mqqm, nu avea'' acea '' curiozitate , dimpotriva , ii explicam cat de bine se putea ce ingrijorata sunt din cauza hidrocefaliei, si cred ca in mintea Sa, a decis ca eu as avea mai multa nevoie de un tomograf.
Stiu ca nu am nici o sansa sa ajung acasa , desi mi a trecut prin cap sa inchiriem o rulota si sa luam Butelia , ca exista si o butelie micuta portabila dar nu tine decat trei ore , cea mare numa n tr o rulota intra,s ar putea sa avem nevoie de avize speciale, dar daca exista si cea mai mica posibilitate o facem , nu doar pentru romanica , dar si pentru iesiri mai mult sau mai putin lungi , din Olimpia numa portiunea respectiva seamana cu un talcioc , ca si intinsesera negustorii marfa peste tot , si m a bufnit plansul , ca prea semana a talcioc romanesc ! negustorul din mine nu a rezistat !Daca as veni in Ro , as face o pentru fete , de sarbatori ! Bela percepe acest loc ca pe o parte a spitalului , m asteptam sa mai uite de acasa , dar are momente din care imi dau seama ca nu e asha , a plans cand a vazut o pe bunica cum nu a plans niciodata , dar marea ei iubire e Bunicul , si el sufera foarte tare , sunt parintii sotului meu , Bela i a spus ''nenea ''lui Adi , a crescut in braté la Bunicul ,