Author Topic: Probleme de crestere asociate bolii cardiace  (Read 8734 times)

0 Members şi 1 Vizitator pe acest subiect.

kamy

• Sr. Member
    • View Profile
Răspuns: Probleme de crestere asociate bolii cardiace
« Reply #90 on: Octombrie 01, 2010, 08:07:24 pm »
 Acum, Iustin mananca bine, are poftele lui si cere mancare singur cand ii este foame. Imi amintesc ca la Bad inainte si dupa cateterism tipa cat il tinea gura ca vrea mancare, cu toate ca a avut perfuzie pe toata perioada cat era interzis sa manance sau sa bea apa.
 Da, este un strambacios!

soli

• Guest
« Reply #91 on: Octombrie 02, 2010, 12:07:41 pm »
kami , da , e brambureala cunoscuta , cu fiecare are parerea lui si l doare -n cot de ce crede alt doctor , ba de obicei sunt chiar enervati ca mai ceri si alte opinii , lipsa de respect si fata de pacient si fata de colegi , noi am luat gradul din cauza problemelor de inima , cu el am facut recuperare trei ani , gratuit , de decis ca are nevoie de recuperare a decis Dr de recuperare , in Bucuresti , dr Liliana Padure , si dr de pediatrie Mihai Craiu , IOMC , fara sa fi avut avizul unui neurolog , se vedea cu ochiul liber ca nu face ce fac alti copiii, chiar daca din cauza problemelor cardiace, desi eu am vazut copii ce l putin cu acelasi diagnostic care s au dezvoltat motric normal . In Germania ne au spus macrocefalie chiar daca e o dilatare ventriculara aproape insesizabila , a avut perimetrul cranian mai mare cu 1 cm dintotdeauna , din cauza diagnosticului de hidrocefalie de acasa am avut cosmaruri , si am mers la un dr dealtfel renumit la Bagdasar , care s a uitat la ea indiferent , la mine curios, si la amandoua plictisit . Nu am reusit sa facem  nici macar un tomograf si cred ca am mai scris pe aici de ce .  :)

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #92 on: Octombrie 02, 2010, 12:12:58 pm »
Of, soli, cand ti-e dor de Romanica, gandeste-te o secunda, cum ar fi fost pt Bela aici, acum. Stiu ce zici, adaptarea nu-i usoara nici pt cei care sunt lipsiti de probleme, macar la prima generatie. Asta o stiu de la prieteni.  Are mare legatura insa si cu felul cum vezi lucrurile.
Am fost  in olimpic parc, n-am avut scapare  :)atat de mult si-a dorit junioru sa vada muzeele bmw

Deci dl doctor te si vedea pe undeva pe Coasta lu' Azor  ;D
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

soli

• Guest
« Reply #93 on: Octombrie 02, 2010, 12:46:21 pm »
mqqm, nu avea'' acea '' curiozitate , dimpotriva , ii explicam cat de bine se putea ce ingrijorata sunt din cauza hidrocefaliei, si cred ca in mintea Sa, a decis ca eu as avea mai multa nevoie de un tomograf.
Stiu ca nu am nici o sansa sa ajung acasa , desi mi a trecut prin cap sa inchiriem o rulota si sa luam Butelia , ca exista si o butelie micuta portabila dar nu tine decat trei ore , cea mare numa n tr o rulota intra,s ar putea sa avem nevoie de avize speciale, dar daca exista si cea mai mica posibilitate o facem , nu doar pentru romanica , dar si pentru iesiri mai mult sau mai putin lungi , din Olimpia numa portiunea respectiva seamana cu un talcioc , ca si intinsesera negustorii marfa peste tot , si m a bufnit plansul , ca prea semana a talcioc romanesc ! negustorul din mine nu a rezistat !Daca as veni in Ro , as face o pentru fete , de sarbatori ! Bela percepe acest loc ca pe o parte a spitalului , m asteptam sa mai uite de acasa , dar are momente din care imi dau seama ca nu e asha , a plans cand a vazut o pe bunica cum nu a plans niciodata , dar marea ei iubire e Bunicul , si el sufera foarte tare , sunt parintii sotului meu , Bela i a spus ''nenea ''lui Adi , a crescut in braté la Bunicul ,

soli

• Guest
« Reply #94 on: Octombrie 02, 2010, 01:07:41 pm »
in rest , ne adaptam din mers , cu frustrarile obisnuite , nu vorbesc limba si nemtii au o corespondenta intensa , cateodata vin cinci sase plicuri pe saptamana cu div kestii administrative , mi e si frica sa le deschid , partea amuzanta e ca ei imi scriu deutsche si eu le raspund in engleza , faca ce o r vrea cu ele ! luna asta incep si eu scoala , la ana , e u un curs pentru integrarea mamelor !

codrutzu24

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #95 on: Iunie 02, 2011, 09:54:07 pm »
dragelor ne cerem iertare ca n-am mai intrat sa scriem. am fost atat de ocupata cu gradinita recuperarea si pregatiri de scoala ca nici netul nu l-am mai deschis
ce am mai facut noi? am fost la clinica hiperbara din constanta
kamy daca tu vezi ca ai obtinut progrese fie ele cat de mici da-i inainte
codrut m-a secat de toaaaata energia incercam pe troate caile sa facem sa-i fie bine
va las si pup pe toata lumea de pe forum
« Last Edit: Iunie 08, 2011, 09:33:15 pm by nicoleta »

mQQm

• Sr. Member
    • View Profile
« Reply #96 on: Iunie 11, 2011, 12:25:36 pm »
Codrutzu,  ma bucur ca mai avem vesti de la voi! Chiar ma intrebam cum mai sunteti? Cu ocazia asta mi-am amintit ca si Dragoslava era cu baietelul la hiperbara. Numai bine va dorim!!!
If I had a prayer, it would be this: “God spare me from the desire for love, approval, or appreciation. Amen.” 
We live in a house of mirrors and think we are looking out of the windows—Fritz Perls

codrutzu24

• Jr. Member
  • **
    • View Profile
« Reply #97 on: Iunie 12, 2011, 10:34:27 pm »
pt mamicile care nu stiu: in baza op pe cord deschis copilul beneficiaza de certificat de handicap gr 1 cu drept de insotitor pana la 7 ani avand urm drepturi banesti:450 ron -indemnizatie crestere copil cu hand grav de la 3 -7 ani pe numele mamei; 560 indemnizatie insotitor pe numele tatalui chiar daca este salariat tot pana la 7 ani; 84 ron aloc dubla si 91 buget complementar tot pan la 7 ani.Sunt drep[turile copiilor nostri de care ei beneficiaza ramanand la latitudinea parintilor daca vor sa le ia. Eu am luat din cauza ca trebuia sa mg cu el in toate partile si nu puteam daca ma intorceam la servici, asa ca am suspendat contractul de munca si vechimea merge in continuare pan la 7 ani ,.va pup o seara frumoasa langa copilasii vostri minunati