kami, bela e macrocefal, desi la un moment dat ne au spus acasa ca are hidrocefalie , cred ca ai facut instinctiv cam tot ce se poate face pentru Justin , si Bela a vorbit tarziu , eu vorbeam continuu cu ea , am si stat foarte mult doar noi doua prin spitale ,si vorbeam credeam eu singura , acum de cand vorbeste nu mai ai loc de ea , e ca televizorul ,si foarte confuza , din cauza limbii , a inceput sa intercaleze romana cu germana , zice ''meine tzatza ''ca inca avem ceva ce seamana cu o tzatza , cred ca tonotilul nu are ce sa va strice , dar intreaba l oricum pe neurolog , eu cred ca ne a ajutat mult , si B uril la fel : la robanescu , si in general in centrele de recuperare , nu platesti , decat dupa 3 ani , sau daca nu ai grad de handicap ,se zice ca la zalau e un centru super , nu am ajuns , la fel si la sibiu , sunt mame care fac intr un an un rond la toate centrele . Noi in centru ''luam ''cate ceva si mi a fost frica sa plec departe de casa . Dar cred ca si la Braila este un centru , nu stiu cum e la Galati ,desi cunosc orasul (, am lucrat o vreme acolo la Giurgiulesti , :)cel mai tare desigur imi lipseste faleza, cainele lup rendi , cofetaria aceea la etaj unde au niste prajituri foarte bune si o prietena care din fericire e aproape de noi indiferent unde ar fi ! ),mara are dreptate cu mancarea