Author Topic: damian mai are un pas spre viatza !  (Read 4329 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

soli

• Guest
damian mai are un pas spre viatza !
« on: Ianuarie 08, 2010, 11:02:32 pm »
Dragi mamici si tatici , Cristina si Damian Faur se pregatesc de ultima operatie , atasez acestui mesaj povestea lor si actele care dovedesc ca Damian a facut deja doua operatii si in februarie au programare pentru a treia . Va roaga sa le fiti aproape si in masura in care va permite timpul sa faceti cunoscuta povestea lor , si sa i sprijinim in campania pentru strangerea banilor care le sunt atat de necesari acestei familii ale carei resurse sunt la limita , cu tatal simplu angajat cu salar fix si bonuri de masa , iar mama cu un pat vesnic ''rezervat ''prin spitale .
Cristina , sunt sigura ca ve ti  trece cu bine , Damian are si el ingerul sau pazitor !

"Ma numesc Cristina , sunt mama a trei copiii ,dintre care cel mai mic s a nascut cu o malformatie cardiaca grava ,
Damian s -a nascut prematur , avea 2, 700 dupa o sarcina normala, sau cel putin asa ni s a spus .
Primele probleme au inceput in a 4 a zi de la  nastere , cand au observat ca se cianozeaza . Ne au externat din maternitate cu semnatura prin care ne obligam sa mergem fara intarziere la fundeni , la dr Nicolescu sau Puia . Am mers la dr Puia care la vazut in a doua saptamana de viatza . Ne a spus ca are suflu sistolic si ca trece de la sine pe masura ce copilul va creste . Nu stim daca acest diagnostic l a pus din nestiintza sau neajutat de aparatura , singura recomandare medicala a fost sa i dam sistematic calciu si vitamine , Damian a ajuns acasa la o luna de la nastere , si pentru Alexandru (un an si jumatate atunci) si Daniela fata noastra de 13 ani , a fost o mare bucurie, Alexandru se juca cu el ca si cu o papusa , ii canta si l legana , Daniela a fost intotdeauna o mama mai mica , grijulie si atenta atunci cand noi nu suntem  in preajma .
Am avut doar putine clipe de bucurie , Damian nu lua in greutate normal , obosea la supt , si uneori plangea pana se invintea .
La patru luni a facut enterocolita , si ne am internat la Emilia Irza , dupa mai multe ecografii au pus diagnosticul de malformatie cardiaca .Am plecat acasa cu enterocolita rezolvata dar fara sa stim ce insemna si cat de grava era boala lui . Racea din te miri ce , si daca suflai spre el , sau daca ieseam afara si batea un pic de vant , sau daca plecam de la Bucuresti , la mama , acasa  unde intre timp am devenit mai mult musafir in vizita la copii, Alexandru  a suferit cel mai tare de lipsa noastra si uneori il luam si pe el la Bucuresti . Sotul meu si soacra mea au avut grija de copii in lipsa mea .
De la doctori nu am aflat mai nimic , sa uitau , dadeau din umeri , si ne intrebam a cata oara nestiinta , neputintza sau pur si simplu nepasare .Spuneau doar mai intrebati si pe la alti doctori . Pana la Damian nu aveam calculator in casa si nici nu am invatat sa l folosesc pana cand nu am ajuns la limita . Din unul in altul , am intrebat pana am dat de un var al tatei la Cluj, care ne a ajutat sa ajungem la Dr Chira .
Pe drum spre Cluj a racit , si ne au internat la pediatrie 3 pentru 3 saptamani . Era si echipa de medici italieni , Damian se simtea din ce in ce mai rauu, au incercat diverse tratamente si nici unul nu parea sa l ajute , am fost atunci la un pas s al pierdem , Intr un final au reusit sa l stabilizeze si la externare ne au pus sa revenim
Au facut investigatii complete abia la 4 luni dupa internarea de atunci , si nimeni nu ne a dat nici o speranta , au spus ca nu au ce sa i faca , e riscant sa l opereze si ce l mai bine sa mergem acasa si sa  mai vorbim si cu alti doctori , dar ei cred ca nimeni nu risca sa l opereze .
In primele momente am fost complet daramati , nu stiu ce m a facut atunci sa nu renunt , poate credinta , poate faptul ca ceilalti se uitau la mine ca si cum as fi vinovata , mai ales copiii , daca nu fac nimic ,
Am reinceput drumurile la doctorii cunoscuti , la Militar si la Alexandrescu , si emisiunea la Supravietuitorii , asteptam si cerseam o solutie , de undeva trebuia sa vina ,dar parca ne invarteam intr un cerc vicios , eram constienta ca nu avem bani pentru spitale afara , si daca nu gaseam un spital nimeni nu era dispus sa ne ajute cu bani , Nu aveam un raspuns de nicaieri ,ne rugam doar sa ne indrume cineva , sa aiba suficienta bunavointa si sa spuna ''acolo s ar putea opera ''Gandul ca facem oricum totul degeaba , nu vom avea niciodata bani sa l operam era mereu acolo si nu ne lasa sa dormim.
La aproape doi ani nu aveam nici o solutie , in timpul asta malfomatia netratata afecteaza si celelalte organe , cine o sa si asume vreodata responsabilitatea ca starea lui Damian s a agravat ?
Atunci am avut norocul sa raceasca , este norocul care ne a deschis drumul , ca Dumnezeu le aseaza El pe toate asa cum stie . Ne am internat la IOMC  si Dr Ciomartan , o Doamna si un mare Om , ne a pus in contact cu mamica  Soniei , fetitza-minune a Oanei Geambasu , Oana ne a intermediat contactul cu spitalul de la Munchen si cu Dr Badiu care lucreaza acolo .
In Germania am fost intai la cateter ca sa primim acceptul pentru operatie , ne au spus ca in cel mult o luna trebuie operat , am venit in tara si am facut emisiunea , au dat o pe post cu patru zile inainte d e plecare . Operatia in sine a fost achitata prin formularul E 112 , si prima si cea de a doua ,prima in august 2008 , a doua in martie 2009 .
La prima operatie ne a ajutat dna Mihaela Toba , care a sunat la o saptamana dupa ce Damian fusese operat , si ne a donat cei 2000 de euro care ne au salvat atunci .
In februarie anul acesta urmeaza sa facem  ultima operatie , avem deja acceptul clinicii si incercam sa aplicam pentru formular . Nici nu ma gandesc ca ar trebui sa strangem suma de bani pe care au cerut o .
Damian are urmatorul diagnostic :
Stenoza mitrala , dubla cale de iesire , transpozitie de mari vase , distrofie , deficienta de dezvoltare , sindrom Kabuchi , La un an avea 4 kg , acum arata aproape normal , avem inca de recuperat ,si poate pentru multi toate aceste diagnostice poate parea prea mult pentru un copil , dar Damian este lumina noastra , ni l dorim  mai sanatos decat este , atat cat poate sa fie , atat cat are sa vrea Cel de  sus .
La 1 Februarie trebuie sa fim in Germania , la ultima operatie am depasit formularul cu cateva zile , avem rest de plata 800 de euro , toate costurile de cazare si  supravietuire acolo , ca si medicatia ulterioara ne depasesc , la munchen  dupa anastomoza totala cavo pulmonara se  recomanda ca anticoagulant coumadinul , se gaseste doar in Germania si este scump , pentru dozarea coumadinului parintii sunt atentionati sa cumpere un aparat care se numeste coagucheck , cu testere , pentru inr , deja inseamna inca 1000 -1200 de euro . Avem nevoie de 5000 de euro ca sa putem trece peste asta si avem o promisiune a unei doamne care a sunat dupa articolul din can can , pe 18 noiembrie anul trecut , Avem nevoie de ajutor , de o mana intinsa si de oameni care sa se gandeasca la ce mult inseamna pentru un parinte viatza copilului sau , Cu totii ati  trecut prin asta , pentru noi acum , mai mult decat banii , este  vital sa da ti mai departe , undeva este cineva care poate si vrea sa ne ajute !

Multumesc anticipat Nicoletei si tuturor mamicilor inimoase .
Cristina"

Conturi deschise pentru Damian :

LEI RO28RZBR0000060010204968
EURO RO76RZBR0000060010204977
Raiffeisen Bank

pe numele Faur Cristina .
Email faur.cristina@gmail.com
« Last Edit: Ianuarie 09, 2010, 10:51:02 pm by nicoleta »

soli

• Guest
Răspuns: damian mai are un pas spre viatza !
« Reply #1 on: Ianuarie 08, 2010, 11:10:56 pm »
nicoleta , help, !daca ai cum sa faci sa se vada in casuta continutul povestii ar fi super , si
nu mi incarca documentele de la spital care au mai mult de 128 kb , exista alta modalitate de a le atasa ? sunt in format jpeg pot sa fac ceva cu ele ?
« Last Edit: Ianuarie 09, 2010, 10:52:08 pm by nicoleta »

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #2 on: Ianuarie 09, 2010, 10:52:41 pm »
Soli, trimite-mi pe mail documentele medicale pe care vrei sa le atasam aici si rezolv eu.

soli

• Guest
« Reply #3 on: Ianuarie 12, 2010, 03:21:46 am »
nicoleta , iti pun acum documentele . cristina nu a reusit sa faca traducerea , a dat la tradus pt formulare acceptul si e la bucuresti , nu l a ridicat inca , probabil o va face cat de curand ca tb puse la formular . Mersi mult ! :-*

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #4 on: Ianuarie 16, 2010, 10:59:08 am »
Dragii mei, utilizatori sau vizitatori ai acestui site, atasez documentele medicale care atesta diagnosticul lui Damian si recomandarile pentru operatia care se va face la inceputul lunii februarie.
Sper din tot sufletul sa fim aproape de Cristina si s-o ajutam, va rog, fiecare banut conteaza, sa ne mobilizam si sa-i ajutam.
Voi face eu primul pas si luni voi merge la banca sa depun 100 euro pentru Damian.
Va multumesc !

Conturi deschise pentru Damian :

LEI RO28RZBR0000060010204968
EURO RO76RZBR0000060010204977
Raiffeisen Bank

pe numele Faur Cristina .
Email faur.cristina@gmail.com

19.03.2009

Spre stiinta
                                                                                                                                D-lui Prof. Dr. med. R. Lange
                                                                                                Clinica pentru chirurgia inimii si vasculara in sediu.

Stimata Doamna colega, stimate domnule coleg,

Va facem raportul asupra pacientului nostru comun Damian Nicolae Faur, nascut pe 08.02.2006, din Jud. Calarasi, comuna Ileana, Sat Podari, care s-a aflat in tratamentul nostru stationar din data de 24.02.2009 pana in 26.02.2009 si din data de 01.03.2009 pana pe data de 17.03.2009 si in tratament ambulatoriu din data de 19.03.2009.
              Diagnostic
“Double outlet” – Scurgere dubla ventricul drept (DORV) cu pozitionare alaturata (unul langa altul) a vaselor mari (aorta dreapta, aorta pulmonara stanga).
“Hipertonie pulmonara”
“Defect septal ventricular restrictiv”
“Stenoza mitrala la valva mitrala “Parachute”
18.08.2008 montarea unui sunt (deviatie, derivatie) de 5 mm de la “Truncus brachiodephalicus” la artera pulmonara dreapta (modificare sunt BTA), atrioseptectomie, scoaterea din functiune a arterei pulmonare, separarea ligamentului “Ductus”.
Va. Sindrom KabuKi
Distrofie
Intarziere in dezvoltare
Bazinet renal dublu bilateral
           Cateter cardiac din 25.02.2009
Anastomoza extinsa “Blalock-Taussig”, artera pulmonara bine dezvoltata, functie buna ventriculara dreapta, fara nici o insuficienta de valva tricuspida.
          Cateter cardiac din 02.03.2009
Testare PH
          Operatie din 04.03.2009
Anastomoza partiala cavopulmonara
           Postoperator      -     hipertonie arteriala
Pareza de diafragma dreapta
Z.n. trombus la ZVK  V. jug (vena jugulara) dreapta
           Anamneza
In ceea ce priveste istoricul anterior exact facem trimitere in mod prietenos la scrisoarea medicala din 29.08.2008.
Asa cum a fost relatat de mama la preluare (prezentare), baiatul s-a dezvoltat bine de la ultima operatie. Nici o alta imbolnavire intercurenta relevanta.
Internarea stationara actuala s-a desfasurat pentru examinarea de diagnostic cu cateterism cardiac inainte de continuarea intreruperii operative a circulatiei.
            Medicatia orala la internare : Lasix 3X8mg, Aldactone 1X37,5mg, Sildenafil 3X5mg.
            Examinare la internare
Baiat de trei ani retardat in dezvoltare in stare generala suficient de buna si din punct de vedere al nutritiei, cianoza vizibila centrala si periferica, Sp O2 70%, puls bine palpabil pe toate partile, frecventa normala, tensiune arteriala regulata: brat stang 117/62(82)mm Hg. Cor: clar murmur (zgomot) sistolic 3/6 cu p.m in 3 ICR stanga parasternal. Pulmo. liber ventilat egal pe ambele laturi, zgomot vezicular la respiratie, fara nici un ral (horcait, huruit). Abdomen: moale, ficat palpabil la 1cm sub arcul costal, splina nepalpabila, nici un fel de rezistenta, zgomote intestinale normale. Pielea si mucoasele trandafirii (rozalii) si umede, fara nici un exantem. Fara infectii cu alte constatari la examinari (obisnuite), inaltime 83cm, greutate 9,3 Kg.
            Ecocardiograma din 24.02.2009
Dubla functionare a ambelor ventricole, ventricol drept mare, ventricol stang prea mic, mic defect septal ventricular restrictiv. Pinterventr. 60mm Hg, atrioseptectomie extinsa si nerestrictiva, insuficienta de valva tricuspida minima, fara nici o insuficienta de valva mitrala, ceva flux turbulent prin valva aortica cu Pmax 18mm Hg, Pmean 10mm Hg, insuficienta aortica gradul I, Artera pulmonara scoasa din functiune. Vena cava inferioara, vena hepatica nu sunt extinse, arcul aortic stang obisnuit (nu atrage atentia), anastomoza “Blalock Taussig” bine reprezentata curent de revenire  (contracurent), diastolic conditionat de şunt in aorta descendenta.
            Ecocardiograma din 12.03.2009
Functionarea regulata (normala) ventriculara dreapta, ventricul stang mic si valva mitrala mica, defect septal ventricular ca origine de scurgere mic din ventriculul stang, max.sys Dp mai bune de 30mm Hg, peste valva aortica max. sys 20mm Hg, nici o restrictie la suprafata vestibulara (auriculara), vena cava inferioara cu flux variabil la respiratie in vena cava superioara, anastomoza la artera pulmonara (bine vizualizata), arcul aortic fara hematoame (eruptii), diafragma dreapta imobila (acinetica).
            Thorax pa din 24.02.2009
Umbra inimii este marita pe stanga in timpul golirii (descarcari) neschimbata in comparatie cu internarea anterioara din 02.09.2008. Reprezentarea obisnuita a configuratiei vasculare pulmonare. Pulmo ventilatie cuprinzator si egal in ambele laturi. Nici o obstructie (oprire) pentru un infiltrat proaspat sau pentru un hematom pleural. Fara nici un pneumothorax.
             Thorax pa din 12.03.2009
Umbra inimii este marita in momentul golirii pe stanga la valoarea limita, neschimbata in comparatie cu internarea anterioara din 06.03.2009. Pulmo ventilatie pe suprafata intinsa si in mod egal pe ambele parti. Nici o oprire pentru infiltratul proaspat si pentru revarsare (eruptii) pleurala. Ectazie a placilor (“platten atelektase”) in lobul superior drept. Configuratie vasculara pulmonara obisnuita. Nici un pneumothorax.
Intre timp au fost inlaturate tubul (sonda) traheala, la ZVK dreapta, drenajul mediastinal si firele (sarmele) externe ale “Pacer”.
              Laborator din 24.02.2009
Hemoglobina 19,8g/dl, eritrocite 6,98 10^12 l, Normoblasti 1%, Hematocrit 0,550l/l, MCV 78,5 fl, MCH pg/ERY, MCHC 36,1g/dl, Ery – Vertei. Br. (distributie) 40,3fl., trombocite 298 10^9/l, leucocite 14,8 10^9/l. Segment Kernige 48% (nucleate), limfocite 41%, monocite 10%. Stabkernige 1% (nucleata liniare) TPZ 84,0%, TPz (INR) 1,1 INR Ptt 32,5 s, Fibrinogen 539mg/al, Antitrombin III 84%, Kalium (potasiu) 4,68 mmol/l, Natrium (sodiu) 135 mmol/l, Kalzium (calciu) 2,43mmol/l, Kreatinin (creatinina) 0,230mg/dl, CK (37° ) 122 U/l, CK – MB (37°) 32,9 U/l, CK – MB /CK ges. 27,0%, GOT / AST (37°) 49,2 U/l, LDH (37°) 310 U/l, GPT / ALT (37°) 26,0 U/l, y – GT (37°) 13,2 U/l, Ges. Bilirubin 0,496 mg/dl, Fosfatoza 200 U/l, Acid uric (Harnsaure) 5,82 mg /dl Ges. Protein 7,75 g/dl, Cholsterin (colesterol) 155 mg/dl, Trigliceride 127mg/dl, glukose (glicemie) Kap. 96,8 mg/dl, C – reakt. Protein 3,97/l, anti – HCV lipsa, anti – HBC +igM lipsa, Hbs – Ag n. nwb, Hiv – Ag + AK. Komb n.nwb. Freies Thyroxin (tiroxina libera) 1.43 hg/dl, TSH 4,04 mU/l.
           Grupa sangvina O RH pozitiv.
           Laborator din 12.03.2009
Hemoglobina 16,4g/dl, Eritrocite 5,84 10^12/l, normoblasti 0% hematocrit 0,480 l/l, MCV 83,0 fl. MCH 28,1 pg./ERY, MCHC 33,8 g/dl, Ery – Verteil. Br. (distributie) 45,6 fl, Trombocite 391 10^9/l, Leucocite 13,1 10^9/l, SegmentKernige 49% (segment nucleat) Basophile 1%, Eosinophile 1%, limfocite 36%. Monocite 11%, Lymphat. Reizforme 2% (forme iritative) TPz 95,3, TPZ (INR) 1,0 INR, Ptt 52,2 s, Kalium 5,18 mmol/l. Natrium 135 mmol/l, calciu 2,36mmol, Creatinina 0,266 mg /dl Harnstoff (uree) 24,6mg/dl, GOT / AST (37°) 33,9 U/l, LDH (37°) 365 U/L GPT/ALT (37°) 11,5 U/l, y – GT (37°) 18,3 U/l, Ges. Protein 7,89g/dl C/reakt Protein 35,8 mg/l.
          EKG (ellectocardiograma) 24.02.2009
Ritm sinusal, frecventa inimi 30/min, tip dreapta supraexcitat P 0,05 s, PQ 0,1s, QRS 0,05 s, QTC 0,27 s, P pulmonara semn al hipertomiei cardiace drepte, fara extrasistole.
         EKG din 11.03.2009
Ritm sinusal, frecventa cardiaca 123/min, tip dreapta supraexcitata sarcina (incarcare) ceva mai mica pe partea dreapta, de altfel EKG neschimbat fata de cel din 24.02.2009, fara extrasistol.
         Rezumat si demersuri in continuare
Internarea baiatului s-a efectuat pentru controlul planificat de diagnosticare prin cateterism cardiac si operatie imediat dupa acea. Atat examinarea cu cateter cardiac de diagnostic din 25.02.2009 cat si controlul cu cateter cardiac din 2.03.2009 cu testaresa PH au decurs fara complicatii. Locurile de punctie (artera dreapta si vena pulmonara cat si vena femurala stanga) au fost dupa examinare prin cateter cardiac obisnuite, pulsul a fost permanent bine palpabil pe ambele laturi.
      La examinarile efectuate s-a dovedit printre altele un sistem arterial pulmonar bine dezvoltat si o functie  ventriculara dreapta buna, in plus testarea PH a aratat o proprietate reactiva suficienta a vaselor pulmonare, astef incat au existat premize buna pentru operatia programata. Aceasta a putut fi efectuata pe data de 4.03.2009 fara complicatii cu ajutorul aparatului Inima-Plamani. Administrarea intraoperator de concentrat eritrocitar si plasma proaspata. Intra si post operator la terapie intentiva la noi la cardiologie infantila, hemoninamic stabil cu sustituire in doza joasa de Katecolamina ( Dopamin max 2mg/kg/min) constant diureza buna si suficienta.
    In evolutia ulterioara hipetortomiei arteriale, administrare pe scurta durata de Isosorbitdinitrat si Ebrantil, apoi punerea pe un inhibitor ACE(captopil). Cu aceasta valorile valorile tensiunilor arteriale suficient de stabile.
   Extubare fara probleme de la blocul(retea) operator.
   Argument (dovada) clinica si radiologica (examen radiologic) unei pareze de diafragma dreapta, fara o afectare semnificativa a evolutiei postoperatorie. Valorile de saturatie intre 75-80% cu necesar de oxigen minimum pala la mutarea la clinica noastra de medicina generala pentru cardiologie infantila.
  In evolutia ulterioara sustinerea fara probleme a hranirii si mobilizarii. La examenul radiologic efectuat pe 6.03.2009 nu s-a evidentiat nici un fel de stenoze in zona anastomozei cavopulmonare, totusi s-a manifestat in zona cateterului venos central (vena jugulara interna dreapta) un tromb (us) motiv pentru care noi am initiat dupa o heparinizare de inceput din data de 9.03.2009 o trecere pe ASS.
   Baiatul a fost intr-o stare generala buna la examinarea sa in data de 17.03.2009, printr-o saturatie de oxigen a aerului din incapere intre 74-80%, conditii de rani neiritate. Diafragma care postoperator era aparent (parea) paretica (paralizata) pe dreapta, s-a dovedit pe parcurs mai hipochinetica inca fara  afectarea semnificativa a respiratiei spontane. Examinarea de rutina efectuata in a opta zi postoperatorie (EKG, Röutgen, Laborator, Ecocardiograma) au aratat o constatare satisfacatoare, astfel incat noi am putut sa-l externam pe baiat in a zecea zi postoperatorie.
            Medicatie orala la externare
Lasix                 2x10mg
Aldactone        1x25mg
Sildenafil         3x8mg
Captopril         3x6,25mg
 ASS                  1x25mg
          Recomandari
Prezentarea din nou intr-un ambulatoriu de cardiologie infantila aproape de casa, in circa patru saptamani, medicatia actuala trebuie sa fie urmata pana atunci.
In ceea ce priveste procedurile operative pe mai departe v-am recimanda in 6-12 luni, in functie de evolutia in greutate si evolutia saturarii cu oxigen, o prezentare din nou.
Inainte de operatia viitoare (anastomoza totala cavopulmonara) vom efectua din nou un catererism cardiac de diagnosticare.

Profilaxia endocarditei. Va reamintim de efectuarea profilaxiei endocarditei. In continuare sa se reaminteasca de un stadiu complet de imunizare.

Cu salutari colegiale prietenesti
Prof. Univ. Dr. med. J. Hess / Director al clinicii                                                Dr. M. Tollens
Dr. med. Ch. Röhlig-Pediatrie

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #5 on: Ianuarie 17, 2010, 07:17:26 pm »
Acesta este acceptul si programarea la clinica din Germania:

Draga Doamna Faur,                                                         
Aceasta confirma admisia in spital pentru copilul dumneavoastra, dupa cum urmeaza:
Luni, 1 Februarie, 2010
                Va rugam frumos sa ajungeti la Spitalul Central de Inima din Munchen, Germania intre orele 10:00 si  11:00 dimineata in ziua respectiva. Examinarile preoperative vor fi facute in zilele de luni 01.02 si marti 02.02.2010 ( incluziv examenul de cateterism a inimii), iar operatia va avea loc in una din aceste zile.
                Va rugam sa nu veniti la Munchen in cazul in care fiul dumneavoastra sufera de vreo boala contagioasa sau febrila inainte dse admisia in spital.
Medicatia pentru subtierea sangelui (platelet inhibitoare, de ex. ASS) vor fi intrerupte cel putin 8 zile inainte de admisia in spital. Marcumar, Coumadin vor fi intrerupte in spitalul nostru preoperativ (inainte de operatie).
              Daca nu puteti  veni la Munchen precum am programat va rugam respectuos sa ne sunati preventiv la nr. +49 89 12 18 2332 (Sistent Profesor Dr. Eicken – biroul secretarial). O lata alternativa de a lua legatura cu noi este prin a ne suna la nr.  +49 89 12 18 2305 sau 1305.
              Va reamintim ca un certificat dental (ca dantura fiului dumneavoastra nu are nevoie de tratament), va fi necesar pentru admisia in spital.
In continuare va rugam sa va asigurati ca aveti formularul international de asigurare in care este specificat ca aveti aprobare de fonduri de la compania dumneavoastra de asigurari.
             Va multumim foarte mult. Speram sa aveti o calatorie placuta spre Munchen, si suntem dispusi sa va raspundem la orice intrebare.
                Cu sinceritate,
Asistent Profesor A. Eicken,
Clinica de Cardiologie Pediatrica si Boli de Congestie ale Inimii.

Dupa cum vedeti mai este foarte putin timp pana cand Damian trebuie sa ajunga la clinica, Cristina (mama lui) are nevoie de bani pentru transport, cazare, medicamente, haideti sa-i ajutam, va rog!

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #6 on: Ianuarie 18, 2010, 01:29:06 pm »
Cristina, v-am trimis banutii.
Sa fiti sanatosi!

soli

• Guest
« Reply #7 on: Ianuarie 20, 2010, 11:59:45 pm »
Multumesc foarte mult Nicoleta , pentru tot , traducere si bani , nu am intrat zilele astea si nu am vorbit cu cristina , stiu ca astepta raportul medical  pentru formular sper ca intre timp a rezolvat , ea sta la calarasi si nu are prea usor acces la internet ,dar are sa intre cand vine in bucuresti la mama ei ! in principiu eu ar tb sa ajung la ronald mcdonald saptamana viitoare sa vorbesc pt camera , dar astept confirmarea ei ca totul e in regula!
o seara buna tuturor !

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #8 on: Ianuarie 21, 2010, 10:32:58 am »
Soli, cu multa placere il ajut pe Damian si pe alti copilasi minunati, spre rusinea mea nu eu am ajutat-o pe Cristina cu traducerile, i le-a tradus altcineva.
Sper ca a reusit Cristina sa obtina formularul, trebuie, si mai sper si ca alti parinti le-au trimis banuti, cei care au trecut si situatii similare stiu cat de greu este sa vrei sa faci totul pentru copilul tau dar din cauza banilor sa nu poti face tot ce ti-ai propus.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #9 on: Ianuarie 26, 2010, 09:33:31 am »
Cristina, voi ce faceti?
Ai reusit sa obtii formularul? Ati strans banii necesari?

gherghina

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #10 on: Ianuarie 26, 2010, 10:43:07 am »
Buna Nico nu stiu nimic pina joi cind ajung si la banca si la casmb.Doamna care trebuia sa o sun nu mai da nici un semn,am mai sunat si azi si am lasat mesaj sper sa ma sune.Va multumesc tuturor celor care neau ajutat mai ales tie si lui Soli si va tin la curent.Pupici tuturor si multa sanatate.

soli

• Guest
« Reply #11 on: Ianuarie 26, 2010, 04:18:16 pm »
Cristina , curaj , da ne vesti buuuune  joi ! Te asteptam !PUpici si lui damian !

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #12 on: Ianuarie 27, 2010, 02:49:53 pm »
Cristina, tinem pumnii sa fie totul bine cu formularul, dar si cu banii, te asteptam maine cu vestile bune.
Va pupam.

nicoleta

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
« Reply #13 on: Ianuarie 28, 2010, 08:55:42 pm »
Cristina, aveti formularul?

soli

• Guest
« Reply #14 on: Ianuarie 29, 2010, 11:23:53 am »
buna , nicoleta si parinti ,au luat formularul dar nu au banii , i am dat nr irinei reisler , poate reusesc sa faca o emiisiune urgent , persoana  care s a oferit sa i ajute nu mai raspunde la tel , de regula cazul trebuie mediatizat ca sa poata sa strange banii,si e destul de tarziu !!!, intru mai dupa amiaza iar ,

o zi buna !