nicoleta , buna , la fel si tuturor mamicilor , nu am vesti bune , suntem in weekend in terapie intensiva si in cursul sapt la salon normal , Bela e stabila , mananca bine ,dar saturatia oscileaza , mai ales in timpul noptii . avem o zi buna si una proasta , azi e vesela , maine are cearcane , pielea uscata si iritata , incepe iar sa tuseasca , oricum ei fac tot ce pot , incearcaa sa o mentina echilibrata , are mai tot timpul oxigen si face inhalatii cu diverse , pulmozyme , cysteina , a avut heparina , maine ne muta la normal , in principiu vor sa i puna intai peace maker ,ca au observat o incetinire a ritmului cardiac si discuta in continuare despre o posibila extirpare a unei portiuni din plamanul stang , dar nu au luat nici o hotarare , vineri ni s a spus ca nu toti din echipa au fost de acord cu operatia , stiu , sunt convinsa ca fac absolut tot ce pot . ce incerc eu mi se pare aproape pueril cu acum cand am citit foarte mult despre bronsita plastica , nu e foarte incurajator ,dar speram ca Bela va reusi , mi a si promis ca o sa reuseasca ,desi habar nu avea ce i cer eu .