a programat mai devreme cu o luna. probabil vom afla data interventiei si vom intra si noi in febra formularului celebru.va tinem la curent. sanatate tuturor.

mateiut

• Full Member
    • View Profile
« Reply #281 on: Septembrie 02, 2010, 12:43:30 pm »
Multumim tuturor pentru sustinere! Mateiut e acum in sala asteptam dintr-un moment intr-altul sa ne sune domnul dr.Sandica,speram ca va fi totul bine ,avem inima cat un purice,dar va fi totul bine ca avem incredere in domnul Sandica si in Dumnezeu.Revin mai tarziu cu vesti noi.

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #282 on: Septembrie 02, 2010, 01:18:16 pm »
dragii nostri suntem alaturi de voi cu gindul si ca asteptam cu vesti foarte bune

mariana

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #283 on: Septembrie 02, 2010, 01:20:04 pm »
kamy  ai fost la casa de asigurari ? ce au spus doamnele de acolo ? eu nu am putut sa vorbesc la bucuresti cu acea doamna
  hai da-mi o veste buna si ca au primit dosarul

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #284 on: Septembrie 02, 2010, 01:22:20 pm »
 Va trimitem energie si putere.