Author Topic: damian mai are un pas spre viatza !  (Read 4527 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
Răspuns: damian mai are un pas spre viatza !
« Reply #30 on: Februarie 09, 2010, 09:32:15 am »
Buna Cristina,

am citit mesajele tale si stiu despre Damian ca este bine, dar nu am avut timp sa scriu.
Cum sunteti acum, Damian cum se simte?
Banuti mai aveti?

gherghina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #31 on: Februarie 09, 2010, 10:23:16 am »
Mai Nico ce sa zic e bine ii scosesera drenele dar  acu le are iar ca a facut lichid si nu urineaza singur.Dar ieri a mincat mai bine si a fost mai vesel  si sper ca in  curind sa ne scoata din terapie.Cu banutii deocamdata ne descurcam pentru ca sa mai stins vreo 200 de euro si daca il muta pe sectie normala cred ca imi da camera la spital ,dar sper sa nu ne dea coagucec ca comadinu i la dat deja.Va pup si mai va tin lacurent.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #32 on: Februarie 16, 2010, 08:10:24 pm »
Astazi am vorbit cu mama lui Damian, sunt inca in Germania la clinica, Damian e in continuare la terapie intensiva pentru ca asa cum a scris si Cristina, i-au fost montate din nou drenele, iar ea este foarte stresata pentru ca nu le ajung banii, mi-a spus ca vroiau s-o trimita la alta clinica din cauza problemelor care au aparut la rinichi si ar fi o problema foarte mare deoarece formularul nu acopera decat interventia cardiologica.
Va rog, trimiteti un mesaj prietenilor, colegilor, rudelor, orice banut pe care il pot dona le-ar fi de ajutor lui Damian si Cristinei.
Imi cer scuze ca sunt asa insistenta si va cer ajutorul, dar nu cred ca ar vrea nimeni sa fie in aceeasi situatie.
Va multumesc din suflet tuturor. Le multumesc si celor care au donat deja bani pentru Damian.

dragoslava

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #33 on: Februarie 22, 2010, 04:52:23 pm »
Nicoleta, am citit toate mesajele postate referitor a Damian, vad ca nu mai e nici un mesaj de cateva zile. Mai stii ceva? Vad ca familia are in continuare probleme cu banii, mai e de actualitate informatia? Noua ne-au mai ramas bani dupa operatie si am mai putea face o donatie daca mai e nevoie.
Scrie-mi, ca sa stiu ce fac. 

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #34 on: Februarie 22, 2010, 05:20:04 pm »
Buna Diana,

ma bucur sa te aud. Cum sunteti, cum e Rares? Ati venit acasa? Vreau vesti bune de la voi ...
Despre Raul ce stii? au ajuns in Germania? sunt bine?

Cristina are nevoie de bani, sunt sigura, nu am vorbit cu ea zilele acestea, poate intra astazi si vom avea vesti de la ei.

Va pup

gherghina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #35 on: Februarie 22, 2010, 09:37:02 pm »
Fetelor am o veste foarte buna ,Damian azi a iesit din spital si e bine.Medicii dopa ce leam spus ca nu am bani pentru aparat au hotarit sa ii dea ass in loc de comadin dar au spus ca nu e asa buna.Eu tot sper sa fie bine si sa nu avem probleme.Am vorbit si cu o prietena sa imi ia biletele de avion sa vin in tara asa ca pina la primul control nu cred ca mai avem nevoie de bani.Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru noi.Va pup si va doresc sanatate voua si copilasilor.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #36 on: Februarie 23, 2010, 08:47:05 pm »
Cristina, sunteti cei mai grozavi!
Ieri cand am vazut ca ai scris un mesaj, am avut emotii, dar dupa ce am citit ...ma bucur mult pentru Damian si pentru tine!
O mama curajoasa si optimista poate face minuni, acea mamica este Cristina !
Va doresc o calatorie usoara spre casa si sanatate multa multa.

P.S. Stiu ca ai avut acolo un om de baza, multumim Soli!

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #37 on: Martie 02, 2010, 10:02:33 am »
Cristina, ati ajuns acasa? cum este Damian?

soli

• Guest
« Reply #38 on: Martie 02, 2010, 05:58:38 pm »
 mamici si nicoleta , damian este bine si daca a reusit asta vi se datoreaza in cea mai mare masura ,

nu doar sprijinul material ,dar si suportul mora a insemnat foarte mult , esti mai increzator cand stii ca cineva este langa tine , va multumesc foarte mult pentru incredere si apreciere , aportul meu este minor si rasplata mai mare decat a voastra , am primit cel mai stralucitor zambet de la damian , rozaliu si vioi ca si cand ar fi facut numai o extractie dentara , despre Cristina ce sa va spun , exalta de fericire , are saturatia aproape de suta si au scapat de cea mai mare parte a medicamentelor .

soli

• Guest
« Reply #39 on: Martie 02, 2010, 06:14:05 pm »
scriu din bucati , fileaza internetul ,

biletele de avion acasa au fost platite de o mamica inimoasa .

Erau foarte fericiti amandoi ca au ajuns la un capat si ca li s a deschis o usa noua spre viitor . cred ca mai sarbatoresc inca cu perisoare si nu sh ce bunatati  le pregateau bunicii ,

nicoleta si dragosava , ati facut ca un vis sa devina realitate , chiar daca nu stiti inca in ce masura ! Pentru voi toate  , calde imbratisari si un inceput de primavara luminos  pentru toate sufletele incercate ! cu drag , rodica

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #40 on: Februarie 09, 2011, 07:32:54 pm »
La multi ani sanatosi micutului luptator!!!
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

gherghina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #41 on: Februarie 09, 2011, 10:53:54 pm »
Multumim mult de tot,Damian a fost si este un luptator. A cerut papa bun si sa sufle in luminari din pacate deabia simbata ii serbeaza ziua mamae ,surioara si preotul din sat ziua deoarece tati e in spital si mami la tati in vizita cu cele necesare.Dar surioara ii face poze si speram ca putem sa le postam pe facebokul lui mami(Faur Cristina Iuliana).Inca odata multumim si va pupam.