Doina, un control in plus nu face rau, iar ca parinti trebuie sa stiti care e situatia. La clinica din Germania zic eu ca veti afla un raspuns real, sunt profesionisti.
Asigurarea nu este obligatorie, dar eu fac asigurare de fiecare data, mai bine sa fie si sa n-o folositi. Pentru 3-4 zile costa foarte putin o astfel de asigurare.
Iar despre transport nu stiu sa-ti spun cat costa, noi de fiecare data am mers cu trenul din Dortmund pana in Bad O.
Si noi vom merge la control pe 10 mai, trebuia facut controlul luna aceasta, dar pana m-am hotarat eu sa iau bilete a crescut pretul foarte mult.
Diana, ai dreptate, dupa ce am citit mesajul tau mi-am dat seama ca a trecut o luna de cand a fost operat Raul. Sper sa intre parinti care sunt acolo si sa-ti spuna mai multe despre puiul mic.
Din pacate asta e cea mai mare problema, asa a fost si cu Silviu, de aici nu ne-au spus medicii cat de complexe si complicate erau problemele lui Silviu si a pierdut timp pretios, Dl.Dr. Sandica l-a salvat, i-a redat viata, dar daca ajungem mai repede acolo sunt sigura ca pentru Silviu era mult mai bine.